Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 16
babiela spune:
lia am intrat in sapt 12, deci ar fi 11+, nu?
si azi pt prima data nu mi-a fost greata
decat putin si chiar am putut manca aproape normal, sper sa scap de greturi de tot curand 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela lia am intrat in sapt 12, deci ar fi 11+, nu? si azi pt prima data nu mi-a fost greata decat putin si chiar am putut manca aproape normal, sper sa scap de greturi de tot curand ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |
waaw
yo inca mai am greturi si arsuri ...asa ca..... dar u poate scapi de ele...m-a facut sotul meu sa rad aseara in hohote si am ras pana am vomat
...a zis ca gata, in casa asta nu se mai rade
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui violab Of fetelor ce frumos. Lasa ca vin ele greturile si pe la noi... ![]() |
daaaaaaaaaa si-o sa zici " nu mai scap de ele ca nu mai pot""
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
daaaaaaaaaa si-o sa zici " nu mai scap de ele ca nu mai pot"" +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Nu,nu. N-o sa zic. Numai lasa sa vina ele ca nu ma supar si nu o sa ma pling niciodata. Promit!!!
trutzi spune:
Eu am facut tratament dar, nu am avut secretia colorata in luna urmatoare.
citat din mesajul lui Joy21 , scuzati-ma ca dau buzna. Vin de la aspirante optimiste, din zona.Am si eu o intrebare. Daca este cineva care a facut tratament 10 zile/luna cu utrogestan/duphaston dupa ovulatie pana la CM, as vrea sa stiu daca in luna urmatoare dupa ce a oprit tratamentul a avut spotting/secretia putin colorata. Sper ca am fost clara cat de cat... Va doresc II liniute la fiecare, cat mai repede. ![]() Victoria, mami de Anna Sofia mA fAc MaRe ![]() Sofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
violab spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Vio cit te-a costat Fiv-ul ? |
3500. Doar FIV-ul. Medicamentele aici sunt sunt gratis dupa cum stii pt ca sunt subventionate de stat. Altfel ma costa aproape dublu pt ca eu am avut doze mari de stimulare.
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
3500. Doar FIV-ul. Medicamentele aici sunt sunt gratis dupa cum stii pt ca sunt subventionate de stat. Altfel ma costa aproape dublu pt ca eu am avut doze mari de stimulare. |
Vai de capul meu...o gramada de bani......dar ce nu facem noi pt bb

, scuzati-ma ca dau buzna. Vin de la aspirante optimiste, din zona.