Propunere...X

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Pai Corina, nu ai inteles ce am vrut eu sa spun ...de ce sa fi fost ea folosita si abandonata ? Folosita la ce ? Abandonata de ce ? Asta cu "femeia folosita si abandonata" este eticheta de acum doua secole.
In ziua de azi femeile se bucura de sex la fel de mult ca barbatii, nimeni nu foloseste pe nimeni, ci amandoi traiesc o experienta placuta si consimt de comun acord experienta sexuala - sexul devine incet, incet, la fel de natural ca sarutul - ia spune cati barbati te-au sarutat in tinerete si apoi te-au abandonat ? . Nu ca ar fi prea etic, dar asa cum un barbat se poate lauda cu experienta lui sexuala, asa se pot lauda si femeile ... ce, crezi ca toti barbatii sunt tauri in pat si urca femeia pe tavane ?

ba da, am inteles perfect ce ai vrut sa spui...si ai dreptate.

cautam doar o explicatie a modului in care blue l-a refuzat pe DJ, nu am afirmat ca eu asa as simti sau as proceda, pur si simplu "brodam" pe marginea unei idei...nu am stat sa caut in profilul ei, sa vad cati ani are, nu stiu de cat timp este divortata, nu stiu de cat timp locuieste in italia, nu stiu daca a avut greutati in adaptarea la o tara straina...probabil ca a mentionat aceste detalii in alte postari, dar eu nu am cautat...pur si simplu am facut un exercitiu de imaginatie, plecand de la cateva date...

singura in masura sa spuna daca am avut sau nu dreptate este tot blue...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Marius , vreuna din femeile care au dedus ca ai chef de sex sau carora le-ai spus erau cu tine intr-o relatie similara de amicitie ca blue eyes si respectivul DJ?

Mai , nu stergi pe cineva din lista de prieteni pt. ca te-a inteles gresit si a reactionat in consecinta .E dovada de imaturitate sa nu stii sa-ti rezolvi problemele si sa nu stii sa comunici cu cei din jur. Mai ales cand tu predai despre arta comunicarii.

***Fur is for petting**

[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]

[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Marius , vreuna din femeile care au dedus ca ai chef de sex sau carora le-ai spus erau cu tine intr-o relatie similara de amicitie ca blue eyes si respectivul DJ?

Mai , nu stergi pe cineva din lista de prieteni pt. ca te-a inteles gresit si a reactionat in consecinta .E dovada de imaturitate sa nu stii sa-ti rezolvi problemele si sa nu stii sa comunici cu cei din jur. Mai ales cand tu predai despre arta comunicarii.

Corect.
Blue a reactionat foarte foarte direct. O fi bine? o fi rau?
Pentru DJ a fost rau. De ce a fost rau pentru DJ? E vreun sensibil si s-a simtiti de-a dreptul socat de interpretarea lui Blue?Cuvantul ´´romantic´´ are chiar asa efect de soc?? Eu nu prea cred.

S-a simtit RANIT de refuz, refuz care a aparut inainte ca el sa spuna sau sa arate pe sleau vreun interes pentru romantic. Si Blue, ca sa nu mai piarda timpul, i-a spus-o direct, pentru ca DA, nu il place!

Nu vad sincer de ce se discuta aici despre abandon, suferintele femeilor singure, teama de sex, bla bla. Cred ca toate am fost puse la un moment dat in situatia de a refuza un barbat, de a-i refuza apropierea. Unele o facem direct, altele dupa cartile bunelor maniere. Rezultatul e acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ei doi au mai comunicat si noi nu stim daca in mesajele lor nu au mai fost, sa le spunem scapari amabile care lasa loc de interpretari.
Restul sunt doar supozitii si noi analizam doar partea care ne-a pus-o la vedere blue.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Oare de ce s-au umplut atatea pagini? Oare pentru ca acestor lucruri nu li se da niciodata importanta cuvenita in mod public ca si cum sunt inca tabu, fiind vorba de intimitate? Eu cred ca este foarte bine ca blue a deschis acest subiect. Avem multe de invatat si aceste discutii sunt benefice pentru ca putem sa realizam: Cum sa ne comportam fara sa fim badarani, penibili, fara sa reactionam disproportionat, cat de mult influenteaza o propunere care nu e bine primita si care sunt reactiile celor implicati.

Discutam discutii si vedem diferite mentalitati.

Una care m-a enervat pe mine a fost a unei femei acre a presupus ca eu caut sa-mi satisfac pofetle sexuale liber ca un barbat liber. Ca vezi doamne daca nu dai cu tine in trecatori ai reactii de manastire.
Mie de exemplu nu-mi place sa umblu din barbat in barbat sau sa incep sa dau cu mine in trecatori cand am chef de sex doar pentru a nu reactiona ca acum doua secole. Mie imi plac relatiile care promit nu cele trecatoare, aventurile ca apoi sa le povestesc altor femei ce experiente am avut eu la pat cu x sau cu y. Asta nu ma face mai emancipata sau mai proasta ca altele, cu toate ca buflea cam asta sublinia in postarea ei. Unele dintre noi mai au si principii. Mie mi se pare ca suntem un neam asa cam de oameni care nu au nici un Dumnezeu, nici un fel de valori cu ajutorul carora sa se ghideze in viata. parca incercam sa negam tot ce au invatat mosii nostri despre lume si sa reinventam noi roata ca suntem noi mai emancipati. De aia se ingroasa randurile in instanta la divorturi. Habar nu avem sa ne purtam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra

Rufus, eu cred ca mesajele pe care le emite femeia, fara sa fie constiente de ele, sunt iluzii, nu semnale...

Am sa-ti dau un exemplu : o femeie care se imbraca frivol (nu obscen), care spune glume deocheate (sau asculta cu placere asa ceva), care nu are limite prea multe in comportament (pana la limita bunului simt). Ii place sa fie considerata de gasca. Afirma ca poate fi prietena cu un barbat, fara intimitati, nu se sfieste sa spuna ca o incomodeaza sutienul si ca tanga e conceputa special pentru ea.
De unde acest comportament? De obicei, din dorinta de a epata. Motivele acestei dorinte sunt numeroase si da, o femeie singura, considerata o victima, poate avea un astfel de comportament.
Ceea ce transmite o astfel de femeie care, evident, nu are nevoie de o aventura, este tocmai acest lucru. Nu este o iluzie.

Este un exemplu, ceva imaginar, insa oricare din cele enumerate (si muuuulte altele-gesturi, priviri) pot fi privite ca semnale.
Dar viata nu-i intotdeauna dreapta: daca un barbat e taxat ca a inteles prost un astfel de mesaj, o femeie care transmite gresit e intotdeauna o victima...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli
blue eyes, daca ti-ar fi palcut tipul, sint sigura ca scenariul expus de tine mai sus ti s-ar fi parut interesant. daca nu ti-a placut i-ai dat cu flit (dupa mine intr-un mod cam tifnos). el a facut la fel si de fapt lucrurile au capatat o amploare mult mai mare decit ar merita.

eu sunt convinsa ca NU. scenariul e idiot in orice conditii. ce femeie singura cu doi copii pe lumea asta ar zice da la asemenea propunere? numai alea usoare si IRESPONSABILE - are doi copii, scenariile se schimba cu totul fata de lumea pe care v-o imaginati voi.

o propunere ca asta pune femeia in defensiva, de unde cuvintele prea multe in explicatii. blue a fost indreptatita sa raspunda oricum, pentru ca era in aparare.

andacos, imi arati si mie cine a mai zis de copii inainte, ca io n-am vazut.

Marius, gandim diferit, asta nu inseamna ca am o imagine eronata asupra barbatilor. tu vorbesti din coconul tau de barbat casatorit, nu stii mare lucru despre lumea singles. s-au schimbat regulile si mentalitatile cu o mie de grade de cand eram noi tineri si ferice si ne duceam la un suc si-o prajitura 6 luni inainte de primul sarut. acum e epoca fast-food, speed dating si alte minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

dar cum sa procedeze omul daca vrea doar sex? sau asta nu este voie? trebuie ca toata lumea sa doreasca o relatie lunga, angajamente, romantism? poate ca a vrut sex, poate ca a vrut sa asculte doar muzica...
are dreptate Marius prea multe intrebari cand totul poate este banal de simplu.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

daca vrei doar sex, te duci in bar sau in club, ca pe-acolo isi fac veacul toti aia care se uita dupa one night, barbati si femei. nu te legi de o necunoscuta, e low.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

io, conchita, eu am zis de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui buli
blue eyes, daca ti-ar fi palcut tipul, sint sigura ca scenariul expus de tine mai sus ti s-ar fi parut interesant. daca nu ti-a placut i-ai dat cu flit (dupa mine intr-un mod cam tifnos). el a facut la fel si de fapt lucrurile au capatat o amploare mult mai mare decit ar merita.

eu sunt convinsa ca NU. scenariul e idiot in orice conditii. ce femeie singura cu doi copii pe lumea asta ar zice da la asemenea propunere? numai alea usoare si IRESPONSABILE - are doi copii, scenariile se schimba cu totul fata de lumea pe care v-o imaginati voi.

o propunere ca asta pune femeia in defensiva, de unde cuvintele prea multe in explicatii. blue a fost indreptatita sa raspunda oricum, pentru ca era in aparare.

andacos, imi arati si mie cine a mai zis de copii inainte, ca io n-am vazut.

Marius, gandim diferit, asta nu inseamna ca am o imagine eronata asupra barbatilor. tu vorbesti din coconul tau de barbat casatorit, nu stii mare lucru despre lumea singles. s-au schimbat regulile si mentalitatile cu o mie de grade de cand eram noi tineri si ferice si ne duceam la un suc si-o prajitura 6 luni inainte de primul sarut. acum e epoca fast-food, speed dating si alte minuni.

nimic

Nu inteleg de ce este Blue in defensiva? Este mai "slaba" si mai "mica"?
Din coconul meu de femeie casatorita (cu doi copii) as zice a individul a crapat usa pentru "ceva"..."ceva-ul" lasat la latitudinea lui Blue.

Acuma stiu ca si eu sint "off the market" de 15 ani batuti pe muchie, dar cind barbatii nu fac nici o miscare sint nesimtiti si cind subtil lanseaza un mesaj sint porci. Nu mai inteleg.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput