Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Joy nu sunt suparata, doar confuza, nu mi s-a mai intamplat ca in ziua a treia, cand trebuia sa vina tunami, sa fie atat de putin. Mi-am facut test de sarcina, a iesit doar o liniuta. Pana una alta beau ceai de cretisoara, daca e sarcina ajuta la fixare. E tare aiurea sa nu sti ce se intampla cu tine. N-am simptome de sarcina, doar dim., de vreo 3 zile sunt cam palida, dar ma simt f. bine. Cred ca vineri dim. repet testul. Eu imi cumparasem deja polidin, am zis ca ma apuc de treaba, in week-end mergem la socri si o puneam pe mama sa-mi faca injectii cu polidin. Acum imi e cam teama, daca e prin butica nu vreau sa fie afectat. Dar testul a fost negativ...Sunt in ceata totala

http://lt1f.lilypie.com/2dPMp2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

RGE multumesc de sfat, daca vineri testul e poz. fug la doctor sa-mi dea sa iau utrogestan sau duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bine ai venit Sara Ligia!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ce fac cele mai frumoase fete ?

va pup -acesc pe toate fara exceptie, sincer nu am avut timp sa citesc din urma, cine ma pune la curent cu noutatile ?

noi suntem bine, bebe deja doarme toata noaptea fara trezire , sper sa odata cu implinirea a 3 luni sa scapam si de colicii care, nu ne-au chinuit foarte mult dar mai bine deloc

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Joy nu sunt suparata, doar confuza, nu mi s-a mai intamplat ca in ziua a treia, cand trebuia sa vina tunami, sa fie atat de putin. Mi-am facut test de sarcina, a iesit doar o liniuta. Pana una alta beau ceai de cretisoara, daca e sarcina ajuta la fixare. E tare aiurea sa nu sti ce se intampla cu tine. N-am simptome de sarcina, doar dim., de vreo 3 zile sunt cam palida, dar ma simt f. bine. Cred ca vineri dim. repet testul. Eu imi cumparasem deja polidin, am zis ca ma apuc de treaba, in week-end mergem la socri si o puneam pe mama sa-mi faca injectii cu polidin. Acum imi e cam teama, daca e prin butica nu vreau sa fie afectat. Dar testul a fost negativ...Sunt in ceata totala

Vezi cum se desfasoara invazia de rusi maine, eventual mai bagi un test vineri

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Katy,
o sa fie bine.e important cum gandesti.gandirea pozitiva, increderea in Dumnezeu sunt esentiale.

neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Fetelor va astept cu o cafea fierbinte.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza

Tanamera da un ceiut cald nu dai?
Pupacila bine ai venit!!Scrie repede 10-12 mesaje sa scapi de moderare,ca asa nu te vedem in timp real
RGE bine ai revenit,sa dea domnul sa vina surioara/fratiorul cat mai repede!!!Ionutz e superb
Saraligia bine ai venitE valabil si pt tine ce i-am scris la Pupacila,sa scapi si tu de moderare
Yasmi,Corina,Paula ,Nike multi
Katy sper sa elucidezi misterul cat mai repede!!!Eu tin pumnii sa fie

Asa...acum sa va zic ce dimineata plina de draci am avutInainte sa vin la birou ma apuc sa-mi caut analizele...si ia-le de unde nu-sIn casa sunt pe undeva,eram sigura ca sunt in dulapsunt sigura ca atunic cand nu voi avea nevoie le voi gasiAtat am cautat

O zi frumoasa si usoara

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Neata fetele! Tanamera multumim de cafeluta. F. buna!
S-a elucidat misterul, declar Z1. De maine fac 3 zile polidin. Am citit pe prospect ca e bun pentru anexite, E-coli (pe care mie mi l-au gasit la analize), stafilococ. sa se lase cu bebe apoi, ce va doresc la toate de altfel. Totusi e bine ca nu a trecut un capitol fara o graviduta. Cum te mai simti Madutza?
Cosmi cred ca deja te apropi de ovulatie asa ca spor la prestat!
Tanamera si Joy sper sa veniti cu vesti bune!
Andreea si Elena ce mai fac bebici din burtica?
Nike cum te mai simti?
Paula, Ukume
Raluci sa scape bebe de colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Raluci ma bucur ca sunteti bineMulti lui Remusica si mamici lui frumoase.

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput