BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
mona,multumesc pt poze.
i le-am trimis si lui mayan!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue fetelor, traiesc un soc! doar ce i-am luat spermograma sotului de la medlife si....sunt 90 de mil de spermatoz, cu mobilitate de 70 %. ultima spermograma a fost in iulie, cand erau 7 mil, cu motilit de 20%. a luat miere, branca ursului si vitamine, dar totusi...e fireasca o asemenea diferenta? _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
baby sa tot ai socuri d-astea!
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana cinezee,pozele sunt la menics in album. de obicei nico sau fetele posteaza listuta, azi nu stiu pe unde umbla nico, nu a intrat deloc! ne spui tu cand e,sau....poate nu mai vine!! cum stai cu analizele? bebita,super veste!mai stii?? cata branca a baut? si mierea e f buna,adevarat! mona,lumi ![]() degeaba,daca e iubire mare.... ma enervez,si imi trece mai tz. blue,ai un superman acolo!! oare cum sa stim ca mg acasa? sa va asteptam cum trebuie! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Gali, ai dreptate cu iubirea. E complicat.
Da' asta nu are nici o legatura cu ce ti-am zis eu in mesaj. Iubirea las-o sa mearga inainte

luminita42 spune:
Fetele am primit pozele cu Daniel, va multumesc!
Blueflower sa-ti traiasca! Ai un copil o minune, frumos si sanatos!

galliciana spune:
lumi
, l-am certat,m-am descarcat,si mi-a trecut!![]()
![]()
![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
Buna seara, minunatelor!
Am umblat brambura cu si fara treburi, am stat la taclale cu familia si vecinii. Ma bucur si io de timpul liber ramas pana incep job-ul.![]()
Vreau si io sa vad poze cu bb Daniel. Apropo, am citit despre semnificatia prenumelui nepotelului nostru:
DANIEL / DANIELA [ebraica] El a judecat, Dumnezeu este judecatorul meu
galliciana spune:
nasico,intra pe mess,k de knd te caut!![]()
amy2007 spune:
Neata fetele.
Ms Lumy de cafeluta si tratatie. Mi-ai luat-o inainte de data asta.
Va
pe toate.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

doamne,ce e cu voi,fetelor?

In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

19+