BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 7
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana fataaaaaaaaaaa,sper ca nu faci sport,sau alte prostii!! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Pe Mona nici dc o legi, nu sta.Te mananca, nu?
Mona40 spune:
Fetelor, am intrat sa va linistesc, sa nu faceti vreun atac de panica.
Sefut-o nu nu fac sport , dar au fost in oras, cu trenul + masina...am mers cam 1 km pe jos, am calcat 7 camasi de-ale seicului si i-am facut lui ordine in sifonier. Ca la mine nu are rost sa ma bag ca-mi ia....9 luni....![]()
Lumi, merci de intrebare. Cum sa ma simt...balonata...cu senzatii de durere ca de CM, progesteronul ma umfla
Ma simt parca sunt inainte de absorbtie....
Incerc sa fiu obtimista, dar deja ma gandesc ce si cum...data viitoare
. Cred ca am sa fac in aprilie...
Da' poate nu.....
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui lyly_mar Luminito,cand iti vine fata? Maine? Tot vreme cu ninsoare e la tine? ![]() |
Lyly vine pe 6 febr, sambata, ca vineri are ultimul examen. A zis ca-si arunca tzoalele in bagaje si se prezinta
Azi a nins si aici cu fulgi uriasi, dar cu pauze de... soare! Ciudat. O vreme schimbatoare. Nu-i insa atata zapada ca in RO cel putin pe langa amsterdam. chiar ma gandeam, sper sa se linisteasca vremea in romania pana sambata.
Ma bucur ca esti mai calma in privinta operatiei. Vei fi pe maini bune, ai sa vezi.
amy2007 spune:
Sara buna suricatelor. Cum am schimbat calculatorul pe laptop asa pe seara si nu aveam salvat topicul in Favorite, zic lasa ca il gasesc mergand pe Asteptand uningeras,.... BB Alex. Caut, caut, ma duc pe pagina 2 nici urma de Alex. Cand colo uite un Daniel... O fi nepotelul nostru?
Normal.
Bravos Floricico, sanatos, frumos si Daniel sa fie daca asa ati vrut voi. Noi va iubim oricum.
Monaliso, nu mai te gandi aiurea, nu o sa mai fie in aprilie, gata, Daniel al nostru trebuie sa aiba de unde alege.
Va pupacesc si aveti grija de voi.
Va astept dimineata cu cafeluta de rigoare.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
luminita42 spune:
Lasa Mona nu mai face tu planuri pe termen lung, ce si cum.
..vei vedea tu cand va fi momentul. Nu ai cum sa stii. Io iti tin pumnii sa fie.

galliciana spune:
auzi,fata,mai bine du-te si cauta test d-ala cu II-traducere libera 2 liniute!![]()
e sigur de data asta!
si nu mai mergeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 km pe jos!!!!!!!!![]()

sane dai adresa farmaciei!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Mona40 spune:
| citat din mesajul lui galliciana si nu mai mergeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 km pe jos!!!!!!!! |

fete si am uitat sa va zic, ca ma dor mameloanele, de nu pot sa le ating,Data treuta nu a fost asa...era tensiune in sani.
Oricum senzatia este inca dinaintea punctiei...

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Beatrix69 eeeeiii, cu peripetii.... Spune-mi si mie, te rog, cum e o fata de "Alex" si cum e una de "Daniel"? Ca sa stiu si eu pe viitor... Deci pana la urma a fost cezariana, nu? La Giulesti? Doare? Multa odihna acum si refacere grabnica! |
Da-ti-mi o adresa de email unde sa va trimit poze.
Beatrix, sunt la medlife, ceza nu doare, momentan, am coktailuri in branula. Probabil maine, cand o sa ma scol in picioare.
Pup
38+ 
ceza pe 02.02.2010
galliciana spune:
sa ma confesez:
ieri,aveam o presimtire.
aseara,cand am deschis cap nou-
ma gandeam-sa scriu/sa nu scriu...
simteam io ceva!!
zic,lasa,ma anunta blue!
mdaaaaaa de unde!!![]()
da,eeee bine si asa!!!
e bine ca avem un nepotel,e al nostru,manca-l-ar mama!!
si nu il dam la nimeni!!!![]()
![]()
nimeni,nimeni,nimeni!
asa,mona,si cu farmacia ta!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius