BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna frumoaselor,
vad ca fetele se intorc la clubul de senioare Menics, Cinezee

Blueflower sper sa dispara problemele cu tensiunea. Cat te mai tin in spital? te doare ceva? Amy si Mona sa-mi trimiteti si mie noile poze cu Daniel, cand aveti timp voi, bineinteles!

Soricica, cum te mai simti? sper ca te-a mai lasat durerea.

Mayanul cand pleci la Paris?..

Lyly, operatia ta e vineri din cate imi amintesc Zic si eu ca si fetele: venim la spital cu tine!

Gali zii ce culoare ai ales?..Oricum bine ai facut ca te-ai vopsit, ridica moralul. Azi m-am gandit ce sa-i dai lui V.sa manance! ..Varza?.. Glumesc, imi pare rau ca ai suparari.

Mona pai tu zici ca o sa ma distrez cu aia mica cand vine?... Pai nici vorba, cred ca doar apuc s-o smotocesc o data, ca vine cu boyfriendul ca nu putea sa-l lase pe-acasa! Oricum e bine, ca asta mica are planuri sa se fatzaie de colo colo cu trenul si sa faca shopping si eu nu prea sunt in forma acum. Copila ta ce face?

Fetelor am vorbit cu mama aseara, care e asa mai dintr-o bucata si-i zic mami s-ar putea sa fiu gravida, teste pozitive alea-alea si ea zice..aha! daaa, pai si printesa Lia a facut copil, ce m-a enervat fete, pai aia e bosoroaga , io sunt prospatura .. oricum mama nu se mira de nimic pe lume, parea multumita. pe urma a zis ca ii e dor de mine, de noi. Ea rar face marturisiri, e o femeie mai dura, mai apriga. M-a intristat. are probleme mari cu sanatatea, va trebui sa faca o operatie pe cord, dar nu s-a hotarat, de data asta ii e frica, la toate ne e frica pentru ea de fapt.

hai fete ca mai vorbim, ma apuc sa citesc un material de mi l-au trimis aia de la fostul job.

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Gali, imi place castaniu violin! Mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ce mancare,fata!!!aseara am facut fasole cu ciolan!!! gata!
mai am cate o portie de ciorba,salutttttttt!
tomorrow is a nother day!!!
oricum,m-a umplut de nervi!!!
trec,nu-i bai.............

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Manu, am vazut pozele tale. Esti frumoasa. Si george imi place. E dragutz, pare baiat de caracter
Sa fiti fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Bun revenit ci Cinezeeee ! Uite cum se intorc fetele noastre acasa, in cuibusor .
Bebele Blue e minunat si Florica ne transmite ca si operatia e ok. Vor ajunge acasa joi sau vineri in functie de analizele bebicului.
fetele.
Soricuto, sper ca te simti mai bine.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Lumy si Lumi aveti mailul cu Fw de la Blue pe mail.
Unde poze cu manu a noastra??? Eu stiu ca e o frumoasa, dar ultimele care le-am vzt erau de acum un an. Tot blonda esti dulcicato?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

galliiii fasole??? wow fac si eu azi dar scazuta cu carnati... ce idee mi-ai dat!
hmm gelos...pana la gelozie e un imprastiat de nu credeam ca voi suporta un astfel de barbat... doamne...si le lasa toate aruncate si dupa ma intreaba daca nu am vazut ...sosetele sau cine stie ce.. ...haha, acum ma amuz dar cine stie poate ca in cativa ani obosesti sa tot aduni dupa el... nu stiu , dar pana la urma nimeni nu-i perfect
lumi draga stai linistita ca si eu tot "prospatura" la 36 ma gandesc la primul copil... hmm...oricum proiectul este amanat pana in toamna... asa ca sunt cu ac dupa mine...
galli dar ce are draga pana la urma al tau? mama ce m-am suparat eu in ajun de craciun... din tot ce am gatit lui george i-au placut cel mai mult sarmalele facute de mama mea chiar am plans atunci, ca muncisem toata ziua prin bucatarie... dar l-am uimit la masa de craciun cu o friptura in crusta de mustar de m-a pomenit in tot neamul
george nu mai are parinti, iar cea care a ramas probabil exemplul lui de femeie perfecta este sora lui, iar acum de cand ma cunoaste pe mine este foarte uimit de cat de bine gatesc eu...se astepta sa nu mai gatesca nimeni ca sora-sa... sunt rautacioasa dar chiar i-am dat clasa in cateva randuri...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mi-au murit laudatorii

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

cred ca incing un scandal monstru,povestim mai tz!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Buna fetelor,

Eu am revenit de la amnio. Mare scofala nu e, sincer. Cred ca mai mult se exagereaza. Mi-e bine, am umblat cu taxiul, asa ca sa am mai multa grija, acum ma voi odihni putin si am 2 drumuri legate pe care le voi face cu masina, nu cred ca va fi o problema.
Menics, spune-mi si mie, te rog, cum faci friptura in crusta de mustar? Intre timp savurez o pizza buna rau de tot.
Va pup, Beatrix

Mergi la inceput