BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 17
galliciana spune:
daca inlatur cauza,raman ...solo.![]()
ma duc in pat 20 min. revin!![]()
voi scrieti,io cetesc.![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana daca inlatur cauza,raman ...solo. ma duc in pat 20 min. revin! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
atunci...obisnuieste-te
20 de min???? va impacati???
Manu
galliciana spune:
neahhhhhhhhhhhhhhhh! doarme,demult........
atat dorm io![]()

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:
| citat din mesajul lui galliciana neahhhhhhhhhhhhhhhh! doarme,demult........ atat dorm io ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
am pus pozele cu marea inghetata...partial..
ok, odihneste-te atunci... eu ies la o tigara...
of ca nu am chef de nimic.. nimic de munca..
Manu
MayanMistica spune:
Fete dragi eu mi-s intre curatenie , bucatarie si neste cozonac ...maine plec la Brussel si dupa la Paris.
Deci ne pupam acum 
si sa aveti grija de voi.
galliciana spune:
| citat din mesajul lui menics am pus pozele cu marea inghetata...partial.. ok, odihneste-te atunci... eu ies la o tigara... of ca nu am chef de nimic.. nimic de munca.. Manu |
hmmmmmmmmmmmm.
am stat mai mult.....
bine-bine,da.......unde le-ai pus??
galliciana spune:
citat din mesajul lui MayanMistica Fete dragi eu mi-s intre curatenie , bucatarie si neste cozonac ...maine plec la Brussel si dupa la Paris.Deci ne pupam acum ![]() si sa aveti grija de voi. |
mayan,relax,si ai grija de tine!!!

luminita42 spune:
| citat din mesajul lui galliciana si unde sa ma duc,lumi,incotro sa o iau,ce sa fac??????? greu de raspuns....... m-am varsat,si gata......... doar nu o sa tac intotdeauna!!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Gali scumpa, asta mie imi suna cunoscut. Asa zicea si surioara mea: si ce vrei fata, unde sa ma duc?... De bine de rau stau la el in casa, dau bine la societate ca maritata.etc..! eu ii spuneam ca nu era ok si ca sa-si ia masuri de precautie. ea nimic, tot asa o tinea: nu ma lasa asta pe mine ca e ii convine insurat ...etc etc. Pana acu' o luna jumate', cand i-a zis el cum ca are alte planuri cu viata lui, ca a intanit pe cineva si ca sa se care din casa lui.
Gali sa ma ierti daca exagerez, ca nu stiu mai mult decat ce sub-inteleg din spatele cuvintelor tale. Si inteleg ca ai suparari. poate nu sunt asa mari cum au fost ale sora-mi. oricum ar fi nu strica insa sa te gandesti la tine si sa te intrebi:
daca intr-o zi va zice el sa pleci, atunci ce ai sa te faci?...
Nu trebuie sa te duci undeva chiar acum, dar gandeste la o solutie pentru tine. ar fi bine sa ai un venit cat de mic si cu timpul..iti faci si 'iesirea', cum si cand ti-o vrea inima. Fii un pic in alerta.
Hai ca ti-am tinut o conferinta intreaga, te rog sa ma ierti daca am spus ceva deplasat

menics spune:
galli, pozele sunt in album,
mayan draga drum bun, distractie placuta..si sa ne auzim cu bine
Manu