Propunere...X
Raspunsuri - Pagina 7
Rufus spune:
blue eyes, am stat (un pic amuzat) sa vad cum gandeste tabara feminina, o fac adesea, cum am mai spus. Este instructiv pentru mine.
Ar mai fi o explicatie, imi pare rau sa stric opinia generala despre barbatii astia care se comporta "ca copiii", dar chiar daca gandim simplist, dupa cum plastic se exprima cineva aici, o facem in urma unor analize.
Si aici ajungem la notiunea de "amic" si stiu ce vorbesc, am discutat de mai multe ori cu Tora despre cei pe care si ea le zicea amici.
Cred ca (inteleg ca fara voia ta) ai transmis anumite semnale pe care omul le-a inteles in felul lui. Cand te dai fatis la o femeie o faci mojic, dar fara sa speri la ceva, asa de distractie, ca-ti "permiti"; sau o faci pentru ca te simti invitat.
Reactia lui de dupa refuzul tau explicit exprima nedumerire si dezaprobare, ceva de genul "vrei, dar faci pe sfanta". Pentru el, esti pierdere de timp si, totodata, o neserioasa.
N-ai pierdut nimic, omul nu dorea decat o aventura, fara obligatii.
Parerea mea (verificata in cazul sotiei mele, care este siderata de reactia unor amici de-ai ei) este ca ar fi bine sa redefinesti notiunea de amic.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
blue eyes spune:
Martie, aparusi!
Poza ti-o pot arata pe mail, dar nu arata mai bine decat Sid cel actual! Daca ar fi sa aleg dintre ei doi, l-as lua pe JJ!
Fetele, nu va speriati! Martie stie de ce vorbesc eu, a inteles gluma, JJ nu e omul cu pomul, pomul fiind ciresul dupa care se ascundea DJ-ul.
blue eyes spune:
Rufus, multumesc de interventie. Ma bucur ca a aparut si un barbat. Chiar m-am intrebat si eu asta si cum vezi, i-am scris-o.Cu el aveam un raport mai degraba virtual in ultimul timp. Dupa curs, terminat in iulie, am fost la el in birou acum cateva luni deoarece ma invitase pentru a scrie o scrisoare la un centru special si era nevoie de 2 capete. Intr-o seara m-am oprit scurt cu o prietena la barul unde era el DJ.
In rest, Facebook, muzica postata de catre mine pe pagina lui, ii rugase pe prietenii lui sa-i indice muzica placuta. O data m-a sunat, vazuse pe pagina mea niste ganduri triste, am discutat, apoi m-a salutat si gata.
Deci, daca ne-am fi frecventat, poate ar fi avut "dreptul" sa se autoinvite si sa se simta luat de prost de o "mironosita". Singura mea culpa, dar nu imi pun streangul acum, e ca i-am explicat cam multe detalii; dar, cum spunea Conchita, era modul acela tipic de a refuza fara sa jignesti: "stii, eu vreau distanta de barbati acum..."
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Vin vin, doar ca mai am si podele de sters, piata de facut, monopoly intins pe covor... Deci, muzica nu era cine stie ce raritate, ce discuri cu colectii speciale! Erau cantece cu Tina Turner, George Michael, Queen, Dawid Bowie s.a. arhi-hiper-extracunoscuti, linkuri de pe YouTube. Deci, ce a raspuns omul: Buna, eu cred ca ai mers prea prea departe. Nu inteleg ce vrei sa spui cu "ultima relatie..." nu vad legatura cu ceea ce ti-am scris eu. Pe mine, sincer, nu ma intereseaza nici o relatie, cu atat mai putin un moment intim cu tine. Si nici nu mi-am imaginat un scenariu romantic la tine acasa. Mi s-au parut interesante cantecele postate de tine pe Facebook pe pagina mea (el e DJ de ocazie), m-am gandit ca te-as putea intreba, daca ar fi fost posibil sa ne intalnim. Ma scuz in genunchi pentru autoinvitatie, dar ce crezi tu despre mine? Daca m-ai fi intrebat, daca aveam idei pentru un scenariu secundar, ti-as fi raspuns si nu m-as fi izbit de o serie de prejudecati ale tale. Imi pare foarte rau pentru ceea ce mi-ai scris, cu greu imi pot imagina ce ai ajuns sa-mi scrii asa ceva. Iti urez numai bine, ciao. Noideea a anticipat ceva, el se pricepe la facut discursuri, el era coach-ul meu la un antrenament de comunicatie (sau cum s-o numi in romana, scuzati-ma unele lucruri nu le stiu in romana. [(] Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Opinia mea este ca e posibil ca tu sa fi avansat un scenariu nefondat. Exista probabilitatea ca pe aceasta persoana sa nu o intereseze vreun scenariu amoros cu tine, am citit cu atentie ce a scris el si nu am gasit absolut niciun cuvant sau vreo intentie in aceasta directie. Mai mult decat atat a precizat ca doar daca tu esti de acord (deci si-a cerut permisiunea) ar ajunge la tine pentru a asculta muzica respectiva. Nicaieri nu am citit vreu cuvant sau vreo aluzie orisicat de mica prin care sa-ti fi fost facut vreun avans sau stiu eu, o aluzie ceva. In schimb, tu i-ai dat replica direct, desi el nu a avansat absolut nimic, iar reactia lui mi se pare fireasca pentru ca, el una discuta si tu alta spui. De asemenea, te-a sters de pe lista lui, ceea ce mie mi se pare normal. Cred personal ca aveti fantezii prea multe, dezvoltati scenarii, va inchipuiti ca orice barbat musai vrea sex, ca e un fel de "taur comunal" (am vazut expresia asta pe aici pe undeva). Daca imi spui ca are si vreo 35-40-45 ani, cu atat mai mult. Nu am vazut la nimeni discutand despre sex decat la tine si la celelalte interlocutoare.
