Propunere...X
Raspunsuri - Pagina 9
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita daca va zic ca astea-s metodele clasice in lumea singles, nu pricep de ce nu vreti sa credeti. |
nasol in cazul asta
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
andacos spune:
Femeile singure,cu o relatzie esuata in spate,au tendintza de a vedea un "atacatator"in orice barbat cu care intra in contact,chiar si verbal,un tip care efectiv vrea sa "profite"de statutul tau de femeie singura!
Si eu inclin s acred ca poate ai perceput putzin exagerat intentzia lui,poate omu' na' chiar asta avea in plan,doar o seara linistita cu muzica buna!Mai ales ca spuneai ca te cunoaste,stia ca ai copii,care puteau sa fie in zona cind ascultatzi muzica!
Eu nu-l cunosc ,dar tu chiar potzi spune daca "acuzatzia" ta l-ar fi putut jigni atit incit sa nu-si mai doreasca un contact cu tine!
neeleganta insa formularea lui cu o eventuala legatura intima intre voi!(ma duc sa citesc exact cum a spus si editez apoi)
Dana
conchita spune:
citat din mesajul lui andacos Femeile singure,cu o relatzie esuata in spate,au tendintza de a vedea un "atacatator"in orice barbat cu care intra in contact,chiar si verbal,un tip care efectiv vrea sa "profite"de statutul tau de femeie singura! |
sau dimpotriva. sa creada ca orice zboara se si mananca si sa esueze lamentabil in ce priveste increderea in barbati.
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
sau dimpotriva. sa creada ca orice zboara se si mananca si sa esueze lamentabil in ce priveste increderea in barbati. nimic |
Bineintzeles ca e valabil si ceea ce spui tu,insa...aici nu e cazul!Adica in cazul lui blue!
Dana
a_alinta spune:
cred ca intr-o alta viata am fost barbat, pentru ca am gandit absolut la fel cum a gandit Marius!
puteti sa ziceti ce vreti voi, dar femeilor ( single or nu) le place in general sa exagereze, asta ne e natura.
iar "simplitatea" din gindirea barbatilor eu o consider o calitate, nu o copilarie.
blue eyes, cred ca l-ai speriat pe italian si de aceea te-a si sters de pe lista.
conchita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Bineintzeles ca e valabil si ceea ce spui tu,insa...aici nu e cazul!Adica in cazul lui blue! Dana |
aici nu e cazul nici de ceea ce spui tu. :-) blue nu suna ca o femeie care vede in orice barbat un atacator, a si zis ca a avut o relatie, deci stie cu ce se mananca dansul asta de back and forward numit si curtenie.
a_alinta, asa e, mama draga, noi putem spune ce vrem, tu ne-ai pus deja stampila ca exageram. blue ar fi trebuit sa-i accepte autoinvitatia lu musiu in casa ei, desi e un strain si habar nu are ce-i poate pielea, poate se trezea si cu o tentativa de viol sau vreun tembel in sufragerie. cand regula e clara, nu dai adresa, nu-ti dai coordonatele pana nu devine relatia serioasa si ai incredere. blue are doi copii, voi chiar nu va ganditi? blue e precauta si desteapta, asa cum as recomanda oricarei femei singure si accesibile pe lumea asta. e usor sa fii gica contra de pe margine doar de dragul de a fi gica contra, tinand discursuri siropoase din varful buzelor despre femeile care exagereaza. de ce nu invitati voi in casa toti necunoscutii de pe facebook, daca sunteti atat de ne-exagerate.
