Propunere...X
Raspunsuri - Pagina 22
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Pai Conchita, omul a fost cat se poate de politicos ... a dorit sa vina la ea pe teritoriu si a intrebat daca poate. A deschis "o usa" nu a impins-o cu sutul, nu s-a prezentat la ea la sonerie cu o plasa de prezervative. A fost cat se poate de civilizat, a lansat o actiune si a lasat-o pe blue_eyes la comanda, ceva de genul, imi place compania ta si sunt dispus sa stau in preajma ta atata timp si atat de mult cat ma lasi. Nu a fost lasat, s-a carat. Problema este ca a fost tras, virtual, de urechi pentru ceva ce nu a enuntat - "sa iti fie rusine, eu sunt femeie cu 2 copii, abia am iesit dintr-o relatie si nu sunt gata sa intru in alta, invitatia ta imi suna a o activitate romantica" ...etc, etc, etc. Eu cred ca asta l-a enervat. |
Cuvintele or fi fost politicoase, dar asta nu face tot gestul civilizat. bineinteles ca nu a zis "hey, let's f...", desi am vazut si cazuri de-astea cu cereri directe, dar asta i-a fost mesajul. distinsul coach a invelit cozile la flori cu poleiala, intentia ramane aceeasi. repet: aceeasi, necivilizata, nerespectuoasa, derogatorie. individul nu avea ce sa caute pe teritoriul ei, punct. nici sa ceara. a considerat-o prada usoara, de-aia nici nu s-a strofocat in romantisme, si ea a indraznit sa raspunda taman de romantisme, batandu-i obrazul. a fost super doamna la faza asta.
orice femeie cu un self esteem cat de cat mediu ar fi intrat imediat in alerta si defensiva la intentia CLARA - sa vina la ea acasa, el fiind practic un necunoscut. nu ai first date la femeie acasa, in niciun cod de amicitie, prietenie, romantism, amanterie din lume. in niciunul. si mie mi se pare grotesc cum incercati sa convingeti de contrariul.
blue i-a raspuns ca o doamna. e a treia oara cand ii rescrii rolul de parca ar fi fost o tzatza la piata, te-am rugat sa faci analiza pe text si sa-mi spui unde scrie "sa-ti fie rusine" si restul. si sa-i rescrii atat de flatant textul individului, care text e clasic - "numai daca tu vrei" -> iar daca ea intelege ca e vorba doar despre muzica, iar tipul vrea altceva (ca doar asta vrea), sa zica "pai am crezut ca vrei". invitatia acasa e implicit invitatie la sex. punct.
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Cu mine n-ai nimerit-o... intre 39 si 43 ani am fost burlac. O aveam eu pe Ioana cu mine, dar tot flacau se cheama ca eram! Pusca si cureaua lataaaaa.... |
aha, deci nu e de mirare ca tu stii despre ce vorbesti, pentru ca primul tau mesaj la topic a fost in acordanta cu realitatea.
doamnele acestea vorbesc despre ce li s-ar parea lor frumos, minunat, fermecator sa se intample. nu despre ce se intampla in realitate. da' mai zi-le si tu, ca io am obosit. :-))
marius spune:
citat din mesajul lui XIO Marius , vreuna din femeile care au dedus ca ai chef de sex sau carora le-ai spus erau cu tine intr-o relatie similara de amicitie ca blue eyes si respectivul DJ? ***Fur is for petting** [url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url] [url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url] [url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url] |
Nu - eu nu fac sex cu oricine in orice moment.
Repet acel DJ nu a propus niciodata nimic nici macar adiacent ceva privitor la sex. De ce o tot tii cu sexul propus de el? Unde ai citit tu vreun cuvant sau vreo propunere care sa insemne ceea ce tot sustii ca el vrea sa faca sex cu ea? Ai citit ceva concret? Nu cred. Deci este o simpla inventie nefondata.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
accept92 spune:
citat din mesajul lui conchita [...0intentia ramane aceeasi. repet: aceeasi, necivilizata, nerespectuoasa, derogatorie. |
Intentia de a face sex este in viziunea ta necivilizata, nerespectuoasa, derogatorie?
Alizee spune:
citat din mesajul lui accept92
Incredibil!!! Deci blue-eyes nu a fost prima si nici singura sa optinue?!!! Imi vine rau! |
Aoleu, ce te mai minunezi ! Sa stii ca nu ai nevoie de cine stie capacitati paranormale pt a intui intentiile cuiva - femeie sau barbat -, este suficienta experienta de viata.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ruxij spune:
Buflea a zis ca in ziua de azi sexualitatea femeilor e cam la fel cu a barbatilor, la fel de laudam si noi cu cuceririle, la fel le barfim performantele, la fel facem sex sportiv. Eu cred ca inca nu s-a ajuns chiar acolo. Sexualitatea femeilor nu este amenintatoare. Sexualitatea barbatilor da. Men RAPE. Asta e diferenta. Nu are legatura neaparat cu blue, mi-a sarit in ochi semnul de egalitate pus de Buflea si nu prea as fi de acord.
