Propunere...X

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa inteleg ca nu se mai poarta "Vii pe la mine sa-ti arat colectia mea de cd-uri?" ci "As veni la tine sa ascult muzica ta preferata, numai daca vrei..."

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Raspunsul meu:
Buna!
Indrazneata si surprinzatoare propunerea ta, dar eu nu-ti pot satisface dorinta de a asculta muzica impreuna la mine acasa.

Iti urez o seara placuta. Cu prietenie ...

Raspunsul lui:
Buna, nu inteleg de ce e indrazneata si surprinzatoare propunerea mea; imi poti explica, te rog. O zi buna.

Raspunsul meu2:

Mi s-a parut indrazneata autoinvitatia la mine sa ascultam muzica impreuna, ceea ce lasa loc unui scenariu romantic. Uitandu-ma in urma, nu cred ca ti-am lasat vreodata impresia ca intre noi ar fi mai mult decat amicitie si simpatie.
Eu doar ce am iesit dintr-o relatie care a lasat urme in mine si in copii (el stia de asta) si vreau sa stau singura pentru o perioada, fara nici-un barbat in apropierea copiilor mei, cu atat mai putin in casa. Pot iesi la o cafea cu un prieten, dar fara scenarii secundare. Stiu ca prietenia intre o femeie si un barbat e un lucru delicat, dar cu creier e posibila intretinerea si consolidarea acesteia.

Cu prietenie...

Eh, acum va las sa va imaginati raspunsul lui, si apoi va zic ce a scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

"Oh, draga, m-ai inteles gresit! Nu vroiam decat sa ascultam melodiii care iti plac tie si, eventual, sa facem clatite care imi plac mie".

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

S-a simtit ofensat. L-ai luat cam tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

posibil raspuns:

Ah nu e nici o problema, poti veni, iti las si o bere pe masa - eu in sa plec cu iubitul meu la discoteca, cand pleci - ai grija sa tragi usa bine dupa tine - ca sa nu iasa pisica. PS: daca esti dulce, schimba si nisipul de la pisica, esti un dulce, by.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

prea multe explicatii i-ai oferit
barbatii sant fiinte mai simple... ajungea un NU si atat
Poate era si el bine-dispus dupa o palinca, ce te-ai ambalat asa

Ingrid si Cristi 6 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

eu cred ca a disparut in ceata........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Nu stiu daca e locul potrivit aici...
De ce e propunere X? Pai sa va explic. Am primit aseara un mail de la un amic; imi scria asa:

Buna, tu asculti cu adevarat muzica buna! Intr-una di serile acestea, daca vrei, ma inviti sa ascult ceva la tine; numai daca vrei. Cred ca ar fi o idee buna sa ascultam impreuna melodii care iti plac tie. Duminica placuta, te imbratisez.

Nu va scriu mai multe, cum m-am simtit, ce i-am raspuns; intai vreau sa vad parerile voastre si dupa aceea va spun continuarea.
Deci voi ce ati fi inteles din asta si cum ati fi reactionat? Pe pagina 2 va zic restul.

Eu sunt o persoana directa si ceea ce pot interpreta din textul asta e ca se ascunde dupa cires. Ar vrea si in caruta si in teleguta. Pai la tine e sala de concerte ?
Daca un barbat te place sa iti spuna clar, nu sa pretexteze ca vrea sa ascultati muzica buna impreuna.
Ai facut foarte bine ca i-ai respins auto-invitatia la tine acasa. Asta-i stil de adolescent care e in tatonari si experimentari.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Raspunsul lui, cred eu ca suna cam asa:

´´Nu am avut nicio clipa intentia de a face scenarii secundare iti cunosc bine situatia dar nici nu se punea problema de ceva mai mult, asa cum te-ai gandit tu. Pur si simplu imi place muzica pe care o asculti si ma gandeam ca puteam sta sa povestim, sa ascultam muzica intr-un candru domestic, ca doi prieteni. Se pare ca tu esti cea care vede scenarii secundare, imi pare rau ca te-a socat propunerea mea PUR prieteneasca´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Allinta, pai daca ma place, sa ma invite el in oras, la un piano bar, nu sa se autoinvite la mine acasa! Si mai am si 2 copii de 10 ani.

De cand m-am despartit, acum 3 ani juma, nu am facut viata de calugarita, dar copiii mei au stiut doar de unul, de ultimul, care parea fi omul potrivit pentru noi toti, il indragisera, el se compoarta cu ei ca un tata. Apoi a intervenit ceva, asta e alta poveste...

Deci, daca am un one night stand, o aventura de o saptamana, chiar la mine acasa, copiii nu stiu de nimic, ma "destrabalez" cand ei sunt la tatal lor.
Acum vine unul hodoronc-tronc-tzonc-ponc, "vreau sa ma inviti la tine o seara sa ascultam muzica!"

Mergi la inceput