Propunere...X
Raspunsuri - Pagina 25
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Daca tanarul acela ma "incerca" pe mine, accept, marius probabil ca rezonam cumva cu el, daca o "incerca" pe conchita si-o lua si mai tare - asa ca, sa zica merci |
te-am jignit cu ceva pana acum, cumva? te-as ruga sa nu faci afirmatii nefondate despre mine.
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
te-am jignit cu ceva pana acum, cumva? te-as ruga sa nu faci afirmatii nefondate despre mine. |
Ah ! Nu am avut in intentie sa te jignesc, doar ca ai fost cea mai indignata de comportamentul individului ... nu ai fost singura, dar numai numele tau mi-a ramas in cap. Era de fapt o gluma ...
casandra spune:
mie mi se pare ca blue eyes a procedat corect.
A primit o propunere, a refuzat-o, numind-o asa cum a simtit-o ea, indrazneata si surprinzatoare. Tanarul a cerut lamuriri asupra modului in care i-a fost perceputa propunerea. Pana aici, totul e bine. Blue lamureste modul in care a perceput ea mesajul. Corect pana aici. El sare in sus, pentru ca ea a perceput mesajul eronat. Aici e buba, reactia lui la explicatia ei. Nu isi asuma responsabilitatea pentru modul in care a transmis mesajul, pentru confuzia creata. Da vina doar pe decodificare, considerand codificarea (partea lui) corecta. Orgoliu si desconsiderarea partenerului de discutie, care a procedat corect. A explicat modul in care a perceput mesajul si pozitia ei fata de acesta.
conchita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui buflea
Ah ! Nu am avut in intentie sa te jignesc, doar ca ai fost cea mai indignata de comportamentul individului ... nu ai fost singura, dar numai numele tau mi-a ramas in cap. Era de fapt o gluma ... |
in primul rand, ca asta e o discutie intre noi, nu intre noi si dj. deci m-as fi asteptat de la tine sa faci demarcatia necesara si sa nu asumi ca un dj ca el si-ar fi luat-o mai tare de la mine, ca nu m-am confesat pe forum ce raspund eu in cazuri de-astea. insulta sta in "rezonam". adica eu si blue suntem nerezonabile? nu avem ratiune? dar daca zici ca fuse gluma, ok, te cred.
nu comportamentul invididului m-a indignat, este usual, am repetat asta deseori. m-a socat de-a dreptul opinia persoanelor casatorite, in discutia asta, referitor la cum ar fi trebuit sa raspunda blue. asta, in conditiile in care ea deja a raspuns cum ati fi vrut sa raspunda. de ce e ea vinovata de toate pacatele si de ce tineti cu tot mortisul ca, prin comparatie, sa afisati imagini superioare, nu pricep. cand discutia asta e chiar serioasa si ar fi benefica pentru mai multe femei singure pe forum.
accept92 spune:
citat din mesajul lui buflea Daca tanarul acela ma "incerca" pe mine, accept, marius probabil ca rezonam cumva cu el, daca o "incerca" pe conchita si-o lua si mai tare - asa ca, sa zica merci |
Si mie mi se pare marius un om cu care se poate rezona, dar nici chiar asa...cred ca de el chiar si-o lua rau.
conchita spune:
citat din mesajul lui casandra mie mi se pare ca blue eyes a procedat corect. A primit o propunere, a refuzat-o, numind-o asa cum a simtit-o ea, indrazneata si surprinzatoare. Tanarul a cerut lamuriri asupra modului in care i-a fost perceputa propunerea. Pana aici, totul e bine. Blue lamureste modul in care a perceput ea mesajul. Corect pana aici. El sare in sus, pentru ca ea a perceput mesajul eronat. Aici e buba, reactia lui la explicatia ei. Nu isi asuma responsabilitatea pentru modul in care a transmis mesajul, pentru confuzia creata. Da vina doar pe decodificare, considerand codificarea (partea lui) corecta. Orgoliu si desconsiderarea partenerului de discutie, care a procedat corect. A explicat modul in care a perceput mesajul si pozitia ei fata de acesta. |
esenta esentelor. rezumat perfect si corect.
maya2 spune:
citesc destul de mult forumul dar scriu rar, astazi am sa scriu parerea mea despre chestiunea in cauza: mi se pare exagerata reactia lui blue-eyes, chiar daca, a anticipat un flirt destul de indraznet din partea DJ-ului. ca DJ sa incerce sa flrteze, nu mi se pare anormal, ca blue_eyes inteleg ca n-a ascuns faptul ca e singura de citiva ani, deci nimic de condamnat ca un barbat ar vrea s-o intilneasca si altfel decit pe facebook.
