Propunere...X
Raspunsuri - Pagina 3
CorinaDani spune:
hmmm, eu cred ca a tatonat terenul...daca dadeai curs propunerii lui, bine, daca nu, iarasi bine...el nu are nimic de pierdut; evident, n-ar recunoaste nici picat cu ceara ca ar fi vrut mai mult din partea ta...o sa spuna ca l-ai inteles total eronat si ca nici el nu este interesat acum de o relatie sentimentala...bla-bla-bla...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Allinta, pai daca ma place, sa ma invite el in oras, la un piano bar, nu sa se autoinvite la mine acasa! Si mai am si 2 copii de 10 ani. |
Exact.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
buli spune:
io cred ca el chiar voia sa asculte muzica. Asa as fi interpretat
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
n/a spune:
hai, ca e pagina 3.... da-ne raspunsul lui, nu ne mai tine in suspans.
Cred ca nu s-a gandit prea mult la toata situatia ta. El vrea sa se culce cu tine si ti-a spus-o fara prea multa ezitare. Ca e la tine sau la el cred ca e irelevant. Cred ca e genul care s epricepe la vrobe, dar nu cred ca vrea sa aveti o relatie, vre doars a se folosesasca de trupul taus a se simta bine, daca si tu vrei....
Nu si-a exprimat decat o dorinta simpla, pe principiu femeilor maritate care sunt singure si neconsolate. Vrea sa profite. Atat.
Eu i-as fi scris doar atat: pass, fara prea multe explicatii.
Vorba ta, daca era ceva mai implicat, te invita intai in oras, dar el vrea sa treaca peste toata abureala.
blue eyes spune:
Vin vin, doar ca mai am si podele de sters, piata de facut, monopoly intins pe covor...
Deci, muzica nu era cine stie ce raritate, ce discuri cu colectii speciale! Erau cantece cu Tina Turner, George Michael, Queen, Dawid Bowie s.a. arhi-hiper-extracunoscuti, linkuri de pe YouTube.
Deci, ce a raspuns omul:
Buna, eu cred ca ai mers prea prea departe. Nu inteleg ce vrei sa spui cu "ultima relatie..." nu vad legatura cu ceea ce ti-am scris eu. Pe mine, sincer, nu ma intereseaza nici o relatie, cu atat mai putin un moment intim cu tine. Si nici nu mi-am imaginat un scenariu romantic la tine acasa. Mi s-au parut interesante cantecele postate de tine pe Facebook pe pagina mea (el e DJ de ocazie), m-am gandit ca te-as putea intreba, daca ar fi fost posibil sa ne intalnim.
Ma scuz in genunchi pentru autoinvitatie, dar ce crezi tu despre mine? Daca m-ai fi intrebat, daca aveam idei pentru un scenariu secundar, ti-as fi raspuns si nu m-as fi izbit de o serie de prejudecati ale tale.
Imi pare foarte rau pentru ceea ce mi-ai scris, cu greu imi pot imagina ce ai ajuns sa-mi scrii asa ceva.
Iti urez numai bine,
ciao.
Noideea a anticipat ceva, el se pricepe la facut discursuri, el era coach-ul meu la un antrenament de comunicatie (sau cum s-o numi in romana, scuzati-ma unele lucruri nu le stiu in romana. [(]
Deus spune:
asta a fost cam asa:
JURNALUL EI
Sambata seara mi s-a parut ca se poarta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus “si eu te iubesc”. Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Viata mea e un dezastru.
JURNALUL LUI
Azi Steaua a pierdut in deplasare… dar macar am facut sex.
Bine ca s-a lamurit problema:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
muffin spune:
ei.... am sa va scandalizez cu ceva acum :)
Daca e roman, sigur vroia tzacapa - ei sunt prea simpli si se gandesc numai la sex, asa si cu un italian sau francez, daca e neamt sau nordic ... s-ar putea ca tu sa te fi gandit la asta si sa fi cazut de cacao.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Buna, eu cred ca ai mers prea prea departe. Nu inteleg ce vrei sa spui cu "ultima relatie..." nu vad legatura cu ceea ce ti-am scris eu. Pe mine, sincer, nu ma intereseaza nici o relatie, cu atat mai putin un moment intim cu tine. Si nici nu mi-am imaginat un scenariu romantic la tine acasa. Mi s-au parut interesante cantecele postate de tine pe Facebook pe pagina mea (el e DJ de ocazie), m-am gandit ca te-as putea intreba, daca ar fi fost posibil sa ne intalnim. Ma scuz in genunchi pentru autoinvitatie, dar ce crezi tu despre mine? Daca m-ai fi intrebat, daca aveam idei pentru un scenariu secundar, ti-as fi raspuns si nu m-as fi izbit de o serie de prejudecati ale tale. Imi pare foarte rau pentru ceea ce mi-ai scris, cu greu imi pot imagina ce ai ajuns sa-mi scrii asa ceva. Iti urez numai bine, ciao. |
1. nu a dat o explicatie plauzibila de ce trebuia sa asculte muzica taman la tine acasa.
2. te-a insultat incredibil - cica niciun moment nu i-ar fi trecut prin cap sa aiba o relatie intima cu tine. asta nu ti-o spune nici cel mai mare dusman, daca are putina onoare si sensibilitate.
3. e un las si-un mincinos - nu-si asuma responsabilitatea incalcarii unor boundaries aici (autoinvitarea la o femeie divortata acasa este INTOTDEAUNA o invitatie sexuala, clar. orice barbat care sustine contrariul, doar incearca sa dreaga gafa). doar ca amicul tau arunca vina pe tine ca tu ti-ai imaginat si ca vai, ce parere ai tu despre el, e in total soc.
4. cheia e in "prejudecati" - clar tu le ai. bine ca nu ti-a zis ca esti frigida sau isterica, pentru ca l-ai pus la locul lui, cerand respect, chestie care te face vinovata de tot in ochii unui barbat. :-))
blue eyes spune:
Ultimul meu raspuns:
Buna, cand iti va fi trecut furia - nejusitificata dupa parerea mea, data ambiguitatea primului mesaj -, incearca sa te pui in locul meu si imagineaza-ti in ce incurcatura m-am gasit eu primind o asemenea propunere. Am reflectat ce sa-ti scriu pentru a o refuza cu abilitate si sa nu stric prietenia noastra la care tineam.
Si pentru mine e greu sa accept ceea ce mi-ai scris in ultimul mail, ma simt ranita de agresivitatea din el, dar a fost o alegere a ta.
Fiind coach in comunicare, ai fi putut "dezamorsa bomba", sa-mi explici cu calm ca voiai sa-mi spui altceva expunandu-mi neintelegerea si am fi ras impreuna de ea.
Si eu iti urez numai bine.
ps. cand voi sta mai bine cu bani si copiii vor fi la tatal lor, voi face o petrecere acasa cu prietenii mei din Ticino; daca vrei sa fii mai fii unul dintre ei, esti binevenit.
Dupa ce i-am expediat mailul, am vazut ca nu mai eram pe lista sa de prieteni pe FB.
I-am scris: vad ca m-ai eliminat de pe lista de prieteni; e alegerea ta si o respect.
blue eyes spune:
Conchita, ma bucur ca ai aparut si tu!
I-am raspuns ce vedeti, cam prea calma, dar asta sunt eu!
As vrea sa am si eu curajul sa zic unuia care ma trateaza rau: "Auzi, du-te la dracu'!"