Propunere...X

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Accept, hai sa facem un mic exercitiu de imaginatie : tu esti divortata si ai 2 copii suficient de mari pt a intelege anumite lucruri.
Un individ pe care l-ai vazut o singura data in viata ta, in rest ai tinut legatura doar pe net, se autoinvita la tine acasa, sub un pretext oarecare.
Tu ca mama responsabila, te gandesti in primul rand la copii, apoi la sensibilitatile aluia.
Blue i-a dat atatea explicatii tocmai pt ca s-a simtit jignita de propunerea lui, mai ales ca nici nu o intereseaza, ca barbat.
Eu m-am pus in locul ei, si am ajuns la concluzia ca raspunsul meu ar fi fost mult mai nepoliticos decat al lui Blue.
Unii isi inchipuie ca femeie singura = femeie disponibila = dornica de una mica, in orice imprejurare si cu oricine.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Si hai sa ne imaginam ca as fi acceptat, cum vedeti voi desfasurarea scenariului? M-ar fi invitat la dans, am fi stat apropiati in fata computerului - muzica aia "rara" era pe youtube -, sau ar fi stat fiecare pe un fotoliu si ar fi mancat seminte?
Unul dintre cantecele "rare", pe care el nu le cunostea, era acesta http://www.youtube.com/watch?v=mrdzqMlQt10

La un moment dat ar fi vrut sa facem si noi ca TT si DB.

Eu vad ca nu vrei sau nu poti sa "let go" acestui episod "fantastic". Iti urez multa fantezie sa te mai hranesti o perioada buna din el! Si poate cu timpul ti se vor intampla si lucruri cu adevarat interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

accept,. da cum iti permiti tu sa emiti consideratii despre cat e de interesanta viata lui blue eyes? incredibil.

Eu cred ca blue a procedat corect, cum ar fi sa-i spuna, nu veni la mine acasa pt ca esti nasol si nu-mi inspiri dorinta de a face sex:D

Daca tipul nu vroia nimic de la ea, nu i-ar fi raspuns atat de marlaneste. Daca , prin absurd, vroia doar sa asculte muzica necunoscta(hello,? daca era vorba de o colectie de muzica gregoriana necunosuta marelui public mai intelegeam ), si-ar fi cerut delicat scuze ca speriat-o in felul acesta.
Asa face un barbat adevarat, un gentleman.

Individul din poveste e un doar "another mitocan"

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Vrei sa faci sex cu acest barbat in fantezia fiecarui user de pe acest forum? Nu este asa de mironosita precum pari. Poftim, ti-am satisfacut curiozitatea...imi pare rau nu am putut sa-mi imaginez nimic prea grozav avand in vedere faptul ca si daca vroia sa se culce cu tine e clar ca barbatul nu tine mortis. Dar a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Vrei sa faci sex cu acest barbat in fantezia fiecarui user de pe acest forum? Nu este asa de mironosita precum pari. Poftim, ti-am satisfacut curiozitatea...imi pare rau nu am putut sa-mi imaginez nimic prea grozav avand in vedere faptul ca si daca vroia sa se culce cu tine e clar ca barbatul nu tine mortis. Dar a fost ok.

accept,eu n-am intzeles deloc ce vrei sa spui in mesajul asta!Potzi fi mai explicita,te rog!

Multzumesc!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

accept,. da cum iti permiti tu sa emiti consideratii despre cat e de interesanta viata lui blue eyes? incredibil.

Asa cum va permiteti toate sa va dati cu parerea despre ce o fi in capul unui barbat care nu s-a expus aici in mod voit. Atata doar ca el este barbati si deci se scuza. Acum mai suntem invitati sa facem si scenarii care il implica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

accept,eu n-am intzeles deloc ce vrei sa spui in mesajul asta!Potzi fi mai explicita,te rog!

Multzumesc!

Dana

Pot! Dar forumul acesta are un regulament pe care il respect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Multzumesc!

Dana

Pot! Dar forumul acesta are un regulament pe care il respect!

Tot n-am intzeles dar...accept raspunsul tau si il respect!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oh, pana unde s-a ajuns....

oameni buni, blue a cerut niste pareri, ca sa fie sigura ca a luat decizia corecta, din punctul ei de vedere.
s-a gandit ca poate au trecut si altele prin situatii similare si a vrut sa vada daca au procedat asemanator...
ganditi-va ca este totusi mama singura, cu 2 copii, in tara straina...si un necunoscut se autoinvita la ea acasa, sa asculte muzica, asa tam-nesam...ba chiar isi impune punctul de vedere spunandu-i "cred ca ar fi o idee buna sa ascultam impreuna...".
daca era asa abil in comunicare, ar fi putut sa scrie "crezi ca ar fi...?", macar i-ar fi cerut parerea, nu i-ar fi servit ideea pe tava...si ce cusute cu ata alba sunt justificarile lui ulterioare...

nu ne putem pune deloc in situatia ei, deoarece fiecare persoana reactioneaza in mod diferit, in situatii identice.

plus ca intr-un fel judeci din spatele monitorului, altfel in lumea reala, cand ti se intampla chiar tie ...unii sunt mai impulsivi si actioneaza in secunda 2 (chiar daca ulterior regreta), altii sunt mai analitici, despica firul in patru, fac scenarii, apoi iau o decizie...

pana la urma este viata ei, este "majora, vaccinata", perfect capabila sa decida ce este mai bine pentru ea si copii ei.

parerea mea este ca acest tip a facut o incercare, nu i-a iesit asa cum si-a dorit, a fost lovit in orgoliul lui de mascul (italian) feroce si a atacat in retragere, incercand sa para tot el invingatorul...cred ca nu este deloc o pierdere pentru blue, dimpotriva, a aflat cu aceasta ocazie care este adevarata fata a acestui "amic"...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Accept, esti singura persoana care a sarit calul pana acum, care scuipa venin, jigneste, dar e treaba ta! E vorba de cei 7 ani, si nu ma refer la cartea/filmul "7 ani in Tibet".

Mai oameni buni, cine a pomenit primul despre "moment intim"? Eu sau el? Eu i-am spus ca nu vreau sa iau in considerare ideea de a frecventa pe cineva o perioada si chiar nu vreau acum! El a sarit in sus ca nu vrea nimic de la mine, ca nu vrea un "moment intim" si s-a izbit de "prejudecatile" mele.

Andacos, normal ca e datoria mea sa protejez copiii, de la restul oamenilor astept respect pentru ei, mai ales ca si el are un copil de varsta alor mei.

Mergi la inceput