Pot gresi, dar consider ca eroarea este la tine. Cred ca era suficent daca refuzai si atat. Fara alte scenarii presupuse si nefondate la urma urmei. Daca iti este mai usor, poti sa schimbi personajul in exact acelasi scenariu, absolut nicio alta modificare, decat doar ca in loc sa fie un barbat, sa fie o femeie, o colega, nu un barbat. Probabil toata aceasta crema spumoasa s-ar stinge, nu-i asa? Desi ar fi aceleasi cuvinte, ar fi aceeasi autoinvitatie si ma intreb daca i-ai fi raspuns unei femei la fel pentru EXACT aceleasi cuvinte. Ceva imi spune ca nu ai fi procedat la fel, deci senzatiile ti-au jucat o farsa. Insa sunt ale tale si din nefericire exista posibilitatea sa-l fi jignit absolut gratuit.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
XIO spune:
Marius, intr-o relatie de amicitie cum aveau ei 2 NU te inviti acasa pt. "a asculta muzica" , el a fost foarte direct in ideea aia si mi s-a parut nesimtit dupa aceea.
Pt. un "coach" cum era el a ale calea cea mai penibila de a discuta problema.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
martie spune:
citat din mesajul lui blue eyes Martie, aparusi! Poza ti-o pot arata pe mail, dar nu arata mai bine decat Sid cel actual! Daca ar fi sa aleg dintre ei doi, l-as lua pe JJ! Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Buna, vezi ca diseara viu pe la tine sa-ti vad masina de cusut, ca tu faci niste batistute brodate, cum numai tu stii...daca vrei. Cum???, zici sa nu vin la tine acasa? A, deci nu vrei Cand sunt si copiii acolo? Mama ta... iti arat eu comunicare, te sterg din tot laptopul
Ahh, un barbat adevarat
Scuze, nu pot sa spun nimic inteligent, n-am depasit faza de ras
buli spune:
exact ce zice Marius am vrut si eu sa zic.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
citat din mesajul lui casandra Pe mine ma surprinde ca domnul acesta ii invata pe altii sa comunice. Reactia de "imi iau jucariile si plec" numai a unui om matur nu e .... |
asta imi aminteste de socrela.
cica "cum vrei tu sa fi PR daca te certi mereu cu mine?"
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
blue eyes spune:
Marius, daca era baiat destept, fara intentii secundare si abil in comunicatie, mi-ar fi raspuns altfel, ar fi facut 1-0!
Daca tu te-ai autoinvita la o femeie singura, cu care nu ai cine stie ce prietenie, cam ce scenariu ti-ai face? Floricele de porumb, muzica si atat? I-ai spune sotiei ca te duci sa asculti muzica, daca tot nu ai ideei cu sau pentru dedesubturi? Sau daca s-ar autoinvita la ea un coleg sa asculte muzica, tu ce ai face? Ai cumpara floricele si ai pregati cd-urile?
Nici chiar asa batuta-n cap nu sunt! De multe ori lucrurile importante se spun printre randuri, iar de instinctul feminin ai auzit si tu, dar barbatii il traduc des prin "fantezii fara fundament ale femeilor"; ca e mai comod, ce naiba!
fecian spune:
Aici e foarte simplu: tipul a incercat! Nu i-a reusit, s-a dat victima s-a enervat si ti-ai luat-o!
Din pacate am avut parte de astfel de ämici"..Si am inteles o chestie: prietenia dintre barbati si femei nu poate exista!!! Simplu...intotdeauna e supusa interpretarilor (exterioare sau din partea uneia din parti) si apar discutii.
Iar discutiile duc la complicatii!
E total dezamagitor...dar atat de real. Cat suntem copii chestia asta tine...din adolescentza incolo nu mai garantez genul acesta de prietenii.
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi si Bitzu
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
Impreuna vom reusi!!!