Propunere...X
Raspunsuri - Pagina 26
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Daca tanarul acela ma "incerca" pe mine, accept, marius probabil ca rezonam cumva cu el, daca o "incerca" pe conchita si-o lua si mai tare - asa ca, sa zica merci |
Diha.... am precizat ca nu merg cu oricine oricand. Trebuie (musai) sa rezoneze si la mine ceva (mai mult chiar) ca sa fac (potential) un gest cat de cat. Slabe sanse aici!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
a_alinta spune:
s-a gandit careva la urmatoarea ipostaza?: tipul e dj, ii place ce muzica pune blue eyes, se cunosc nu numai de pe chat si ii propune < numai daca vrei si tu> sa se intalneasca sa asculte muzica. de ce ? pentru ca il poate ajuta in meseria lui. si pentru ca are impresia ca va fi o seara placuta. si atat.
raspunsul lui blue eyes , care ii expune ca nu se astepta la asa ceva din partea lui, il enerveaza atat de tare, ( ca nici el nu se astepta la asa ceva din partea ei )ca o sterge din lista de prieteni.
bineinteles ca ipostaza mea nu sta in picioare, ca s-a dovedit deja, stie vecina, si nu numai ea, e un violator in devenire.
si bineinteles ca el e doar un barbat care vrea numai ce stim noi, femeile.
si incepe acum doamnele sa se indigneze, cum e posibil asa ceva???? , ajungem la cinste, bravo blue eyse, esti o doamna, nu altceva...la copii, ( cum de nu s-a gandit ca am copii???, dar ce, ei nu pot asculta muzica? ) la femeile singure care sunt dar in acelasi timp nu sunt vulnerabile s.a.m.d.....putem sa scriem o carte deja.
e clar ca femeile care au intalnit in viata lor multi barbati de calitate gandesc ca mine.
accept92 spune:
citat din mesajul lui marius Diha.... am precizat ca nu merg cu oricine oricand. |
Eiii...dar eu sunt sigura ca nu la asta se referea Buflea. Adica a rezona nu inseamna 'a merge cu'.
Acuma serios, eu nu judec deloc reactia lui blue_eyes, e normal sa reactioneze fiecare dupa cum ii este firea, ci punerea la zid, ridiculizarea acestui barbat, nu intre 2-3 prietene ci mult mai grav pe un forum public. Sa-i punem poza aici si oricine a avut azi o zi mai proasta (sau ma rog, o viata...) sa vina sa arunce niste rosii. Cum s-ar simti blue_eyes ca in paralel, acelasi subiect sa se dezbata pe un forum de barbati, unde discutia sa se invarta in jurul punctului de vedere al barbatului iar ea sa-i fie atribuite cateva epitete care imi trec acum prin cap dar nu are sens sa le exemplific aici.
Eu personal de fiecare data cand am refuzat un barbat am stiut sigur ca nu-i fac o bucurie, ca as putea avea o contributie la scaderea increderii de sine a acestuia, mi s-a parut o situatie delicata care nu mi-a dat nici o satisfactie, si desi cu multi aveam prieteni comuni si cunostinte cu care i-as fi putut barfi si ne-am fi putut amuza, niciodata nu am dezvaluit altora intentiile pe care le-ar fi avut respectivul cu mine. Decat sotului, care desi ar fi dorit o confruntare a avut incredere in mine ca pot gestiona si singura situatia, si am ramas amica si cu 'agresorul', dorintele acestuia vor ramane, la fel si capacitatea mea de a-l tine la distanta pe care o doresc...greu este pentru cel care doreste ceva ce nu poate avea, nu pentru mine...mie imi este simplu sa ramanem prieteni.
conchita spune:
citat din mesajul lui a_alinta s-a gandit careva la urmatoarea ipostaza?: tipul e dj, ii place ce muzica pune blue eyes, se cunosc nu numai de pe chat si ii propune < numai daca vrei si tu> sa se intalneasca sa asculte muzica. de ce ? pentru ca il poate ajuta in meseria lui. si pentru ca are impresia ca va fi o seara placuta. si atat. raspunsul lui blue eyes , care ii expune ca nu se astepta la asa ceva din partea lui, il enerveaza atat de tare, ( ca nici el nu se astepta la asa ceva din partea ei )ca o sterge din lista de prieteni. bineinteles ca ipostaza mea nu sta in picioare, ca s-a dovedit deja, stie vecina, si nu numai ea, e un violator in devenire. si bineinteles ca el e doar un barbat care vrea numai ce stim noi, femeile. si incepe acum doamnele sa se indigneze, cum e posibil asa ceva???? , ajungem la cinste, bravo blue eyse, esti o doamna, nu altceva...la copii, ( cum de nu s-a gandit ca am copii???, dar ce, ei nu pot asculta muzica? ) la femeile singure care sunt dar in acelasi timp nu sunt vulnerabile s.a.m.d.....putem sa scriem o carte deja. e clar ca femeile care au intalnit in viata lor multi barbati de calitate gandesc ca mine. alina |
daca asta e "calitatea" barbatilor intalnita de tine, e clar de ce nu gandim la fel. dar ce spui despre calitatea femeilor care nu-si pot sustine un punct de vedere fara sa puna etichete si sa insulte alte femei?
recunosc, apreciez alte calitati la barbati si femei, una ar fi capacitatea de a comunica. crizele de nervi sunt rezervate copiiilor de 2-3 ani. adultii de calitate aleg alte cai, civilizate, sa discute despre neintelegerile in comunicare.
cat despre faptul ca blue ar fi fost solicitata profesional sa-l ajute pe dj, sunt pe jos de ras. aia ar fi fost o invitatie la studioul lui de muzica, nu la ea acasa, sa asculte muzici gasibile si pe youtube. el voia sa asculte "melodii care iti plac tie", deci cea mai plauzibila ipoteza ar fi ca voia s-o indrume muzical, desi ea asculta "cu adevarat muzica buna".
bineinteles ca niste copii pe-acasa nu conteaza, sunt balast si cantitate neglijabila in calea fericirii femeilor eliberate de orice, chiar si de responsabilitatea de mama.
buflea spune:
Pai stai Conchita, daca ai copii acasa si esti mama singura nu mai poate veni la tine un prieten ca sa asculte muzica ?
Acum ca am intrebat, iata cum ii arata blue_eyes tanarului violator ca nu are chef de sex cu el - ii spunea ca si copiii ei vor fi super incantati sa asculte muzica propusa de el.
a_alinta spune:
dar ce spui despre calitatea femeilor care nu-si pot sustine un punct de vedere fara sa puna etichete si sa insulte alte femei?
da-mi textul, ca sa imi spun parerea.
conchita spune:
citat din mesajul lui buflea Pai stai Conchita, daca ai copii acasa si esti mama singura nu mai poate veni la tine un prieten ca sa asculte muzica ? Acum ca am intrebat, iata cum ii arata blue_eyes tanarului violator ca nu are chef de sex cu el - ii spunea ca si copiii ei vor fi super incantati sa asculte muzica propusa de el. |
am explicat de cateva ori opinia mea despre asta.
avem definitii diferite despre ce inseamna "prieten". dj nu era prieten cu blue, o spune ea insasi, de la inceput. erau "cunostinte", deci straini.
in ce ma priveste, ca sa devina prieten si sa aiba acces la seri platonice la mine acasa, trebuie sa curga multa apa pe dunare. tocmai pentru ca am copil. se schimba regulile total cand ai copii, iar cine nu intelege asta, ce sa mai zic? am facut scurta la degete explicand ca altfel se vede intamplarea asta de la "adapost", altfel cand esti acolosha in lumea dezlantuita si poti intalni fel si fel de oameni. precautia nu a facut rau nimanui, iar o femeie care are copii acasa ar fi indicat sa fie de un zilion de ori mai precauta.
eu nu as fi implicat copiii mei intr-o gluma de raspuns ca aia sugerata de tine. ar fi fost imatura si periculoasa. adica nu e ok, dupa voi, sa-i spuna ca e abia dupa o alta relatie, dar e ok sa-i zica, vino, ca si copiii mei ar savura o seara de muzica langa tine, un necunoscut practic? e acelasi lucru, nu expui copiii nici in gluma la aventuri dintr-astea. din respect pentru ei, pentru tine si din prudenta.
conchita spune:
citat din mesajul lui a_alinta dar ce spui despre calitatea femeilor care nu-si pot sustine un punct de vedere fara sa puna etichete si sa insulte alte femei? da-mi textul, ca sa imi spun parerea. alina |
"e clar ca femeile care au intalnit in viata lor multi barbati de calitate gandesc ca mine."
a_alinta spune:
daca te rostogolesti atata de ras la ceea ce am spus eu, imi intareste inca o data parerea ca am cunoscut barbati foarte diferiti. si de aceea si gandim atat de diferit referitor la acest subiect.
a_alinta spune:
si tu o consideri insulta????
pai ce vina ai tu ca nu ai cunoscut barbati de calitate?