Propunere...X
Raspunsuri - Pagina 5
buli spune:
daca nu erati atit de prieteni incit sa va vizitati puteai sa-i spui asta in modul cel mai simplu, sau sa-i spui ca momentan ai serile ocupate.
nu e obligatoriu ca cineva sa raspunda cum te astepti tu.
probabil ca nici el nu se astepta sa il iei asa tare.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea Barbatii rai la suflet sunt comprati cu niste copii. Pacat, pentru ca un copil ar avea sufletul prea pur ca sa poata fi atat de rau. Copii sunt atat de sinceri si de draguti, ca nu au timp de subtilisme din astea ieftine. |
Huh, Noideea, te-ai cam ambalat zau asa. Am inteles ca ai avut tu nu-stiu-ce experiente neplacute cu barbatii, dar totusi, exprimarea mea(ca la ea faci referire) este..exact,o exprimare, nimic mai mult. Ai auzit de expresia ´´grow up´´? Eh..cam asa.
Si stop cu catalogarile, mi se pare cam mult sa zici ca baiatul asta e rau la suflet, o my... Este doar ne-maturizat, n-a omorat pe nimeni, a incercat, i s-a blocat incercarea, s-a suparat si a plecat din lista de prieteni
PS. Nu e vorba despre sentimentalisme,n-are a face, parol.
n/a spune:
Buli, sa inteleg ca tu esti de acord cu felul in care s-a comportat tipul? Oau!!!
Lady j, era doar un comentariu despre comparatia pe care nu o merita copiii, nu ma refeream la tine in mod deosebit, ca altfel ma adresam tie direct. Si eu fac aceeasi comparatie a unor barbati care nu au maturitatea necesara sa reactioneze elegant, si eu tot asa zic despre ei, ac se comporta ca niste copii. Era doar un gand ca copii sunt puri si parca nu merita semenea comparatie. Atata tot. Si nu am facut vorbire de SENTIMENTALISME, ci de SUBTILISME.
Si chiar nu m-am ambalat. Scuze daca par ambalata. Poate doar cu o fundita!!!!!
Alizee spune:
Mie imi pare ca inca de la primul mesaj te-a luat prin invaluire. Dupa ce a primit raspunsul tau, a facut pe victima neinteleasa, apoi te-a jignit tot prin invaluire.
Asta e un scenariu aplicat de el cel putin unei alte femei.
Ticalos omul.
Edit : esti norocoasa ca te-a sters de pe lista lui de prieteni.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
buli spune:
parerea mea e ca au exagerat in reactii amindoi.
de ce?
numai ei stiu.
conchita spune:
citat din mesajul lui blue eyes Conchita, ma bucur ca ai aparut si tu! I-am raspuns ce vedeti, cam prea calma, dar asta sunt eu! |
pai puteam sa lipsesc? :-)) si mie mi s-au intamplat de-astea si cred ca tocmai calmul si decenta ta l-au scos din pepeni si s-a simtit vulnerabil, de unde si agresivitatea de dupa. ai fost tu doamna prima, furandu-i painea de la gura. ca daca erai isterica, ar fi fost el coachul de comunicare. 1-0 pentru tine, iar unii barbati nu iarta asta. uita-l si evita-l, un papagal.
buli, nu merge sa-i zici ca ai serile ocupate, ca dupa aia te intreaba da' saptamana viitoare poti? da' la anul? e ambiguu. refuzul trebuie sa fie clar, categoric, oferi si-o explicatie de ce (politicos e sa zici ca blue eyes, cauza e la mine, nu la tine, dragule) si oferi sa ramai prieteni ca pana acum. blue a procedat super corect, exact cum se procedeaza intre adulti care se respecta.
blue eyes spune:
Ah, mi-am adus aminte de o situatie cat de cat asemanatoare!
Eu am cont pe ricardo (tip e-bay). Un domn cumparase de la mine un parfum pentru sotia sa, care in acea perioada era plecata in tara ei, in Ucraina. Omul nu voia sa-i trimit pachetul, dorea sa vina el sa-l ia si sa iesim impreuna la o promenada!
L-am refuzat frumos si s-a infuriat spunandu-mi ca el e un om fidel sotiei, ca el e un om evlavios, s-a jurat pe Biblie ca nu voia nimic de la mine, ci numai o cafea pe o terasa si o plimbare prin oras!
Deci, amicul meu (fost amic) nu e singurul pe lumea asta care umbla cu dedesubturi; cred ca mai degraba pe sub dedesubturi.
Alizee spune:
citat din mesajul lui blue eyes Ah, mi-am adus aminte de o situatie cat de cat asemanatoare! Eu am cont pe ricardo (tip e-bay). Un domn cumparase de la mine un parfum pentru sotia sa, care in acea perioada era plecata in tara ei, in Ucraina. Omul nu voia sa-i trimit pachetul, dorea sa vina el sa-l ia si sa iesim impreuna la o promenada! L-am refuzat frumos si s-a infuriat spunandu-mi ca el e un om fidel sotiei, ca el e un om evlavios, s-a jurat pe Biblie ca nu voia nimic de la mine, ci numai o cafea pe o terasa si o plimbare prin oras! Deci, amicul meu (fost amic) nu e singurul pe lumea asta care umbla cu dedesubturi; cred ca mai degraba pe sub dedesubturi. |
Pai nu e unicat. Dar face parte dintro anume categorie de barbati.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
buli spune:
conchita,
eu cred ca daca voia sa-l refuze, trebuia sa spuna ca pur si simplu "nu se poate", fara scenariul cu seara romantica si fara intrebari ca de ce vrei sa vii samd.
daca nu voia sa-l refuze, dar nu voia intilnire acasa, trebuia sa-i spuna ca prefera o auditie asortata cu o cafea.
iar daca voia intilnire neromantica acasa, trebuia sa-i spuna ca e binevenit, dar cu bere in loc de vin si cu alune in loc de flori.