BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amy bine ca ati rezolvat cu actele.

Soricica sa dea DD sa se cuibareasca ceva in burtica si de acolo sa fie durerile.

Luminita trimit si eu PM pt.bb mic.

Bebita

Galli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Luminita - receptionat, multumesc frumos! Tu cum te simti?

Soricica - ia no-spa si gaseste-ti un film sau o carte care sa te prinda! BEA MULTA APA PLATA!

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Bebita,daca nu mai alte optiuni de tratament si ai cerut parerea la mai multi dr, opereaza-te!Nu mai pierde timpu.Bineinteles cand te simti tu pregatita.Doamne ajuta sa scapi cu bine de operatie!
Amy,pai bem 3 zile si 3 nopti,nu?Sa fie intr-un ceas bun!
Galli,dar supa la plic i-ai facut?ca poate ii place!?
soricel,de ce nu iei un voltaren(supozitor) pt durere! fata, sa treaca
Luminito,iti trimit pe PM adresa mea de email pt poze cu nepotu si nu numai
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Adutza si Lylyshor v-am dat forward cu poze de la Blue

Libra ma simt binishor, dar tot simt abdomenul (uterul) congestionat, si am niste dureri ca si cum ar veni cm, dar mai usoare. habar nu am de ce continua senzatia asta. La tine cat timp au durat durerile (daca ai avut)?parca ai zis, dar am uitat (scuze!)..

Soricica, sa nu fi facut vreo suprastimulare ca ai avut destul de multi foliculi, din cate tin eu minte. Sa suni la doctor, poate iti da ceva sa-ti mai treaca. Eu cred ca e inca de la ovulatie, ca simptome de sarcina ar fi prea devreme sa fie. Oricum sper sa se lase cu bebe/bebei de data asta. :-)

Fetele, complimentele pentru baietel si Blue :-)sa i le transmiteti si ei direct, ca e mama de pui frumos acum!..se va bucura sa le auda :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara dragele mele surioare!

Manu ma bucur ca ai revenit printre noi si ca esti bine, multumita si impacata cu tine insati! Felicitari!

Amy mai e un pic pana pe 12 Felicitari, sa va bucurati in fiecare zi unul de celalat si in curand sa va celebrati iubirea cu cel mai frumos dar de la Dumnezeu!

Babyfii optimista scumpa si ai sa vezi ca o sa fie bine. Considera operatia asta ca pe un pas inainte catre indeplinirea visului tau si consolidarea sanatatii tale.

Va pupic dulce scumpele mele si va doresc o seara minunata!
Despre mine...nimic nou.
Maine ma duc sa vad dc pot sa-mi fac analizele pt tiroida. Sper sa iasa bine

Noapte buna si somnic pufos!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Lumii ti-am trimis MP cu adresa mea de mail

Pe maine scumpelor!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata dragelor. Multumesc de gandurile frumoase. Si voi sa fiti fericite.
Va invit ca in fiecare dimineata la .
Aveti grija de voi.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata si de la mine,

Buna buna cafeluta,multumim Amy

Luminita,multumesc de poze.Floricico ai un bebe scump foc,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate

Manu,am uitat sa-ti zic si implinirea tuturor dorintelor

Ellyshor tinem pumnii sa-ti iasa bune analizele la tiroida

O zi frumoasa tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaa
multumiri pt ,amy!
o zi buna si usoara!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata, va pupa mami de Dani pe toate. Eu am probl cu tensiunea. Bebe e mancacios de colostru si laptic in completare.
Poze noi pe mail la Mona si Amy
pup

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput