Propunere...X

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Accept si Marius - nici eu nu il vad totusi prea "inocent" pe individ in propunerea lui. Cred ca a placut-o si a vrut sa duca relatia ceva mai departe, atat cat i-ar fi permis ea. Nimic rau in asta ...

Reactia ei si eu o vad "de manastire" - mvaiii, saruruile, ce vrei de la mine nemernicule, vrei sa ma f... cand eu sunt singura si am doi copii de crescut ...

P.S. Cat despre copii - omul nu a zis ziua in care vroia sa vina la tine, te-a lasat pe tine sa alegi - cand copiii nu erau acasa puteati sa faceti seara de auditie si vedeati voi ce iesea de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Accept si Marius - nici eu nu il vad totusi prea "inocent" pe individ in propunerea lui. Cred ca a placut-o si a vrut sa duca relatia ceva mai departe, atat cat i-ar fi permis ea. Nimic rau in asta ...

Nici eu nu-l vad "inocent". Ca doar nu are 11 ani.[:P] Am si zis ca mi se pare ca un barbat sanatos se gandeste la sex. Dar nu cu oricine, oricand si oricum. Nu cred ca omul chiar excludea posibilitatea, dar nici ca asta era scopul. Cred ca era deschis spre orice evolutie a relatiei, inclusiv stagnarea la nivel de amicitie. Si cred ca se astepta ca lucrurile sa evolueze natural, fara asemena declaratii de intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Hehe, ce mica e lumea! A fost la mine vecina (buna prietena) careia eu i-am povestit si aratat schimbul de mailuri. Ea il cunoaste si spune ca e un tip caruia ii place sa agate, sa flirteze si SA SE LAUDE MULT (foarte probabil si cu cuceririle)! Na, ca instinctul meu nu m-a tradat!

Asa si ? Ce e rau in asta, ca doar nu te maritai maine cu el.
Agatza original, poate flirteaza apetisant si treaba lui daca se lauda dupa aia. Nu inteleg de ce te-ai vazut o potentiala victima in aceasta situatie, ca si cum, daca v-ati fi intalnit, el si-ar fi batut joc de tine ... Si tu poti face la fel, in definitiv esti o femeie libera care se poate comporta liber.

Mie asta mi se pare greseala femeilor ... cum le baga un barbat in seama, pac se gandesc la o relatie SERIOASA, sex cu implicare emotionala care trebuie sa duca la casatorie si commitment pana la adanci batraneti. Femeile in ziua de azi sunt la fel de libere ca barbatii - este ok sa iti doresti si sa ai o seara de flirt, este ok ca aceasta seara sa se opreasca acolo sau sa mearga mai departe, pana la sex ...si este ok ca a doua zi sa ramai la fel de libera. Mai mult, si femeile secolului nostru se lauda cu experientele lor, ca si barbatii ...barfesc comportamentele barbatilor, putzele lor si performantele lor sexuale.

hm, dar poate blue a considerat ca s-ar injosi acceptand propunerea lui (din cele scrise, am inteles ca ea nu se simte atrasa de el, si nici nu-l cunoaste suficient incat sa aiba un dram de incredere in el)...e vorba despre stima de sine, pana la urma...ganditi-va ca este mama singura intr-o tara straina, a trecut printr-un divort, etc.

daca ar fi acceptat si lucrurile ar fi evoluat in directia presupusa de ea, apoi ar fi aflat de la vecina ce fel de "fluturas" (din floare-n floare) este amicul DJ, cum credeti ca s-ar fi simtit ea ? folosita si abandonata, sau un numar bifat intr-o lunga lista...chiar daca pe moment ar fi existat placerea fizica de ambele parti...iar blue poate chiar nu s-a simtit pregatita sa faca fata unei astfel de "provocari"

se bate atata moneda pe instinctul feminin...poate ca nu degeaba, daca ea a simtit ca nu este ok sa aiba incredere in vorbele acestui om, asta e...noi nu stim toate detaliile conversatiilor lor virtuale si reale, modul in care ea il percepe pe el dpdv al limbajului trupului, al modului de exprimare...pur si simplu a simtit ceva in neregula si a spus "stop joc"...care-i problema ? e viata ei, poate sa decida cu cine ii face placere sa discute si pe cine sa respinga...iar in privinta amicului DJ, chiar nu vad de ce este compatimit...din moment ce blue a primit o confirmare ca el este cam usuratic si mai ales laudaros - cum ar fi fost sa auda din alta parte ca ea este una dintre cuceririle lui de-o noapte ? sau copiii ei ar putea afla, de la scoala sau de la copiii din vecini...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Anca, raspunsul meu ar suna cam ca cel al lui XIO. Nu mai conteaza daca a vrut omul sex. Orice om normal vrea.
Conteaza reactia lui total deplasata, de dupa.
Cand esti acuzat pe nedrept sau esti inteles gresit, nu rectionezi asa cum a facut-o el.
Auzi, nici cu gandul n-a gandit la intimitate, dupa care suparat o scoate din lista de prieteni. Cam fortat scenariul, pentru o persoana pur prietena, amatoare de muzica buna de pe you tube.

