BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 18
galliciana spune:
manule,am vazut!! frumoase foc!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
MayanMistica spune:
As vrea sa vad si eu pozicile cu frumusica noastra la marea inghetatat ..da nu stiu unde sa ma uit 

Si as mai vrea sa vad si pozele cu bebeul Daniel

Dar nu sunt deloc pretentioasa , nu-i asa?

Asta pentru voi 

ca sunteti niste dulcinee cu toatele.
amy2007 spune:
Mayanule, pentru poze cu Manu du-te pe un mesaj de-al ei, apasa acolo unde scrie menics cu mov, se deschide o pagina cu prfilul ei si jos in dreapta scrie ,,si nu in ultimul rand albumul", apasa acolo.
Pt poze cu bebe Dani da-mi adresa de e-mail intr-un PM si ma execut imediat.
PS: Manu, ai ramas la fel de frumoasa cum te stiam. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Mona40 spune:
Salutare fetelor,
La mine la munci, ca deobicei, am lipsit 3 zile si am de recuperat 3 saptamani
Manu, aratati bine impreuna. Sa va fie cu noroc. Iar cu dezordinea...lasw ca nimeni nu-i perfect iar decat altele....mai bine asta
Luminito, te vad cum esti geloasa pe bietul copil . Ce vrei...e al lui acum. Sper sa fie baiat bun si sa o merite...asta e important.
Mayan, daca vrei sa vezi pozele fetelor in album, apes de ex pe numele Menics in stanga unde scrie ea un mesaj, si acolo deschizi profilul ei. Ai in partea de jos ALBUMul ei. Bafta.
Cat despre pozele lui Daniel trimite un PM la mine cu emailul tau .
E o minunatie de copilas. Alb ca un ghiocel.
Cinezee bine ai revenit
Gali, acum o citez eu pe Lumi ....are dreptate. Stiu ca e greu, dar trebuie sa ne crezi ca marea majoritate a trecut prin astfel de faze in viata. Nici eu nu stiu amanunte, si e greu de dat sfaturi. Dar ca si principiu, viata-i scurta iar boala lunga...moarte sigura.
Sunt sigura ca vorbesti si cu sora ta si deci impreuna poate veti lua decizia cea mai buna pentru tine.

Beatrix, 
Va urez o seara placuta
MayanMistica spune:
Pup talpicile lui de bebe frumos ! Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Manule esti si mai frumoasa decum te stiam inainte 

blue_flower spune:
Multumesc din suflet pt toate gandurile frumoase. Bebe Daniel e f bine, suge si Mai vrea, ca eu inca nu am lapte destul, mi-e inca destul de rau cu operatia, dar merg spre bine, evident.
Acum doarme langa mine, pe la 7.30 facem baita demonstrativa, discutam cu neonatologul si speram Maine sa plecam acasa.
Va pupam. De la laptop voi scrie mai usor.
38+ 
ceza pe 02.02.2010
babyblue spune:
fetelor, traiesc un soc!
doar ce i-am luat spermograma sotului de la medlife si....sunt 90 de mil de spermatoz, cu mobilitate de 70 %.
ultima spermograma a fost in iulie, cand erau 7 mil, cu motilit de 20%.
a luat miere, branca ursului si vitamine, dar totusi...e fireasca o asemenea diferenta?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Cinezee spune:
Gali am vazut ca ai un semn de intrebare la mine ... cred ca Cm-ul vine undeva pe data de 12
ceva vesti bune de la voi dragele mele ...am citit ceva poze cu marea inghetata, unde le pot vedea si eu ?
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
galliciana spune:
cinezee,pozele sunt la menics in album.
de obicei nico sau fetele posteaza listuta,
azi nu stiu pe unde umbla nico,
,
nu a intrat deloc!
ne spui tu cand e,sau....poate nu mai vine!!
cum stai cu analizele?
bebita,super veste!mai stii??
cata branca a baut?
si mierea e f buna,adevarat!
mona,lumi
degeaba,daca e iubire mare....![]()
![]()
![]()
ma enervez,si imi trece mai tz.![]()
blue,ai un superman acolo!!
oare cum sa stim ca mg acasa?
sa va asteptam cum trebuie!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius