BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 8
luminita42 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mona40
![]() ![]() ![]() fete si am uitat sa va zic, ca ma dor mameloanele, de nu pot sa le ating,Data treuta nu a fost asa...era tensiune in sani. Oricum senzatia este inca dinaintea punctiei... ![]() Mona zuza ![]() |
durerile astea de mameloane sunt specifice si ovulatiei. eu stiu ca daca se mentin pana in zilele cand ar trebui sa vina cm sunt de..bine
La mine 'discomfortul de mameloane' a inceput discret prin z11-12 de la ovulatie. pe urma au fost testele alea poz. Nu stiu cum se numara la fiv. sper sa fie de bine, Mona.
blue_flower spune:
dupa cum v-am zis, aseara nu am mai rezistat si, chiar daca trecusera doar 11 ore de la ceza, m-am ridicat, ajutata of course, si m-au dus la bebe.
Nu am cuvinte. Sincer. E mic, neajutorat, se stramba in bratele asistentei, dar cand mi l-a dat in brate, a deschis niste ochisori mari si m-a studiat linistit. E puiul meu.
Va iubesc pe toate, galli sorry ca nu am apucat sa iti scriu.
Peste cateva ore o sa ma mut in rezerva si mi-l aduc la san.
Pup
38+ 
ceza pe 02.02.2010
amy2007 spune:
Buna dimineata dragele mele.
Poftiti la
fierbinte.
Blue am citit ultimul tau mesaj si mi-au dat lacrimile.
Iti dau PM cu adresa mea de mail daca nu ai primit deja de la alte surioare.
Ai grija de tine si de bb Daniel.
Va
pe toate.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
bebenov spune:
Sa ne traiesti Daniele!!!! Sa fii sanatos si sa-i faci mandri de tine pe parintii tai.
Cand am deschis site-ul il cautam pe Alex cand colo dadu-i peste Daniel. Noroc ca-s fata isteatza si m-am prins. Bineinteles ca mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul lui blue. Te pupam si iti dorim insanatosire grabnica.
Mona la fel ma dureau si pe mine mameloanele cand am ramas. Stai cumintica.
Soricico tu cum te simti?
Va pup. Uitasem sa va intreb cand e petrecerea pentru Daniel ca eu am chef de 
Mihaela
soricica spune:
neata fete,
amy te-ai specializat in cafeluta
.
blue,mamica fericita, ce bine ai scris tu ultimul mesaj,emotionant.
va pupam si sa veniti cat mai repede acasa.
bebenov,eu zic ca bine, dar cu mici exceptii.mai ma doare burta din cand in cand si ovarele.sanii in schimb, nu ii pot atinge.
va pupacesc pe toate
guzelnico spune:
Ada29- Z32 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z12 CM
Babyblue- Z19 CM, HSG pe 12.11.09
Beatrix69-
+18
Bebenov- Z20 CM
BlueFlower- BINE AI VENIT PE LUME, BEBE DANIEL!
Brunadria- Z3 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z37 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z4 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z7 CM
Guzelnico- Z21 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos
nefinalizat
Libra-
+11
Libru- S11 A ![]()
Lumy_Clt-
+19

Luminita42-
+5 (asteptam direct eco)
Lyly_mar- Z10 CM
Mami_vreau- Z19 CM
MayanMistica- Z17 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z29 CM
Mona40- FIV2- cel norocos
(Z3 de la ET)
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z27 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- Z19; IA3-cea norocoasa
pe 29&30.01.10 (Z4 de la IA)
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
[purple]O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa le vegheze pe scumpele noastre surioare, Lyly_mar (cu operatie de extirpare a fibromului) si Blue_Flower (cu cezariana)! [purple]
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete minunate si frate drag!
Floricica Albastrea, esti si vei fi cea mai buna si cea mai frumoasa mamica pt bb Daniel, normal ca te-a recunoscut.
Doar a petrecut clipe minunate in locsorul caldut din burtica, ati impartasit impreuna atatea bucurii si emotii, ati stat de povesti, v-ati plimbat, ati ascultat muzica. Acum toate acestea vor continua dar vei putea vedea si reactiile lui bb.
Sa fiti sanatosi si voiosi!
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa

multumesc,amy,pt 
nico,multumim pt listuta!
nu ati mai plecat?
bebenov,
pt vot!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:

]

astea sunt pentru voi toate dragele mele, pentru gandurile bune, pentru urari, pentru ca nu m-ati uitat!]

Manu
http://lt2m.lilypie.com/712wp3.png