Imi mentin parerea ca Blue a reactionat disproportionat cu situatia. Reactia lui in aceste conditii mi se pare una normala, nicidecum deplasata.

Mergi la inceput

Pai Corina, nu ai inteles ce am vrut eu sa spun ...de ce sa fi fost ea folosita si abandonata ? Folosita la ce ? Abandonata de ce ? Asta cu "femeia folosita si abandonata" este eticheta de acum doua secole.
In ziua de azi femeile se bucura de sex la fel de mult ca barbatii, nimeni nu foloseste pe nimeni, ci amandoi traiesc o experienta placuta si consimt de comun acord experienta sexuala - sexul devine incet, incet, la fel de natural ca sarutul - ia spune cati barbati te-au sarutat in tinerete si apoi te-au abandonat ? . Nu ca ar fi prea etic, dar asa cum un barbat se poate lauda cu experienta lui sexuala, asa se pot lauda si femeile ... ce, crezi ca toti barbatii sunt tauri in pat si urca femeia pe tavane ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Nu cred ca omul chiar excludea posibilitatea, dar nici ca asta era scopul. Cred ca era deschis spre orice evolutie a relatiei, inclusiv stagnarea la nivel de amicitie. Si cred ca se astepta ca lucrurile sa evolueze natural, fara asemena declaratii de intentie.

Exact ...asta e cheia si cred ca de aia s-a si enervat cand i s-a dat cu poseta in cap. Adica mai clar, nu s-a enervat ca nu a sexat-o ci s-a enervat de "ochii peste cap"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Rufus, eu cred ca mesajele pe care le emite femeia, fara sa fie constiente de ele, sunt iluzii, nu semnale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Marius , Rufus , 3 intrebari am pt. voi :
1. De cate ori v-ati autoinvitat la o femeie pe care ati vazut-o live doar in scop profesional si cu care ati chatuit in rest pe hi5/facebook?
2.Ce ati facut in cazul in care s-a intamplat sa ajungeti la ea?
3.De cate ori i-ati spus unei femei "vreau sa facem sex" , asa cum Marius parca a dat exemplul acela ?

1. Din start nu seaman cu acea persoana - eu nu ma autoinvit niciodata nicaieri, ca e ea ca e el ca e oricine. Daca sunt chemat poate merg poate nu. Cat despre partea de chat - din nou pauza - imi displace sa-mi pierd timpul pe chat.
2. Daca as ajunge la o femeie cu motivatia sa ascult muzica in mod sigur nu as curata cartofi. Si tot in mod sigur nu as face sex. Pentru mine asa cum am mai discutat a face sex incepe din start cu o dorinta reciproca altfel eu nu fac sex. Asa sunt eu.
3. De multe ori. Ma rog nu o singura data. Niciodata nu am spus vreau sa curatam morcovi si sa astept sa inteleaga ca defapt eu chiar am chef de sex. Insa in egala masura de si mai multe ori nu a trebuit sa spun nimic ci s-a inteles ca am chef de harjoneala. Nu stiu de ce ar trebui explicat asta musai prin cuvinte? Am 42 de ani totusi.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:

Editez sa spun ca nimeni n-a luat in calcul faptul ca poate omul a sters-o din lista de prieteni pentru simplul fapt ca s-a simtit acuzat pe nedrept.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

In mod sigur dar daca doamnele vor sa o tina pe a lor ca vroia sex ce poti sa faci? Atata viseaza amjoritatea - SEX. De unde pana unde? Nobody knows! Asa se deduce si gata! q.e.d.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Reactia lui a fost absolut indreptatita avand in vedere raspunsul ei.

Ca problema de principiu, cand ma intreaba un tip pe strada cat este ceasul nu ii dau cu poseta in cap. Poate vrea sa ma agate, poate nu. Indiferent de presupunerile mele mai mult sau mai putin narcisiste, mi se pare normal sa raspund la ce ma intreaba omul nu la ce cred eu ca gandeste. Probabil ca daca i-as da cu poseta in cap as putea deschide aici un subiect la care sa primesc multe aplauze, dar cert este ca daca omul respectiv chiar vroia doar sa stie cat este ceasul am fost penibila.

Spunea cineva ca nu exista barbati care sa te intrebe direct daca vrei sa faci sex. Ba exista, dar putini au curajul si umorul asta si nici nu isi permit cu oricine. Si oricum in cazul respectiv oamenii stiu exact ce vor, pe cand de multe ori un barbat care nu cunoaste foarte bine o femeie se poate intr-adevar simti atras de ea dar sa nu stie sigur daca ar vrea sa se culce cu ea. Tocmai de aceea o invita intai la un film, la o cafea, la o auditie muzicala...Pentru ca si barbatii au nevoie de mai mult decat atractie fizica pentru a se culca cu o femeie. Se prea poate sa petreaca putin timp cu aceasta si in ciuda faptului ca este frumoasa sau asculta acelasi gen de muzica de exemplu (motivatia care l-a impins sa doreasca sa cunoasca mai bine femeia) sa nu o considere genul sau.

In sfarsit un raspuns corect. Jos palaria!

Pagina legislativa

Mergi la inceput