BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 16
galliciana spune:
Ada29- Z 5 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z13 CM
Babyblue- Z20 CM, HSG pe 12.11.09
Beatrix69-
+18
Bebenov- Z21 CM
BlueFlower- BINE AI VENIT PE LUME, BEBE DANIEL!
Brunadria- Z4 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z38 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z5 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z8 CM
Guzelnico- Z22CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos
nefinalizat
Libra-
+11
Libru- S11 A ![]()
Lumy_Clt-
+19

Luminita42-
+5 (asteptam direct eco)
Lyly_mar- Z11CM
Mami_vreau- Z20 CM
MayanMistica- Z18CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z30M
Mona40- FIV2- cel norocos
(Z4de la ET)
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z28CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- Z20 IA 3 norocoasa
pe 29&30.01.10 (Z5de la IA)
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
[purple]O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa le vegheze pe scumpele noastre surioare, Lyly_mar (cu operatie de extirpare a fibromului) si Blue_Flower (cu cezariana)! [purple]
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
nico,nu stiu pe unde esti,am indraznit eu,sper sa nu fi gresit!
m-am calmat intre timp,din cauza de ....nervi,nu altceva!![]()
a cata zi sunt?![]()
![]()
![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nico,nu stiu pe unde esti,am indraznit eu,sper sa nu fi gresit! ![]() m-am calmat intre timp,din cauza de ....nervi,nu altceva! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
mai gali, da-l incolo de scandal..ca mai mult iti faci rau tie..mai bine trage aer in piept si gandeste profund. poate sa treci la fapte, sa faci ceva pentru tine, pentru sufletelul tau.

galliciana spune:
si unde sa ma duc,lumi,incotro sa o iau,ce sa fac???????
greu de raspuns.......
m-am varsat,si gata.........
doar nu o sa tac intotdeauna!!!!

menics spune:
| citat din mesajul lui Beatrix69 Buna fetelor, Eu am revenit de la amnio. Mare scofala nu e, sincer. Cred ca mai mult se exagereaza. Mi-e bine, am umblat cu taxiul, asa ca sa am mai multa grija, acum ma voi odihni putin si am 2 drumuri legate pe care le voi face cu masina, nu cred ca va fi o problema. Menics, spune-mi si mie, te rog, cum faci friptura in crusta de mustar? Intre timp savurez o pizza buna rau de tot. Va pup, Beatrix |
iei o bucata zdravana de ceafa de porc dar sa nu fie foarte groasa... intreaga o impanezi cu niste usturoi, si o sarezi un pic, o ungi cu ulei de masline sau de ce ai...dupa care intr-un castronel amesteci 5-6 linguri de mustar normal ( eu am pus si niste boabe de mustar ca aveam prin casa) cu o legatira de patrunjel tocat si niste tarhon ( ochiometric) plus sare si piper ...cu smacul asta ungi bucatoaia de carne si o arunci in cuptor nu inainte de a pune o ceascac de apa in tava cu pricina... din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava... eu am adaugat din proprie initiativa cand bere cand vin... ce am avut in casa... de craciun am pus si carnati de casa in jurul ei...si ca sa ma conving ca este facuta in mijloc la un moment dat am crestat-o pe lungime... atat.
Manu
menics spune:
| citat din mesajul lui galliciana si unde sa ma duc,lumi,incotro sa o iau,ce sa fac??????? greu de raspuns....... m-am varsat,si gata......... doar nu o sa tac intotdeauna!!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
off imi pare rau, dar nu poate fi inlaturata cauza nervilor tai?? eu nu stiu despre ce este vorba, dar, zic si eu...
Manu
Beatrix69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui menics
iei o bucata zdravana de ceafa de porc dar sa nu fie foarte groasa... intreaga o impanezi cu niste usturoi, si o sarezi un pic, o ungi cu ulei de masline sau de ce ai...dupa care intr-un castronel amesteci 5-6 linguri de mustar normal ( eu am pus si niste boabe de mustar ca aveam prin casa) cu o legatira de patrunjel tocat si niste tarhon ( ochiometric) plus sare si piper ...cu smacul asta ungi bucatoaia de carne si o arunci in cuptor nu inainte de a pune o ceascac de apa in tava cu pricina... din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava... eu am adaugat din proprie initiativa cand bere cand vin... ce am avut in casa... de craciun am pus si carnati de casa in jurul ei...si ca sa ma conving ca este facuta in mijloc la un moment dat am crestat-o pe lungime... atat. Manu |
mmmmmmmmm, suna bine. O sa fac si eu!!
galliciana spune:
aduta,
,tocmai mi-am amintit ca ai scris ieri de ziua z. sambata.........

menics spune:
mai dar vad ca nico , mayan, trag chiulul nu gluma.. sau sunt motivate???
eu zic sa ma taiati din lista cu Z... ca eu nu mai calculez nimic v-am zis ca iau pilule... oricum dupa toate cate s-au intamplat,bine ca sunt ok, si ca singura problema era la el... deci eu voi putea fi gravi..asta daca nu ma apuca menopauza facand planuri..
Manu