Propunere...X

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli
iar daca voia intilnire neromantica acasa, trebuia sa-i spuna ca e binevenit, dar cu bere in loc de vin si cu alune in loc de flori.

Foarte convenabil pt musiu.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Pe mine ma surprinde ca domnul acesta ii invata pe altii sa comunice. Reactia de "imi iau jucariile si plec" numai a unui om matur nu e ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu am un amic de cativa ani buni pe mess, din alta tara. I-am povestit despre familia mea si el mie despre a lui. El este happyly married, eu i-am spus ca nu ma inteleg cu sotul si stie ca acum sunt in divort. Omul, cu toate ca e casatorit mi-a facut zeci de complimente si e evident ca daca ar putea sa aiba o aventura cu mine ar fi super fericit, dar pentru ca eu l-am refuzat in zeci de astfel de small talk, niciodata in ani de zile nu si-a permis sa ma insulte, desi a fost evident ca orgoliul sau a fost sifonat de refuzurile mele.

Intotdeauna a avut grija sa fie diplomat si sa evite sa ma jugneasca, de aceea este inca amicul meu. Nu s-a autoinvitat nicodata la mine acasa, dar mi-a spus ca daca vreau ne putem intalni. Din cate am inteles a fost si in tara de cateva ori si mi-a propus de foarte multe ori sa ne intalnim, doar doar, tot asa daca vreau eu, se bucura si el de mine cateva momente. I-am spus ca nu se poate, si de fiecare data a dat-o in gluma, ca de fapt nu vrea asta, ca stie ca suntem doar amici, ca stie in ce situatie sunt, e e evident ca daca vroiam nu ma oprea nimik si ca el totusi ma apreciaza ca om si i-ar lipsi sa nu mai aiba cu mine miile de conversatii despre nimik, ca avem o amicitie prea frumoasa sa o stricam cu prostii din astea, dar ca lui nu i-ar displacea sa ma iubeasca macar o data. Si mi-a spus lucrurile astea fara sa fie nesimtit, sau sa ma jigneasca, a cautat intotdeauna cuvintele potrivite si cand a intins prea mult coarda a stiut cand sa se opreasca si cum sa dreaga busuiocul in asa fel incat sa nu ma supar pe el.

Asa ca, se poate si astfel. Am foarte multi amici care mi-au spus in fata ca s-ar culca cu mine, dar sunt in continuare amicii mei, pentru ca au stiut sa faca fata unui refuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Doamne, cat am ras, coach de comunicare? hahaha... scuze Blue_eyes, dar nu ma pot abtine.. am votat subiectul cu five stars pentru cat am ras..

Asta-i poza lui pe fb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mda, l-ai luat tu cam tare, dar are dreptate conchita, dc. stai si te gandesti bine, nu prea aveai cum altcumva face. Dupa reactia lui, e clar ca e bine ca nu mai este in lista ta de prieteni. Dar oricum, eram 100% sigura ca asa va raspunde, ofensat nevoie mare, genul alora care te pipaie in autobuz si dupa aia tipa "ce-ai cucoana, esti nebuna?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

buli, chm chm, da-mi voie sa-ti zic ca nu merge niciuna din variantele propuse de tine. ce ti-am zis eu este limbajul de insider in lumea single, asta e metoda, astea sunt regulile nescrise. cine nu le respecta, e sanctionabil, la fel ca amicul lui blue. nu merge sa-i zici unui tip care se AUTOINVITA la tine acasa - da, vino, da' vezi ca nu-ti ofer nimic romantic. e ca si cum ai zice - da, vreau sa am sex cu tine, da' ma prefac nitel ca ma las greu. daca raspunzi prin a te AUTOINVITA la randul tau la cafea, iar nu e bine. omul s-a invitat la tine acasa, la asta raspunzi. altfel, pricepe ca iar te dai de puritana si ca, de ochii lumii, vrei cafea prima oara - acceptul autoinvitatiei se subintelege, ca si cand ok, acum bem cafea la cafenea si dupa aia la mine acasa. e discutabil daca ar fi trebuit sa-i zica de fosta relatie. avand in vedere ca erau amici, e permis, chiar recomandat, e scuza frecventa - sorry, you're an amazing guy, but I'm not over my ex. clasic. nimic exagerat in asta, nimic la nelalocul sau. tipul a reactionat ca o cizma, fara onoare si fara maniere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Si zici ca tipul asta ii invata pe altii sa " comunice"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai, conchita, spunem acelasi lucru, dar in feluri diferite.
eu am zis clar ca daca nu voia intilnire trebuia sa spuna ca nu vrea. asta era primul paragraf.
urmatoarele doua erau in ipoteza in care ea voia totusi sa se vada cu el.

cu ce n-am fost de acord si in continuare nu sint de acord, e felul in care blue eyes s-a expus, amintind de relatia ei trecuta, de copii samd.
unui tip caruia nu vrei sa-i dai sanse nu ii spui atit de multe, ii spui nu, pur si simplu. adica eu cind nu vreau sa dau ceva nu intreb de ce vrea altcineva ceva-ul ala (sau la ce-i trebuie), ci pur si simplu zic ca nu e de dat.
ma refer aia cu "indrazneata si surprinzatoare ..." si la explicatiile ulterioare.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

blue eyes...ce mai tura-vura...bine ca nu mai e "prietenul" tau...acum stii cu cine ai avut de'aface.
Auzi la el,vin la tine sa ascultam muzica
Da ce la tine-i audioteca?
Vai...si se mai simte si ofensat! Asa cevaaa

Bine ca se duse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Da, admit ca i-am dat prea multe explicatii, ar fi trebuit sa fiu mai transanta si mai saraca la vorba. Nu, nu voiam sa-i las nicio portita deschisa, decat sa inteleaga faptul ca eram si am fi putut ramane amici. In fine, fuse fuse si se duse; duca-se!

Mergi la inceput