Cu blue, nu sunt hotarata. Poate ar fi putut raspunde mai neutru, tot refuz sa fi fost. De genul "sigur, cand o sa fac o intalnire cu toti prietenii mei, te voi invita si pe tine si voi pune muzica aceea". Daca mai insista, tot asa, pana intelege. Eu n-as fi avut "tupeul" sa ii zic asa direct ca blue, "take a hike, Jake!" Da' pana la urma mare paguba ca i-a zis direct si mare paguba ca ala s-a suparat si i-a raspuns obraznic. Era de aseptat, a fost ranit in orgoliu. Oricum, odata ce intervin cererile cu substrat sexual, prietenia nu mai avea cum rezista indiferent cum ar fi raspuns ea. Poate se mai taragana finalul.
marius spune:
citat din mesajul lui Rufus
Cu mine n-ai nimerit-o... intre 39 si 43 ani am fost burlac. O aveam eu pe Ioana cu mine, dar tot flacau se cheama ca eram! Pusca si cureaua lataaaaa.... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Nu a nimerit ea cu mai multe, dar nu este acest subiect cel de fata. Nu insist ca nu e cazul. Doar zambesc. Si tac si stiu de ce.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
ocebine spune:
citat din mesajul lui conchita
anamaria, nu trebuie sa fii mic si slab ca sa fii in defensiva. apoi, tu ai clasa, de la tine chiar am pretentii sa nu interpretezi un gest sordid (autoinvitatia acasa la o straina) drept mesaj subtil. cand cineva vrea sa intre pe teritoriul tau, strain fiind, te pune in defensiva, pentru ca trebuie sa-ti aperi teritoriul, ce e asa de stiinta stiintelor de priceput? e common sense in lumea singles ca NU te inviti la cineva acasa ca prima intalnire. |
Eu am interpretat ca ei doi se "cunosc" online de mai mult timp. Deci nu era chiar o straina
Nu am interpretat gestul ca fiind sordid pentru simplul fapt ca totusi (si intr-o casatorie si in afara ei) nu intodeauna lucrurile merg pe o linie romantica (intilniri, flori, etc). Nu orice "encounter" merge pe fagasul unei relatii.
Poate faptul ca lucrez mai mult intre barbati si vad mai indeaproape cum "opereaza" m-a facut insensibila la anumite puncte de vedere feminine...oricum subtilitatea in aceste situatii mie imi scapa (noroc ca m-am maritat ca altfel bijbiiam si acum).
Nu mi se pare ca o (auto)invitatie m-ar pune in defensiva pentru un simplu "NU" este suficient. Nu ma simt asaltata de o intrebare (chiar si una intima) la care pot raspunde cum vreau.
Este dreptul lui Blue sa fie cit de transanta vrea...dar atunci cind esti extrem de transant trebuie sa fii pregatit(a) sa primesti inapoi raspuns cu aceeasi moneda fara sa te superi.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Alizee spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Poate a dat mesaj la intreaga agenda, sa vada care ii pica in plasa. Pueril comportament! |
Exact in tiparul asta de comportament se incadreaza individul.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Rufus spune:
citat din mesajul lui conchita aha, deci nu e de mirare ca tu stii despre ce vorbesti, pentru ca primul tau mesaj la topic a fost in acordanta cu realitatea. |
Nu, conchita, eu am emis doar o parere si am si justificat-o (din punctul meu de vedere), atunci cand am spus chestia cu semnalele trimise de femei. De fapt eu nu am prea procedat asa in toata viata mea, adica trebuia sa fiu foarte sigur ca o femeie ar astepta un pas din partea mea.
Faptul ca am spus ca n-as condamna-o pe blue eyes chiar daca ar fi gresit in aprecierile ei se datoreaza adevarului (bizar, desigur) ca si eu, chiar barbat, dar singur si cu copil, mi-am aparat "teritoriul" si m-a durut in cot daca asta a dat sau nu bine la impresia generala.
Vreau sa spun ca discutia noastra este pur teoretica, adica se poate ca blue eyes sa aiba dreptate ca l-a fugarit pe mascul, dupa cum e foarte probabil s-o fi facut de oaie; dar, daca a comis-o, de ce si-ar face probleme? N-a omorat pe nimeni!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008