barbatii in ziua de azi nu mai stiu sa faca curte iar fenmeile reactioneaza asa de hyper mega isteric la incercarile de a fi curtate, ca bietii se sperie si fug!
inteleg ca erati destul de apropiati ca amici pe facebook, dovada ca l-ai si invitat la tine acasa la cheful urmator(chestia cu "cind o sa am mai multi bani" e no comments!)
daca, in conditiile date, amicul meu de facebook imi trimitea o propunere de auditie muzicala la mine acasa, i-as fi raspuns probabil ceva de genul" nu ma dau in vint dupa auditii muzicale la mine-n salon, si oricum urmatoarele we am alte planuri, deja aranjate. dar daca-ti place muzica ce-o ascult eu(justificat, e doar DJ!), iti pot trimite o selectie, pe mail, spune-mi numai cam ce anume sa fie, de ex. si ne mai "vedem" pe mess si-mi spui cum ti-a placut!"
ceva genul asta as fi raspuns eu.
buflea spune:
citat din mesajul lui accept92
Si mie mi se pare marius un om cu care se poate rezona, dar nici chiar asa...cred ca de el chiar si-o lua rau. |
Pe mine ma intereseaza cu ce, ca poseta nu are ... poate cu servieta de avocatura - Ouch ! ! !
maya2 spune:
in felul asta, cred eu, ati fi rams in continuare amici pe facebook si i-ai fi dat si de inteles ca nu te intereseaza ca relatia voastra sa avanseze in plan amoros/sexual, ca nu esti "disponibila" in felul in care viseaza el.
daca chiar e un companion placut de mess/facebook, revino si spune-i ca-ti pare ca amindoi ati reactionat exagerat, si el, fiind atit de direct in propunerea lui, ceea ce a lasat loc de interpretari nu tocmai magulitoare pentru tine. dar ca tii la amicitia voastra internautica si ca, daca tot ii place genul de muzica pe care-l asculti tu, ai putea sa-i trimiti o selectie pe email etc, vino la mesajul meu anterior. si gata. ai reparat greseala. bla, bla "si mai vb pe mess, si pe mine ma intereseaza muzica retro"...sa zicem.
lasa o portita deschisa in spatiul virtual.
si tu ai reactionat exagerat la propunerea lui si el , in loc sa-si ceara scuze pentru nepriceperea de-a transmite mesajul corect al intentiilor sale reale, te-a lasat sa crezi ca vrea sa-ti sara in asternut, direct.
parerea mea.
XIO spune:
citat din mesajul lui Rufus
Am sa-ti dau un exemplu : o femeie care se imbraca frivol (nu obscen), care spune glume deocheate (sau asculta cu placere asa ceva), care nu are limite prea multe in comportament (pana la limita bunului simt). Ii place sa fie considerata de gasca. Afirma ca poate fi prietena cu un barbat, fara intimitati, nu se sfieste sa spuna ca o incomodeaza sutienul si ca tanga e conceputa special pentru ea. De unde acest comportament? De obicei, din dorinta de a epata. Motivele acestei dorinte sunt numeroase si da, o femeie singura, considerata o victima, poate avea un astfel de comportament. Ceea ce transmite o astfel de femeie care, evident, nu are nevoie de o aventura, este tocmai acest lucru. Nu este o iluzie. Este un exemplu, ceva imaginar, insa oricare din cele enumerate (si muuuulte altele-gesturi, priviri) pot fi privite ca semnale. Dar viata nu-i intotdeauna dreapta: daca un barbat e taxat ca a inteles prost un astfel de mesaj, o femeie care transmite gresit e intotdeauna o victima... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus , eu sunt genul de om prietenos , care vorbeste despre sex ca despre mancare sau haine . Nu ma imbrac vulgar si nu vorbesc vulgar dar sunt o persoana "flirty" fara sa fiu vulgara , directa, fara sa epatez.
Si au fost pers. care au inteles gresit comportamentul lor , ba chiar un prieten pe care l-am intalnit online , pe un forum , dupa care am dus discutia pe messenger mi-a spus ca dupa discutiile cu mine se pregatea sa-si ia 3 cutii de prezervative si sa ma cheme la el , pana sa ma cunoasca mai bine.
Dar nici unul dintre cei care au inteles gresit , care au dorit mai mult si care au incercat , nici unul dintre ei nu a avut comportamentul pueril citat de Blue eyes si toti au avut "balls" sa recunoasca adevarul si au avut minte sa continue prietenia fara nici cea mai mica problema.
Nu-i vreo problema sa incerci sa ai o relatie indiferent ca e una sexuala sau serioasa , e o problema cand lupul striga "lupul!".
***Fur is for petting**
[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]
[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]