BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 14
galliciana spune:
blueeeeeeee,
pupici si de la noi!!!
si pt bb mancacios!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
iar ati disparut??
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:
neata dragelor,
galli sunt eu pe aici, ca nu prea am chef de munca...
uff m-am culcat la doua![]()
dar mayan pe unde umbla??
Manu
Cinezee spune:
Blueee eheee a venit si timpul tau ete ca am intrat la fix ...te puup si multaaa bafta 
salutareeeee 

Am revenit si eu printre voi ,ptr ca anu asta nu am intrat de loc .. va urez LA MULTI ANI , UNAN CAT MAI BUN PLIN DE VISE INDEPLINITE SI MAI ALES SA FITI SANATOASE 

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
galliciana spune:
sorry,am fost sa ma vopsesc,simteam ca mor........
cinezee,well come back!!!
manu,ce facusi pana atunci?![]()
MayanMistica spune:
Buna dimineata dragele mele 

Manu, Cinezee welcome back dragele noastre si speram sa nu mai dispareti asa in miez de noapte.
Floricel sa te faci bine cat mai repede pentru ca baby Daniel are nevoie de mamica lui , iar taticul floricel vrea sa se bucure de amandoua comorile pe care le are.

Galli sa-ti fie de bine noua culoare si sa-ti aduca numa bucurii noul look.

Amy cred ca ai niste emotii , pe bune ca si eu as avea la fel ...dar cine n-ar fi emotionata si cu fluturasi in stomac la un asemenea eveniment?
Mona ,Nico,Luminita_NL,Brunaria , Ada , Beatrix & co pupici multi 

menics spune:
galli
pai am tras un pui de sosmn dupa masa cand am ajuns acasa... si dupa...a trebuit sa ne consumam energia![]()
apropos : sa-ti fie de bine!
si eu ar trebui sa ma vopsesc, beah , oi vedea eu cand...ce culoare te-ai facut? am incarcat doua foto in album...
si cu george...
dar vad ca am o trecere fantastica la machidoni
Manu
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Buna dimineata dragele mele ![]() ![]() ![]() Manu, Cinezee welcome back dragele noastre si speram sa nu mai dispareti asa in miez de noapte. ![]() Floricel sa te faci bine cat mai repede pentru ca baby Daniel are nevoie de mamica lui , iar taticul floricel vrea sa se bucure de amandoua comorile pe care le are. ![]() ![]() ![]() ![]() Galli sa-ti fie de bine noua culoare si sa-ti aduca numa bucurii noul look. ![]() ![]() ![]() Amy cred ca ai niste emotii , pe bune ca si eu as avea la fel ...dar cine n-ar fi emotionata si cu fluturasi in stomac la un asemenea eveniment? ![]() Mona ,Nico,Luminita_NL,Brunaria , Ada , Beatrix & co pupici multi ![]() ![]() ![]() |

Manu
galliciana spune:
multumesc,multumesc!
e o culoare ciudata,castaniu violin,cica!![]()
nu am gasit culoarea mea,si m-a pus naiba la
un derivat!
groaznic!

nu e urata,nici frumoasa nu e!
manu,din cate am auzit eu,
machidonii sunt cam gelosi....
poate nu am auzit bine....