BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 6
lyly_mar spune:
Alez s-a tinut de sotii azi! A facut glumite cu matusicile lui mai batrane.......De fapt este Daniel!
mamica si bebeul
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soricica lumy, cum te simti? ce fac nazdravanii? eu stat in pat si vizionat filme. libra,mama de Bobita,ti-am trimis un pm. pupicei. uka |
Ce sa fac nazdravanii....mi-ar tb niste surplus de piele sa se intinda in voie...
Dam cu crema cu de toate....dar nici ca pot sa respir cum trebuie...
si obosesc f usor...si spatele a inceput sa se resimta.
Si uite cum stau eu cumintica.
Kg inca n-am pus exagerat de multe, sa zic vreo 6,dar de la burta, cu greu mai ajung sa vad anumite zone, dar nu dam nume
Ne facem noi mari! Si o sa ma deplasez conform spuselor colegilor, de-a rostogolul

Bine ca stai cumintica

19+ cu

luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower doamne, fetelor, multumesc atat de mult pt toate mesajele voastre... Am o veste importanta pt voi: cu scuzele de rigoare, hihi, bebeul nostru este daniel. Nu are deloc, absolut deloc, fatza de alex. Nu va suparati pe noi. O sa povestesc detalii cand ajung la laptop, ca pe tel tastez greu. La 5 dim am inceput cu contractii direct la 5min, putin dureroase, dar la fix 5min. Sculat sot, facut baie, uscat par cu peria, scris sms doctorului, facut bagaj cu cosmetice, ciorapi, uitat acasa dosar cu analize si ajuns la spital la 9.30, cu aceleasi contractii la 5min, dar mai lungi nitel si mai dureroase. La cam de garda control, col sters, au sunat pe doc meu, a zis ca 'direct in sala' De 2 ori s-a chinuit sa imi faca rahie, nu a reusit. cica asa cum am picioarele umflate, asa e si coloana. So, anestezie generala. Rezulta ca nu l-am vazut inca pe bebe. Sotul a filmat, pozat, am vazut poze, e roz si scumpel foc. Intentionez sa ma ridic pe la 10 seara, sa ma duc la bebe. Daca voi putea. Gata, incerc sa dorm. 38+ ![]() ceza pe 02.02.2010 |
Blueflower multumim de mesaj!...Sunt fericita ca totul a decurs bine. Si iti faceai atatea griji..Ai nascut natural pana la urma?.. Ai un baietel zdravan! si io cred ca aduce a Daniel!
galliciana spune:
multumim elly si soricica!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Mona40 spune:
Fete, va lasa omul un pic si voi..gata schimbati.....identitatea.
Floricica floricea....Daniel I sa fie sanatos si mancacios.
Daca a zis ca a facut anastezie generala, eu cred ca e cezariana....si deci nu doare...decat dupa..
Bine ca a trecut. Iti doresc sa ai laptic pentru bebe mic....sa nu renunti....el are nevoie.

Luminito 3 in 1 
Soricica, bravo ca te odihnesti. Eu nu prea am stare...ca de obicei.
Am sa-l fac astronaut pe copilasul meu...Parca am arcuri la picioare.
Lumi de olanda, ai mai facut vreun test dupa cel de al p3-lea?
Gali, ce faci scumpo?
Mayan....dragoste la Paris
Pup pe toate
galliciana spune:
fataaaaaaaaaaa,sper ca nu faci sport,sau alte prostii!!![]()
![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Libra spune:

Nazdravan
! Si-a schimbat si data nasterii si numele inca din prima zi.
Pana iese din clinica isi alege si profesia. Fat-Frumos, nu alta!
P.S. S-a nascut intr-o clinica civilizata, ca "n-avea fatzuca" nici de Giulesti.![]()
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
galliciana spune:
multumim,lyly!

luminita42 spune:
Am facut Mona si pe-al patrulea martea trecuta.
Tot poz. E sportul meu saptamanal se pare![]()
Tu ce faci, cum te simti dupa ET ? 

38+