Propunere...X

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

cand iti spun ca exagerezi dar stiu ca nu vei recunoaste niciodata.
in ce situatie e blue? ca e singura? ok. si care e problema? trebuie sa o tratam ca un handicapat, sau ca o femeie puternica ?
adica eu nu pot sa ii spun ca a exagerat, asa cum facem cu toatele, intr-o situatie in care putea sa spuna simplu: NU SE POATE.

nu trebuie sa imi spui personal parerea ta despre barbati, dar din paragraful asta , ce concluzie poti sa tragi?

'simplitatea" masculina se traduce prin one task pe rand, creierul nu le permite sa se concentreze la doua lucruri deodata - deci cand e cu testosteronul in pantaloni, e clar la ce se gandeste, ca e stiintific demonstrat: doar un singur centru nervos e activat in actiunea de comunicare. femeia e multitasking, la ea se activeaza 7 centri nervosi, pe putin, atunci cand comunica. deci de-aia femeia vede in acelasi timp si expresia fetei, si limbajul corpului, si subtextul, si tonul vocii si daca si-a facut pantofii cu crema, si daca i-a ramas ceapa intre dinti de la cina. dar noi putem continua sa ne dispretuim talentele astea, mai ales in public si mai ales contra altor femei, cu iluzia ca da bine in fata barbatilor. cine stie, poate se autoinvita unul si la noi, alea care "meritam", spre deosebire de exageratele celelalte.

sa stii ca exista si barbati multi task, dar poate nu au facut parte din cercetarile stiintifice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

a_alinta, uite, ca sa incheiem. du-te tu pe facebook si ocheste un barbat suprem si aratos si autoinvita-te la el acasa. dupa aia vino si spune-ne reactia lui. va spune da, te va primi cu asternuturi de matase si cu sticla de sampanie la gheata. ASA gandeste un barbat.

nu, o femeie singura nu e handicapata, de-aia are dreptul sa zica NU direct unui mascul. indicatiile de pe zona sa umble cu manusi cu un mitocan nu-s nici feminine, nici masculine. sunt doar in necunostinta de cauza. voi va imaginati propriul sot in fiecare discutie despre barbati, ceea ce nu e un lucru rau, dar va deformeaza perspectiva asupra lucrurilor.

alea erau studii stiintifice, nu-mi apartin si nu reflecta parerea mea despre barbati. poate doar ca ma simt norocoasa ca-s femeie, iata ce creier multifunctional am, iata ce super intuitie! si mai am si gene lungi. merit sa fiu tratata cu respect, bref - asta e tot ce-am spus.

Mergi la inceput

incheiem conchita, nu inainte de ati spune ca blue eyes il cunoaste pe tipul si de pe face book si in realitate, nu cred ca ai citit totul cu atentie, si ca ,, cu respect merita sa fim tratati cu toti, indiferent de gene ( lungi sau ADN)
cred ca tu iti imaginezi fiecare discutie despre barbati , avandu-l pe ex in fata.

aia cu super intuitie... e parerea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

incheiem conchita, nu inainte de ati spune ca blue eyes il cunoaste pe tipul si de pe face book si in realitate, nu cred ca ai citit totul cu atentie, si ca ,, cu respect merita sa fim tratati cu toti, indiferent de gene ( lungi sau ADN)
cred ca tu iti imaginezi fiecare discutie despre barbati , avandu-l pe ex in fata.

aia cu super intuitie... e parerea ta!

alina

s-a dus la el la birou o data. tu crezi ca poti cunoaste un om dupa ce l-ai intalnit o data in relatii profesionale? si ca un tip cunoscut in cadru profesional este respectabil daca se invita la tine acasa? ok, parerea ta, presupun ca ai casa plina de necunoscuti - asta ca sa-ti urmez modelul cu presupunerile despre altii. parerea mea e ca respectul se castiga, nu e un drept fundamental revendicat in virtutea adn-ului.

despre exul meu nu stii nimic, iarasi. poate ar fi intelept sa te abtii, ce zici? eu va facusem un compliment, poate reusesti sa-l iei ca atare si sa nu-l reciprochezi printr-o insulta. la fel partea cu intuitia, sunt destule carti in domeniu, nu e parerea mea, ca n-am descoperit-o eu.

Mergi la inceput

conchita, sincer, nu am crezut ca nu poti intelege ceea ce vreau sa transmit.
insulta? din nou nu pot sa inteleg cum ai ajuns sa interpretezi asa ceva, era doar o replica, dar constat, din nou , ca pui foarte mult accent pe persoana ta.

la subiect: blue eyes, de ce nu i-ai spuns, simplu, ca nu poate sa asculte muzica la tine acasa, fara alte "explicatii" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ia sa ma bag si eu in cusca cu lei .
Eu sunt cumva de partea lui Marius - adica nu imi este clar daca vroia chiar sex, dar in mod sigur vroia sa avanseze relatia de prietenie si sa o duca pana acolo pana unde i se permitea. De ce la ea acasa, pentru ca poate i se permitea maximul, adica sex ... daca nu, nu cred ca punea pistolul la tampla ei.

Sincer, mie nu mi se pare jignitoare metoda - este intr-adevar mai neobisnuita, dar sa nu uitam ca personajele principale sunt totusi persoane mature, care pot vorbi ceva mai direct despre o relatie si un sex.

Ce as fi facut eu ? Daca imi placea de el, cred ca l-as fi primit, cumva cand copiii nu erau acasa - Fara sa am ca obiectiv sexul, l-as fi luat in considerare si as fi vazut atunci, ascultand muzica, daca mi-ar fi venit sa ma si dezbrac. Daca nu imi placea de el, cazul de fata parca, as fi refuzat poate putin mai putin agresiv. Si-a cam luat oposeta in cap, ceva de genul - nemernicule, eu sunt femeie serioasa si nici nu ma gandesc la sex, ceva atat de rusinos, ptiu, ptiu, scuip in san de 3 ori sa piara pacatul . Nici pe mine nu m-a mirat reactia lui.

Te-a scos de pe lista de prieteni in primul rand pentru ca dorinta lui de a avansa relatia cu tine a fost respinsa - nu cred ca se astepta la asta, vorba baietilor, poate ai flirtat putin cu el dandu-i sperante ca se poate si mai mult (nu neaparat sex) . In al doilea rand, l-ai respins cam agresiv, ai cam dat ochii peste cap a lesin de adolescenta si el te-a crezut mai naturala si mai confidenta cand e vorba de o relatie barbat-femeie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ultimul sau raspuns:

Buna, imi pare cu adevarat rau pentru ceea ce mi-ai scris si ma deranjeaza pentru ca am reactionat asa; dar tu ai dreptate, ar fi trebuit sa ma stapanesc.
Am reactionat asa pentru ca in cuvintele tale am simtit aroganta si asta m-a facut sa ma infurii si mai mult. Oricum, sa lasam lucrurile cum sunt.

Va doresc multa seninatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Am citit din urma, va raspund in timpul zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Marius - hai si noi sa ne intalnim sa ascultam muzica.

Nu sunt un fan in a asculta muzica, dar dincolo de toate ma pot intalni cu oricine fara a insemna ca vreau sa fac sex (aluziv sau nu).

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Marius, ca intotdeauna tu crezi ca toti barbatii sunt ca tine. scenariile nu sunt nefondate, sunt realitati. tu esti casatorit, nu mai ai de unde sa stii cum "agata" barbatii singuri din ziua de azi, idem buli. daca va zic ca astea-s metodele clasice in lumea singles, nu pricep de ce nu vreti sa credeti. reactia dj-ului o dovedeste mai clar decat orice. este reactie de cocos refuzat. un barbat serios, decent, care te respecta, nu se autoinvita la tine acasa din prima. te invita el la o cafea, daca vrea sa afle daca simpatia e reciproca - ce e atat de greu de inteles si acceptat? vi se pare normal comportamentul astuia? voua asa vi se intampla?

eu inteleg si accept ca nu toti barbatii sunt la fel si ca scenarita poate fi de multe ori in floare la femeile patite, si ca e normal sa oferi beneficiul dubiului cuiva care nu te-a ofensat cu nimic pana acum. dar nu e cazul asta. intrebati pe orice single - barbat sau femeie - daca tipul a actionat respectuos si cu intentii bune. povestiti-i reactia si veti avea acelasi raspuns, si anume ca e un papagal. fara nici o indoiala. are comportament tipic, nimic original, de aceea e si usor de recunoscut patternul la el, iar raspunsul e super simplu si in nici un caz nu se vrea insultator pentru toti barbatii.

nimic

Daca ai citi atenta ai vedea ca nu se autoinvita ci lanseaza o POSIBILITATE care POATE FI REFUZATA dara nicio problema. Mai mult cu regret insa in principiu daca DOREA sa aiba O INTALNIRE mai degraba ar fi propus intalnirea tocmai la el acasa, la o cafea, la o muzica nu mai conteaza deci pe terenul lui iar acceptul ei ar fi fost putut sa fie interpretat ca un preambul pentru altceva. Insa un barbat care doreste si altceva nu prea intra CU PERMISIUNE pe un teren strain, mai ales pentru prima data. Cu regret dar te inseli asupra mentalitatii barbatilor.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput