Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumesc de incurajari. Am gasit pe un site ca valorile normale ale prolactinei se incadreaza pana la 637, iar mie pe buletinul de analize imi spune ca max 395, pai ce sa mai cred? Mie mi-a iesit 634,4 deci valori normale daca ma iau dupa prima varianta.

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Madutza acum am citit inca o data postul tau si nu inteleg cum s-a intamplat din prima luna,daca voi incercati de 2 ani jumate.Ai facut vreun tratament?
Inca o data mii de felicitari!

tanamera la primul copilas am lucrat 2 ani si jumatate - am fost diagnosticati cu infertiliate primara inexplicabila. Acum sunat la a doua sarcina ...care mi-a iesit din prima.

Mada 5+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Madutza acum am citit inca o data postul tau si nu inteleg cum s-a intamplat din prima luna,daca voi incercati de 2 ani jumate.Ai facut vreun tratament?
Inca o data mii de felicitari!

tanamera la primul copilas am lucrat 2 ani si jumatate - am fost diagnosticati cu infertiliate primara inexplicabila. Acum sunat la a doua sarcina ...care mi-a iesit din prima.

Mada 5+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Super!
Acum m-am luminat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Katy ,sa dea Domnul sa fie Tin pumnii

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Andreea putin ma mai dor.cred ca e ceva dereglare p-acolo.inainte de prima sarcina Cm a fost ceas,dup-aia s-a dereglat de numa,a ajuns sa fie de 40 si de zile.nu e bine.o sa mergem la dr sa rezolvam sa ne apucam de treaba

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupacila spune:

BUNA
sunt noua, asa ca aveti rabdare cu mine. Sunt la al 8 lea fiv, asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

pupacila,o sa fie bine.nu dispera.pt toate nou venitele, aspirantele, fetele triste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua, am fost si eu pe aici acum ceva timp..mai mult , va pup si va salut; va urez din tot sufletul sa va dea Dumnezeu asa mult asteptatele sarcini!!! Minunea si binecuvantarea numita copil sa va treaca pe la fiecare!! Multa putere de lupta, forta de a o lua mereu de la capat, curaj si rabdare..si sa nu uitati niciodata sa va rugati!!
...eu revin printre voi daca ma primiti, sperand sa primesc si a doua oara binecuvantarea!
Vin si eu cu Z 23, de la Um si totodata de la renuntarea la Ac....vroiam sa va intreb ceva ca ieri m-am cam speriat..am eliminat ca un fel de dop, cantitativ destul de mare o chestie ca un albus de ou...aveti idee ce o fi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele noi bine ati venit la .
Mi-am facut testul ca nu mai rezistam, negativ. Deci nu e bebe. Oricum semne nu aveam, doar ca nu mi-a venit abundent cum ma asteptam.

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Madutza, felicitari!
Katy, eu zic sa-ti faci un test, pt ca dc e sarcina, e posibil sa ai nevoie de medicatie de sustinere, ca nu sunt ok petele.

Urez si eu bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput