Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 dureri mari,voma,dureri mari,voma,grata,ameteli,dureri. altfel sunt ok |
tre sa le suporti nu ai ce face...o sa treaca si perioaa asta

+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
nike974 spune:
am primit raspunsul de la Cluj,de la cel mai tare centru de alergoanestezie din tara: suntem alaturi de dvs cu sfaturi si sufleteste,dar riscurile sunt enorme......................asa ca...........va sprijinim sufleteste.
multumesc.am podul plin de sprijin sufletesc.
ma asteptat oarecum.un refuz nu pica totusi bine.
mvb spune:
of 
| citat din mesajul lui nike974 am primit raspunsul de la Cluj,de la cel mai tare centru de alergoanestezie din tara: suntem alaturi de dvs cu sfaturi si sufleteste,dar riscurile sunt enorme......................asa ca...........va sprijinim sufleteste. multumesc.am podul plin de sprijin sufletesc. ma asteptat oarecum.un refuz nu pica totusi bine. |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
nike974 spune:
in spital acum am mai patit o chestie identica.
mi-era rau de tot si medicul a venit,nu medicul meu, si mi-a spus:linistiti-va,aveti doar balonare(era inflamare de la amstocitoza de fapt), stati sa cittesc ce scrie despre boala dvs,si repeta mereu:linistiti-va.apoi, mi-a spus:inchideti ochii.
desi mi-era rau,nu m-am putut abtine si l-am intrebat: de tot?
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui nike974 in spital acum am mai patit o chestie identica. mi-era rau de tot si medicul a venit,nu medicul meu, si mi-a spus:linistiti-va,aveti doar balonare(era inflamare de la amstocitoza de fapt), stati sa cittesc ce scrie despre boala dvs,si repeta mereu:linistiti-va.apoi, mi-a spus:inchideti ochii. desi mi-era rau,nu m-am putut abtine si l-am intrebat: de tot? |
Of imi pare tare rau ca tr sa treci prin atatea momente neplacute,speram ca totul o sa termine cu bine...
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui nike974 in spital acum am mai patit o chestie identica. mi-era rau de tot si medicul a venit,nu medicul meu, si mi-a spus:linistiti-va,aveti doar balonare(era inflamare de la amstocitoza de fapt), stati sa cittesc ce scrie despre boala dvs,si repeta mereu:linistiti-va.apoi, mi-a spus:inchideti ochii. desi mi-era rau,nu m-am putut abtine si l-am intrebat: de tot? |
ESTI CRIMINALA MA JUR

pozulicipaunita
trutzi spune:
Nu cred ca mai aveam simtul umorului 
Imi pare rau 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
nike974 spune:
multam fetele.
a ras dr meu cand a venit de nu mai putea.
cred ca de aia m-a trimis la consultul psihologic.

Lia73 spune:
| citat din mesajul lui nike974 multam fetele. a ras dr meu cand a venit de nu mai putea. cred ca de aia m-a trimis la consultul psihologic. ![]() ![]() |
f bine razi din orice..glumeste pe seama lor si a bolii ...ignora tot ce-ti face rau si o sa fie bine

pozulicipaunita