BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

]

astea sunt pentru voi toate dragele mele, pentru gandurile bune, pentru urari, pentru ca nu m-ati uitat!]

Manu

http://lt2m.lilypie.com/712wp3.png

Bine ai revenit!!!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

manuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
hai cu noi,aici,savezi ce primesti tu:.
hai,mai repejor! cum ai petrecut?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

galli

nu pot spune ca am petrecut...am comandat pizza , la mine acasa, si am facut un tort... cu sora-mea cu sot si nepotelul meu... cam atat a fost anul asta...

eu am disparut de pe aici pt ca... nu mai mai incadrez in topic... nu mai sunt aspiranta, si asta pt ca normal, dl D si-a dat iar in petec, si ne-am despartit definitiv acum 3-4 luni...si mi-am luat-o asa de tare de nu mai aveam chef de nimic, dar a trecut totul...sunt pe linia de plutire...intre timp am facut si alte prostioare... beah , nu ma simt prea bine, ieri ma apucase depresia...si de atata stat acasa...
voi incerca sa citesc din urma..

Manu

Mergi la inceput

pupam fata revenita!!!
nu cred ca emotiv sa ne parasesti,
nu se stie de unde sare .
hai,ramai cu noi!

sincer,nu pot accepta lipsa ta!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

asadar ...
am luat-o de la capat, da dragelor mi-am facut conturi de mes si pe alte situri...si am stat cam doua sapt pe acolo pana cand, normal cand nu ma mai asteptam sa gasesc nimic, dupa cateva iesiri ratate... a aparut El,e ...ciudat...a fost singurul care mi-a cazut cu tronc, asa a fost sa fie cred...iar de cand m-a plimbat prin parc si pe malul marii o noapte intreaga aproape... nu ne-am mai despartit, iar sarbatorile au fost frumoase, in doi , am impodobit bradul, am trecut in noul an impreuna, si ... mi-e bine, nu am crezut ca mi se vor mai aprinde calcaiele la 36 de ani.. hihi...
si nu ma mai gandesc la ce a fost, si incerc sa ma bucur in fiecare zi de ce am, ca sunt sanatoasa, si nu-mi mai fac planuri pt ca nu vreau sa mai trec prin ce am trecut...
important este ca acum sunt fericita, si ma simt bine, si ma simt iubita, da la aproape trei luni de cand l-am cunoscut ma simt iubita...

Manu

Mergi la inceput

pt floricica albatra,

off mi-a fost dor de voi sa stiti

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor!

sa mi fie scuzata absenta!

felicitari pentru nepotelul nostru bebe Daniel!!! sa ne traiasca si sa creasca mareee de tot!

ce mai fac gravidutzele noastre?

va pup pe toate!

la mine nimic nou, ii dau inainte cu naturistele si ramane sa vad dc ma operez sau nu dupa ciclul asta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

manu,cam la fel am patit si eu....

bebita,la monitorizari ai mai fost?

Mergi la inceput

galli

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna ziua fetelor preaminunatelor
i-am trimis lui Blue adresa mea de email pe pm si mi-a trimis fata inapoi poze cu Daniel!.. Ce bebelush, fetelor! Ce frumooos! Ce grasunel! E perfect!..Are si poze cu sala de nasteri foarte frumos acolo,curat, civilizat. M-am uitat cu atentie, ca surioara mea (cea care-i bortzi!) vrea si ea sa nasca acolo.
ce vreau sa zic este insa ca daca nu aveti poze de la Blue inca, va pot da 'forward' la fiecare, dar imi trebuie adresele voastre.

Mergi la inceput