Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Pupacila bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

pupacila bun venit la noi
RGE bine-ai revenit dopul de care zici e mucusul cervical,la ovulatie mucusul cervical e de consistenta albusului de ou.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

va multumesc foarte mult fetelor!!
Paula, in Z 23 atat de tarziu sa fie?
KATY ..la prima sarcina si eu am avut multe sangerari..am avut nevoie de tratament de sustinere ..la un moment dat am crezut ca nu sunt insarcinata caci aveam sangerare aproape la fel ca la cm..mie mi-au dat utrogestan si duphaston, no-spa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxule mami ce-mi vad ochii??!!!??? te pooppppppppppp si sper sa vina cat mai repede o surioara pt ursuletzul george!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

RGE e posibil sa fie si atat de tarziu.
uite un link www.happy-mothers.com/index.php?option=com_agora&task=viewtopic&id=916" target="_blank">Despre mucusul cervical
Sper ca te ajuta cu ceva.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Roxana bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

paula eu cand am ramas gravi cu iasmina imi venea cm la 37-40 de zile, o data chiar la 42 de zile. nu credeam ca voi ramane cu asa o dereglare dar am ramas dupa o luna jumate de incercari....ca prima jumate am ratat-o.... am inceput prestarea dupa ovulatie...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ligia spune:

buna fetelorsi eu sunt noua pe acest site si in acelasi timp aspiranta la .Am 27 de ani si doctorul meu spune ca totul ar fi ok cu mine dar intarzie sa apara

Mergi la inceput

bb_yasmi stiu ca voi ramane si cu dereglarea asta,dar mai bine rezolvam inainte.data trecuta au venit rushi in 13 dec si acum au venit in 1 feb,cam mult,49 de zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PAULA, multumesc..cred ca ai avut dreptate, am fugit la farmacie si am luat un test de ovulatie si a iesit un pic mai pala a doua liniuta..inseamna ca ieri cand am eliminat am fost la ovulatie...interesat site-ul
LAVINIA..multumesc mult, asa sa fie!!...nu vii si tu la aspirante?

Mergi la inceput