BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 10
amy2007 spune:
Manu bine ai revenit. Ne-a fost dor de tine si am fost si ingrijorate. Bine ca esti bine. 
Nu e un motiv ca sa ne parastesti, aspiranta sau nu.
Suntem o mana de prietene si oricand vrei te asteptam aici cu drag, la o barfa mica, la povestioare si la un sfat.
La multi ani pentru ieri !!!
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
luminita42 spune:
Manu, imi pare bine ca te cunosc.
(io-s mai nou aterizata in clubul de senioare)Ma bucur ca te-ai intors!
Gagici, iar am dormit pana la 11, dupa ce noaptea sunt insomniaca. aseara ma luase obsesia extrauterinei, ce periculos, ma gandeam..:-( sunt programata abia pe 12 la eco, mi se pare o vesnicie pana atunci. azi am facut si alt 5-lea test -am "program": in fiecare marti ma testez. Tot asa.
E vant, ploios si innorat pe aici. H e cam bolnav, a racit si toata noaptea a respirat greu. Sper sa nu-i fie mai rau de atat. Fetele azi incerc sa fac un pic de curatenie la bucatarie, nu mare lucru. Pe urma poate citesc sau un film. Mai vad.
Va pup pe toate!
soricica spune:
lumy,
multumesc frumos pentru poze.
e tare dragalas nepotu, si sala arata foarte bine.
ce sa mai, trebuie sa dam un party in cinstea lui.
sa apara fetele si maine poate dam o petrecere.
pe mine ma doare burta rau ca la cm si e f umflata si am asa o stare ... de apatie.
pupici
Mona40 spune:
Buna fete frumoase.
Manu, bine ai revenit.
Ma bucur ca ti-ai gasit sufletul pereche.
Nu te obosi sa citesti din urma, ca esti tanara si ai alte treburi
. Las' ca-ti face Nasica Nico un rezumat cum numai ea stie cum...sau alte fete inspirate.
Luminito, lasa prostioarele . Nu frumos la fata serioasa ca tine sa ai asa ganduri. Vezi ca-ti vine printesa si mai bine gandeste cum o sa va distrati impreuna 
Gali, tu esti foarte misterioasa. Ne-ai promis o poveste lunga si incalcita ....
.
pupic tuturor
soricica spune:
menics, bine-ai revenit
.
atat vreau sa iti zic aici "Aici au intrare cei sau cele cu inima mare, cu suflet bun, aspirante la bb1,
sau bb 2, sau bb 3, cum vrea inima noastra!!!!
Deci, sa ne protejam inima, si sa ne ferim de oamenii rai!", asa ca te rog frumos,indiferent care ar fi problema,aici e si locul tau.
pupici
galliciana spune:
lumi
,multumim pt vot!

soricico,o fi cu ochisori!
io fac cu capul,ca la mondenii![]()
fata,nimic nu ii mai place astuia sa manance!
zau,de mai stiu ce sa gatesc!![]()
![]()
![]()
manu,mai esti?
incep sa scriu prostii,se vede ca is cu capul ![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Mona40 spune:
Gali, baga si tu un pui cu smantana si supa de linte, si cartofi natur...la cuptor...si paste cu sos de tuna...
Daca nu....afuma si tu laptele si asa o sa fie
ca la "ma-sa"( a se citi mama sa ) acasa![]()
Trimite-l la mine o luna ca se apuca singur de gatit
luminita42 spune:
Fata Gali, cred ca i s-a urat cu binele lu'dumnealui
, ca prea il rasfeti, ba gogosi, ba.. alte retete alese din popor culese ..:-)
Infometeaza-l vreo zi doua, poate merge!
Nu mai munci atat, nu mai sta in picioare ca te doare spatele!
Azi sunt plina de sfaturi :-)

galliciana spune:
fata,pui,nu prea ii place....
sofisticareli,nici atat....
ficat-nu,conopida,nu...etc
am facut o tocanita de cartofi cu
carne de miel,-carnea nu are gust!![]()

vb lui tata-fata,asta nu a facut foame niciodata....![]()
daca ii spui ceva de mama lui....

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius