Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PAULA si eu la prima sarcina am ramas fara sa-mi dau seama cum...prima luna dupa cm mi-a venit la vreo 40 zile si a doua luna nu a mai venit deloc....eu oricum iti urez succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Madutza, felicitari mamico!!! F bine ai spus, Dumnezeu e mare si ne iubeste pe fiecare. Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Roxana, Pupacila, bine ati venit si sedere cat mai scurta va doresc!

Katy, , sper ca nu esti suparata.

tnaamera, cum esti? Ceva simptome?

Cosmy, Andreea, Paula, Happymum, bb_yasmi,

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Joy nu am niciun simptom,insa nici nu caut,tu te "lauzi"cu vreun simptom?

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare. Daca este cineva care a facut tratament 10 zile/luna cu utrogestan/duphaston dupa ovulatie pana la CM, as vrea sa stiu daca in luna urmatoare dupa ce au oprit tratamentul au avut spotting/secretia putin colorata. Sper ca am fost clara cat de cat...

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Joy nu am niciun simptom,insa nici nu caut,tu te "lauzi"cu vreun simptom?

Nu ma laud ca stiu cum e cu simptomele autoinduse Nu-mi da pace totusi ca am avut cam 3 zile secretia colorata maro deschis (scuzati detaliile) si ma gandesc ce ar putea fi (lipsa progesteron/nidatie/crocobaur). Am mai avut o pata maro la 10 dupa ovulatie acum 2 CM insa n-a fost nimic.

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy eu nu am luat niciodata,poate te ajuta fetele care au luat.

Mergi la inceput

..eu am luat pt sustinerea sarcinii, imi pare rau.

Mergi la inceput

Am admirat acum niste poze frumoase cu Anna Sofia si George Ionutz.Cat de mandre puteti fi fetelor.Cred ca voua vi putin mai uosra asteptarea pentru bb2,are cine sa va umple timpul.

Mergi la inceput

TANAMERA ..sa sti ca la mine e la fel ca prima data

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Am admirat acum niste poze frumoase cu Anna Sofia si George Ionutz.Cat de mandre puteti fi fetelor.Cred ca voua vi putin mai uosra asteptarea pentru bb2,are cine sa va umple timpul.

Multumim de aprecieri

Sa stii ca mie imi mult mai usor sa trec peste lunile in care testul arata doar o liniuta. Ma uit la Sofia si supararea imi trece instant. Ii multumesc Domnului ca am o minune de copil si va doresc la toate o asemenea bucurie.

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput