Propunere...X

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Nu cred ca omul chiar excludea posibilitatea, dar nici ca asta era scopul. Cred ca era deschis spre orice evolutie a relatiei, inclusiv stagnarea la nivel de amicitie. Si cred ca se astepta ca lucrurile sa evolueze natural, fara asemena declaratii de intentie.

Exact ...asta e cheia si cred ca de aia s-a si enervat cand i s-a dat cu poseta in cap. Adica mai clar, nu s-a enervat ca nu a sexat-o ci s-a enervat de "ochii peste cap"

ce exagerare. poate dati cu citat unde foloseste blue poseta. analiza pe text. a raspuns elegant si calm, ca o doamna. deja ati intrecut masura cu insultele si acuzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Nu cred ca se pune problema faptului ca omul incearca, ci a faptului ca se autoinvita acasa la o femeie cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Nu cred ca se pune problema faptului ca omul incearca, ci a faptului ca se autoinvita acasa la o femeie cu copii.

Aha, asta era! Si cu alte ocazii, pe la alte subiecte, barbatii sunt niste porci superficiali pentru ca nu vor sa se lege la cap cu o femeie cu copii. Femeia singura cu copii este deci in orice situatie o victima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Marius,... tu vorbesti din coconul tau de barbat casatorit, nu stii mare lucru despre lumea singles.

Hai, mai, conchita...ca nu s-o fi nascut insurat...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Nu inteleg de ce este Blue in defensiva? Este mai "slaba" si mai "mica"?
Din coconul meu de femeie casatorita (cu doi copii) as zice a individul a crapat usa pentru "ceva"..."ceva-ul" lasat la latitudinea lui Blue.

Acuma stiu ca si eu sint "off the market" de 15 ani batuti pe muchie, dar cind barbatii nu fac nici o miscare sint nesimtiti si cind subtil lanseaza un mesaj sint porci. Nu mai inteleg.

anamaria, nu trebuie sa fii mic si slab ca sa fii in defensiva.

apoi, tu ai clasa, de la tine chiar am pretentii sa nu interpretezi un gest sordid (autoinvitatia acasa la o straina) drept mesaj subtil.

cand cineva vrea sa intre pe teritoriul tau, strain fiind, te pune in defensiva, pentru ca trebuie sa-ti aperi teritoriul, ce e asa de stiinta stiintelor de priceput? e common sense in lumea singles ca NU te inviti la cineva acasa ca prima intalnire. NU se face asa ceva, oricate teorii flamboiante ar face de pe margine persoanele casatorite care s-au dus ultima oara la o date acum 20 de ani. era cu totul altceva daca ar fi fost o invitatie - a se citi INVITATIE, nu AUTOINVITATIE -, teritoriul ar fi fost neutru, femeia ar fi fost in asa numita comfort zone, reactia ar fi fost normala undeva la o cafea impreuna, ca si first date. este absolut lipsit de respect sa procedezi altfel. mesajul este clar - vin io la tine acasa, ce sa mai consum timp pe cafele si intalniri, trecem direct la fapte.

problema copiiilor nu este, asa cum interpreteaza altele superficial, ca ar fi fost acasa in momentul vizitei. problema e ca atunci cand ai copii, poate sa fie si Brad Pitt (mi se rupe sufletul sa zic asta :-)), nu exista strain la tine in casa, n-ar trebui sa existe! pentru protectia copiiilor. doar cand esti intr-o relatie serioasa, adica una care duce undeva si-l cunosti pe musiu, poti sa accepti sa te ia din fata casei cand aveti o date. altfel, e total interzis. sunt o gramada de nebuni pe lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai am vreo 3 pagni de citit, da vin si zic:
acu multi ani in urma un tatic de la clasa m-a sunat acasa, la ora 2PM, sa imi zica "La multi ani!" si sa imi ceara permisiunea sa treaca pe la mine sa imi aduca un buchet de flori. Fusese la scoala, dar prea tarziu, plecasem deja.
Am zis da, era numai Andrei acasa, sotul la servici.
Mentionez ca ii stiam toata familia, normal, fetita imi era eleva, sotia o femeie deosebita, iar el militar de cariera, om respectabil aparent.
A venit, a intrat in hol, eu am facut un gest cum sa intre in living room, el a refuzat, spunand ca trebuie sa se intoarca la cazarma. Am luat florile, am multumit pentru gestul deosebit facut, si asta a fost tot, am crezut eu.
Dupa mai bine de 10 ani, timp in care eu am tinut legatura cu fosta eleva si cu mama ei, intr-o discutie telefonica sa aflu un lucru care m-a stupefiat. Dna era tare tulburata, vroia sa dea divort, ma sunase initial sa imi spuna de fata, dar s-a ajuns cum necum la discutia despre problemele lor maritale. Si imi spune: ca stie ea, ca asa i-a zis si sotul ei, ca atunci cand a fost la mine acasa, eu de fapt am vrut mai mult, i-am vrut sotul!
Fetelor, am crezut ca mor pe loc! I-am raspuns f politicos ca eu ma respect pe mine si imi respect familia si ca niciodata nu am gandit macar ceva dubios cu privire la nici un parinte al elevilor mei whatsoever! I-am cerut sa imi uite numarul de telefon, am dat ignore pe messinger si am taiat orice dialog cu familia respectiva. I-am spus si sotului meu despre situatia creata si el a fost de acord cu mine.
Trebuie sa precizez ca absolut niciodata nu m-am simtit atrasa de vreun tatic de la clasa, cum ii numeam, pentru ca ma respect, imi respect familia dar am si o bariera mentala in privinta asta. In mintea mea sunt desexualizati (aceeasi problema o am si cu barbatii mai mici ca mine ca varsta, ii vad ca si fratele meu)

Deci parerea mea e ca aici era vorba de mai mult decat muzica, poate sa faca muzica impreuna, asa cum ii place ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:

cand cineva vrea sa intre pe teritoriul tau, strain fiind, te pune in defensiva, pentru ca trebuie sa-ti aperi teritoriul, ce e asa de stiinta stiintelor de priceput?

Nu ma pot abtine, faci si pipi pe coltul casei cumva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Marius,... tu vorbesti din coconul tau de barbat casatorit, nu stii mare lucru despre lumea singles.

Hai, mai, conchita...ca nu s-o fi nascut insurat...

da, mai Rufus, dar cand ati fost voi ultima oara la un suc si-o prajitura? :-)) cel putin pentru Marius, toate sunt idealizate, frumoase, roz, perfecte. el n-ar vedea cu picatele negre nici sa-i pui lupa in ochi. :-))

plus ca mai e si-o alta diferenta, intre cum se petrec lucrurile in Romania si restul lumii. ai fi surprins ce de reguli sunt pe-aici cand reintri in lumea intalnirilor. cate gafe n-am facut si io, mai ales din cauza diferentelor culturale si pentru ca nu aveam habar de nimic, nici un cod nescris. am invatat the hard way, dar patternurile le-am prins repede, de-aia l-am si identificat aici in povestea cu blue...de-aia va zic, avem repere diferite si de aceea judecam diferit. dar eu judec mai bine, ca vad mai de-aproape. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pai Conchita, omul a fost cat se poate de politicos ... a dorit sa vina la ea pe teritoriu si a intrebat daca poate. A deschis "o usa" nu a impins-o cu sutul, nu s-a prezentat la ea la sonerie cu o plasa de prezervative. A fost cat se poate de civilizat, a lansat o actiune si a lasat-o pe blue_eyes la comanda, ceva de genul, imi place compania ta si sunt dispus sa stau in preajma ta atata timp si atat de mult cat ma lasi. Nu a fost lasat, s-a carat.

Problema este ca a fost tras, virtual, de urechi pentru ceva ce nu a enuntat - "sa iti fie rusine, eu sunt femeie cu 2 copii, abia am iesit dintr-o relatie si nu sunt gata sa intru in alta, invitatia ta imi suna a o activitate romantica" ...etc, etc, etc. Eu cred ca asta l-a enervat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

da, mai Rufus, dar cand ati fost voi ultima oara la un suc si-o prajitura?

Cu mine n-ai nimerit-o... intre 39 si 43 ani am fost burlac. O aveam eu pe Ioana cu mine, dar tot flacau se cheama ca eram!
Pusca si cureaua lataaaaa....

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput