Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!
Raspunsuri - Pagina 13
RGE spune:
PAULA si eu la prima sarcina am ramas fara sa-mi dau seama cum...prima luna dupa cm mi-a venit la vreo 40 zile si a doua luna nu a mai venit deloc....eu oricum iti urez succes!!
Joy21 spune:
Madutza, felicitari mamico!!!
F bine ai spus, Dumnezeu e mare si ne iubeste pe fiecare. Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Roxana, Pupacila, bine ati venit si sedere cat mai scurta va doresc! ![]()
Katy,
, sper ca nu esti suparata.
tnaamera, cum esti? Ceva simptome? ![]()
Cosmy, Andreea, Paula, Happymum, bb_yasmi, 
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
Am si eu o intrebare. Daca este cineva care a facut tratament 10 zile/luna cu utrogestan/duphaston dupa ovulatie pana la CM, as vrea sa stiu daca in luna urmatoare dupa ce au oprit tratamentul au avut spotting/secretia putin colorata. Sper ca am fost clara cat de cat... ![]()
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Joy nu am niciun simptom,insa nici nu caut,tu te "lauzi"cu vreun simptom? |
Nu ma laud ca stiu cum e cu simptomele autoinduse

mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
tanamera spune:
Am admirat acum niste poze frumoase
cu Anna Sofia si George Ionutz.Cat de mandre puteti fi fetelor.Cred ca voua vi putin mai uosra asteptarea pentru bb2,are cine sa va umple timpul
.
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Am admirat acum niste poze frumoase cu Anna Sofia si George Ionutz.Cat de mandre puteti fi fetelor.Cred ca voua vi putin mai uosra asteptarea pentru bb2,are cine sa va umple timpul |
Multumim de aprecieri

Sa stii ca mie imi mult mai usor sa trec peste lunile in care testul arata doar o liniuta. Ma uit la Sofia si supararea imi trece instant. Ii multumesc Domnului ca am o minune de copil si va doresc la toate o asemenea bucurie.
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George