"simplitatea" masculina se traduce prin one task pe rand, creierul nu le permite sa se concentreze la doua lucruri deodata - deci cand e cu testosteronul in pantaloni, e clar la ce se gandeste, ca e stiintific demonstrat: doar un singur centru nervos e activat in actiunea de comunicare. femeia e multitasking, la ea se activeaza 7 centri nervosi, pe putin, atunci cand comunica. deci de-aia femeia vede in acelasi timp si expresia fetei, si limbajul corpului, si subtextul, si tonul vocii si daca si-a facut pantofii cu crema, si daca i-a ramas ceapa intre dinti de la cina. dar noi putem continua sa ne dispretuim talentele astea, mai ales in public si mai ales contra altor femei, cu iluzia ca da bine in fata barbatilor. cine stie, poate se autoinvita unul si la noi, alea care "meritam", spre deosebire de exageratele celelalte.
monabella spune:
De ce ti-a cerut CD-urile cu imprumut? E nepoliticos sa te autoinviti la cineva acasa indiferent de sex cind de abia cunosti omul. Normal daca te placea si se ostenea macar sa te cucereasca ar fi tb sa te invite la o cafea. In definitiv exista cdplayer in masini, exista cd player portabile etc. Mie mi se pare clar ca a vrut si desert nu numai muzica, numai ca nu s-a ostenit sa te cucereasca, a vrut rapid si atit.
a_alinta spune:
conchita, pacat ca ai asa o parere despre barbati, si chiar nu inteleg de ce.
ca sa iti dau exemplu "live", tu exagerezi la greu in postarea ta, nu era vorba sa ii accepte "autoinvitatia" ci doar sa ii spuna simplu, fara explicatii , ca asa ceva nu e posibil. si eventual sa il stearga ea de pe lista de prieteni daca a realizat ca si-a batut joc de ea.
simplu, nu? dar cred ca nu pentru tine, daca ai ajuns sa faci astfel de judecati, doar pentru ca o femeie a gandit la fel ca un barbat.
conchita spune:
citat din mesajul lui a_alinta conchita, pacat ca ai asa o parere despre barbati, si chiar nu inteleg de ce. ca sa iti dau exemplu "live", tu exagerezi la greu in postarea ta, nu era vorba sa ii accepte "autoinvitatia" ci doar sa ii spuna simplu, fara explicatii , ca asa ceva nu e posibil. si eventual sa il stearga ea de pe lista de prieteni daca a realizat ca si-a batut joc de ea. simplu, nu? dar cred ca nu pentru tine, daca ai ajuns sa faci astfel de judecati, doar pentru ca o femeie a gandit la fel ca un barbat. alina |
nu ti-am spus tie ce parere am despre barbati, deci pacat ca asumi chestii inexistente despre mine. blue deja a recunoscut ce spui tu, exact acelasi lucru am zis si eu mai devreme, sorry, deci in punctele principale nu ne contrazicem. tu doar ai vrut sa pui o stampila femeilor, creca de florile marului. abia la stampila am reactionat. Rufus e si el barbat si crede ca noi, asa ca lasa.
daca va pasa cu adevarat de femeile in situatia lui blue, ar trebui sa va ganditi de doua zece ori inainte sa o sfatuiti ceva doar ca sa dea bine la public si sa pareti mai interesante. blue este o single mother, deci sfaturile din partea femeilor ar trebui sa fie intotdeauna, dar intotdeauna, de respect de sine, prudenta maxima si intelepciune. nu o faceti sa se simta "sperietoare" si alte epitete enumerate aici, ca nu e cazul. un barbat, daca respecta si iubeste o femeie cu adevarat, ea poate refuza de un trilion de jde ori, el va intelege ca nu e pregatita si va astepta. asta, daca o doreste ca femeie, nu ca pe o bucata de carne post-moderna, usurica, 10 la kil pe toate drumurile. un prieten, sa luam si ipoteza asta, nu reactioneaza ca un mojic in cazul in care, sa zicem, blue ar fi interpretat gresit autoinvitatia. dj-ul lui blue a fost nesimtit cu blue pentru ca alta femeie inaintea lui blue i-a lasat de inteles ca e ok sa te autoinviti la femei necunoscute in casa.
ruxij spune:
Reactia e clara de mascul refuzat la pat. Dc. nu avea nici o intentie, poate facea vreo doua glume cu privire la neintelegere, dupa ce isi cerea scuze pt. autoinvitatia nepotrivita.