Propunere...X
Raspunsuri - Pagina 11
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta conchita, pacat ca ai asa o parere despre barbati, si chiar nu inteleg de ce. ca sa iti dau exemplu "live", tu exagerezi la greu in postarea ta, nu era vorba sa ii accepte "autoinvitatia" ci doar sa ii spuna simplu, fara explicatii , ca asa ceva nu e posibil. si eventual sa il stearga ea de pe lista de prieteni daca a realizat ca si-a batut joc de ea. simplu, nu? dar cred ca nu pentru tine, daca ai ajuns sa faci astfel de judecati, doar pentru ca o femeie a gandit la fel ca un barbat. alina |
Cred ca este un raspuns clar si pe cat de simplu pe atat de cuprinzator. Daca ai senzatia sau certitudinea sau ce vrei tu sau nimic din toate acestea el fiind un strain poti pur si simplu sa spui ca nu este cazul ca nu doresti sau un Nu simplu si atat. De ce trebuie sa dezvolti scenarii.. aaa tu vrei sex? cand nimeni nu a discutat NICIODATA despre sex?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
marius spune:
citat din mesajul lui blue eyes Ultimul sau raspuns: Buna, imi pare cu adevarat rau pentru ceea ce mi-ai scris si ma deranjeaza pentru ca am reactionat asa; dar tu ai dreptate, ar fi trebuit sa ma stapanesc. Am reactionat asa pentru ca in cuvintele tale am simtit aroganta si asta m-a facut sa ma infurii si mai mult. Oricum, sa lasam lucrurile cum sunt. Va doresc multa seninatate. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
M-as mira daca te va mai accepta in prejma lui, sau daca o va face te va trata cu raceala. Am 99.99% certitudinea ca ai gresit. Poate a fost el mai neinspirat, poate gandeste mai liber, poate i se pare suficient de natural sa mearga (daca se acceepta) sa asculte muzica intrun loc fara sa insemne absolut nimic altceva, raman la opinia ca in afara de tine din discutiile avute cu el ai fost singura care ai adus vorba de sex, i-ai replicat dur pe aceasta tema desi el niciodata nu a discutat nici macar aluziv despre sex, daca ai citi primul meu raspuns ai vedea ca am intrebat ceva legat de litera X de ce nu e A si nu intamplator - eu in locul tau as fi fost raspuns simplu si uman "Nu multumesc" si atat. Ce m-a deranjat in mailul lui a fost clar incheierea. De aceea sunt un pic rezervat. Inchei prin a spune ca pot sa gresesc in opinia mea.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Rufus spune:
citat din mesajul lui ladyJ Rufus, stii, uneori chiar nu vrei sa dai niciun semnal, dar barbatul poate interpreta un anume gest, cuvant, privire, ca o invitatie subtila. Cand tu defapt...numai la asta nu te-ai gandit... Se intampla frecvent, nu e vreo nenorocire. Urat e cand te simti neputincios in fata refuzului si jignesti aiurea facand pe bosumflatul. Ca atunci cand esti mic si mama refuza sa-ti dea bomboane |
Da, stiu, exista si posibilitatea asta.
Parerea mea ca este o exceptie si, de obicei, se receptioneaza semnale si nu iluzii. Exista femei care transmit semnale printr-un mod aparte de comportament fara sa constientizeze ce fac. Sunt sigur ca ai intalnit destule femei de acest gen.
Mie tocmai revolta lui mi-a evocat o promisiune incalcata. Desi citind ce mai scriu altii, inteleg ca s-a putut revolta si de banuiala ce plana asupra lui.
Daca discutia a decurs asa cum ne-a fost "prezentata", consider ca blue eyes s-a aparat, chiar daca a facut-o cam "tare"; avea acest drept, este viata ei, teritoriul si intimitatea ei. Ca oricare, are dreptul sa greseasca, iar daca a gresit a facut-o pe pielea ei.
Masculul, daca o doreste si altfel decat pentru o tavaleala, trece peste acest "incident" si o intelege, incepand un lung ciclu de incercari de a intelege o femeie in postura ei (sa nu se inteleaga "in halul ei").
Cred ca intre cei doi n-a existat o furtuna, dupa cum s-a iscat aici, pe Forum, unde e normal sa dezbatem pe toate fetele o problema a uneiea "de-a noastra", care ne cere ajutorul.
blue eyes, cred ca, dupa o perioada, poti considera relatia voastra in stadiul de dinaintea acestui "incident" si te vei putea purta ca si cand nimic nu s-a intamplat. Daca a fost un incident, a fost vina unei neintelegeri, indiferent de partea cui ar fi fost. Iar doi oameni maturi trec peste astfel de lucruri.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Iasmin08 spune:
Toata situatia asta imi aminteste de anii copilariei- adolescentei, cand baietii si fetele ''corespondau'' prin biletele in timpul orelor sau pauze. (Era de-a dreptul rusinos sa vorbesti direct cu un baiat in vazul tuturor). Cum era dictonul acela latin? O, timpuri! O, moravuri!
Am mai vazut o situatie asemanatoare mai tarziu in anii studentiei, cand El nu avea curaj destul sa ii spuna Ei in fata ce si cum, dar ii trimitea ''poezele'' in timpul cursurilor...
Bine, comparatia e total deplasata, nici macar nu e o comparatie, dar imi aduce aminte tulburator de mult de situatiile acelea. In adolescenta nu mi-as fi imaginat nici in ruptul capului ca oamenii mari discuta si ei in acelasi mod. Mi se parea ca doar o discutie ''face to face'' e demna de oamenii maturi.(Daca se cunosc, fireste) Intre timp am mai crscut si io
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Deus spune:
la 20 de ani totul era asa de simplu, daca cineva ne facea avansuri cu tenta sau nu sexuala nu le intorceam pe toate fetele, de ne placea acceptam de nu ii trageam o scuza inflorita sau ii spuneam nu direct.
Cred ca noi femeile ne pierdem cu timpul simplitatea si ne complicam prea tare si intoarcem toate lucrurile pe toate fetele si cand nu este cazul.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
andacos spune:
citat din mesajul lui Rufus Daca discutia a decurs asa cum ne-a fost "prezentata", consider ca blue eyes s-a aparat, chiar daca a facut-o cam "tare"; RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Da ,repet si eu vad in reactzia lui Blue o reactzie de aparare dar,aparare la o chestie cam ...nefondata!
Mey nu prea erau furtuni la subiectul asta pina n-a venit...uranagul sud -american,sa ne puna la punct!
Asa cum o stiu eu pe blue de pe forum,ea cerne si analizeaza si reactziile tutror participantzilor si chiar sunt sigura ca nu arunca nicio eticheta gen"vorbitzi sa va aflatzi in treaba"celor care nu sunt"de acord"cu felul in care a aprocedat!(fiecare s-a si explicat de ce)
Dana
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Daca ai citi atenta ai vedea ca nu se autoinvita ci lanseaza o POSIBILITATE care POATE FI REFUZATA dara nicio problema. Mai mult cu regret insa in principiu daca DOREA sa aiba O INTALNIRE mai degraba ar fi propus intalnirea tocmai la el acasa, la o cafea, la o muzica nu mai conteaza deci pe terenul lui iar acceptul ei ar fi fost putut sa fie interpretat ca un preambul pentru altceva. Insa un barbat care doreste si altceva nu prea intra CU PERMISIUNE pe un teren strain, mai ales pentru prima data. Cu regret dar te inseli asupra mentalitatii barbatilor. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Da , a lansat o posibilitate de a avea ceva mai mult decat o amicitie (n-a mai fost niciodata la ea acasa) care atunci cand a fost refuzata s-a intors cu o jignire impotriva lui Blue eyes , de parca cine stie ce ar fi facut.
hai sa fim seriosi, e ca si cum i-as spune unui dr de la spital cu care sunt in relatii de amicitie , sa merg la el acasa pt. a-mi arata o pensa
Inca un pont: cel mai bine este sa sa mergi tu acasa la cel/cea cu care vrei sex , ca sa poti pleca dupa aia cand ai chef , sa nu trebuiasca sa doarma peste noapte la tine.;)
omul e de o imaturitate debordanta , oricine in locul lui s-ar fi purtat frumos si chiar ar fi ras de intentia inteleasa gresit.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
accept92 spune:
Sunt deacord cu marius, doar ca nu as fi putut niciodata sa exprim acelasi punct de vedere atat de delicat pe cat a facut-o el.
Pentru ca observ o mare ipocrizie la blue_eyes. Nimieni nu a tinut cont de o precizare a ei facuta in treacat dar foarte foarte importanta. Si anume ca nu se simte atrasa in nici un fel de acest barbat. De aceea raspunsul sau sincer, in cazul in care ea chiar a inteles propunerea ca pe o invitatie la sex, ar fi trebuit sa se concentreze pe acest aspect si nu pe faptul ca are inima ranita si nu isi mai doreste barbati in preajma. Mironoseala asta cu un un barbat neatragator este gratuita. Deci eu vad barbatul ca pe o victima in situatia asta particulara, s-au spart niste frustrari in capul lui si atata tot. Daca blue_eyes ar fi tinut macar la amicitia dintre ei nu ar fi raspuns asa.
Iar in general vorbind un barbat nu poate fi blamat pentru ca banuim ca se gandeste la sex. Inseamna ca e un barbat sanatos. Pana la urma nu a banuit nimeni ca s-ar fi gandit la o orgie, la fetisuri sado-maso, la sex cu copiii sau catelul acestei femei, sa se masturbeze sub fereastra ei, etc...Ci pur si simplu la sex cu o femeie singura, deci nici macar nu ar putea fi acuzat de imoralitate.
Cand se deschid subiecte in care femeile sufera ca barbatii se uita la meci si nu se mai gandesc la sex, acestia sunt iarasi niste porci insensibili...Hotarati-va odata ce vreti de la ei...
blue eyes spune:
Buna dimineata tuturor. Voi raspunde azi in masura in care timpul imi va permite: am de completat niste date, fatae bolnava, va trebui sa merg la un birou dupa amiaza etc...
La subiect repede: un aspect important pe care cred ca doar Conchita l-a vazut e ca aici mai exista 2 copii de 10 ani si jumatate, fata si baiat. Omul ala oare s-a gandit si la ei? Ei nu-l cunosc, nu stiu de existenta sa si hodoronc-tronc-tzonc-ponc, deodata se pomenesc in casa cu unul care vrea sa asculte muzica la noi acasa! La varsta asta incepe educatia legata de relatiile intersexuale; ce model as fi eu pentru fata acceptand necunoscuti in casa seara sa ascultam muzica?
Si hai sa ne imaginam ca as fi acceptat, cum vedeti voi desfasurarea scenariului? M-ar fi invitat la dans, am fi stat apropiati in fata computerului - muzica aia "rara" era pe youtube -, sau ar fi stat fiecare pe un fotoliu si ar fi mancat seminte?
Unul dintre cantecele "rare", pe care el nu le cunostea, era acesta http://www.youtube.com/watch?v=mrdzqMlQt10
La un moment dat ar fi vrut sa facem si noi ca TT si DB.
andacos spune:
Blue,tu iar faci scenarii!
Nu numai conchita a remarcat prezentza copiilor tai,si acum hai sa o luam si altfel,tu esti cea care trebuie sa-tzi protejezi copii,ce treaba are el cu asta?
Tu i-ai fi putut raspunde in alt mod,nu asa cum ai facut-o care ar fi taiat posibilitatea intilnirii la tine acasa!(cu care si eu sunt d ecaord mai ales ca asa cum am mai spus intr-un alt mesaj,acolo sunt si copii tai,pe care tu trebuie sa-i protejezi)
Acum na' stau si eu si ma gindesc,oare cum ai fi raspuns daca te-ai fi simtzit atrasa de el?(nu aduc in discutzie posibilitatea intilnirii la tine acasa,ci ce raspuns i-ai fi dat)
Dana