Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 15
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 cora a fugit si ne-a lasat. ![]() |
Nu cred...ea nu ne lasa ,sigur are treaba
babiela spune:
stai linistita, nu e neaparat ceva rau, sarcina trecuta eu n-am avut nimic, dar acum pe la 5 sapt am avut 3 zile scurgeri maronii, doctorul mi-a facut eco si mi-a zis sa stau cumintica in pat si daca nu devin abundente si rosii nu e nimic, la multe femei apar astfel de scurgeri. te pup 
| citat din mesajul lui Andreea82 Buba dimineata fetelor Va ![]() ![]() ![]() pe toateScuze ca nu am mai prea facut act de prezenta, sunt cam suparata de ieri... am avut inceput sa am scurgeri maronii, de azi dimineata mai tare ![]() ![]() L-am sunat pe dr. si mi-a zis ca mai multe medicamente decat iau acum nu am ce lua oricum si maine urmeaza sa ma duc la eco. Atata timp cat nu sangerez abundent mai sunt sperante ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pana maine la eco ma urc pe pereti |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
violab spune:
Fete cucuiete. Ce mai faceti voi? Eu mi-am facut de lucru ca sa uit si acum mi-am adunat fortele si ma pregatesc pentru urmatorul. Luni merg la ontrol sa vedem ce s-a intimplat acolo dupa FIV-ul asta. 
La toate
Lia73 spune:
vio ne bucuram ca esti bine 

+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
babiela spune:
-ici pt fetele dragi
cinezee bine ai revenit, un an plin de bucurii si pt tine si un bebe mancacios 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
Joy21 spune:
, scuzati-ma ca dau buzna. Vin de la aspirante optimiste, din zona.
Am si eu o intrebare. Daca este cineva care a facut tratament 10 zile/luna cu utrogestan/duphaston dupa ovulatie pana la CM, as vrea sa stiu daca in luna urmatoare dupa ce a oprit tratamentul a avut spotting/secretia putin colorata. Sper ca am fost clara cat de cat... ![]()
Va doresc II liniute la fiecare, cat mai repede. 
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui violab Fete cucuiete. Ce mai faceti voi? Eu mi-am facut de lucru ca sa uit si acum mi-am adunat fortele si ma pregatesc pentru urmatorul. Luni merg la ontrol sa vedem ce s-a intimplat acolo dupa FIV-ul asta. ![]() La toate |
fata cu drag...Fiv 2 va fi cel norocos ai sa vezi...
Lia73 spune:
citat din mesajul lui babiela -ici pt fetele dragicinezee bine ai revenit, un an plin de bucurii si pt tine si un bebe mancacios ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |
babi cate sapt ai u?
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita