BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 12
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana apropo, cand vine daniel acasa? cine stie? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
babyblue spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Buna ziua fetelor preaminunatelor i-am trimis lui Blue adresa mea de email pe pm si mi-a trimis fata inapoi poze cu Daniel!.. Ce bebelush, fetelor! Ce frumooos! Ce grasunel! E perfect!..Are si poze cu sala de nasteri foarte frumos acolo,curat, civilizat. M-am uitat cu atentie, ca surioara mea (cea care-i bortzi!) vrea si ea sa nasca acolo. ce vreau sa zic este insa ca daca nu aveti poze de la Blue inca, va pot da 'forward' la fiecare, dar imi trebuie adresele voastre. ![]() ![]() ![]() |
si eu vreau poze cu bb daniel....

_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
| citat din mesajul lui galliciana manu,cam la fel am patit si eu.... bebita,la monitorizari ai mai fost? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
nu am mai fost, doar o eco dupa menstra si era de 4,7 cm.
ma mai duc acum inainte de ciclu sa mai fac o eco, ca de obicei inainte de menstra are cea mai mare dimensiune.
oricum, m=am decis, voi opera chistul asta pana la urma, dupa menstra, de fapt cam dupa 18 februarie ca apoi sa fac fiv. nu mai am rabdare!
simt ca innebunesc, trec lunile si deloc deloc nu raman si eu gravida.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
amy2007 spune:
Luminita, ti-am dat mesaj privat cu adresa de mail. Pt poze si nu numai. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
amy2007 spune:
Rezolvat cu actele la primarie. Vineri pe 12 februarie cununia civila, noi 2 si parintii lui si duminica pe 14 februarie cununia religioasa la Giurgiu, intre noi ai casei.
Va pupic pe toate.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
soricica spune:
Amy, super.
ma bucur mult de tot, sa fie intr-un ceas bun.
eu nu stiu ce sa mai ma fac.
ma doare burta ingrozitor si parca nu se mai opreste,am senzatia ca imi vine ciclu din clipa in clipa.sanii ma dor,dar parca nu mai sunt asa de tensionati.
pupici
galliciana spune:
soricico,io cred ca iti trebuie un supliment de viteza!![]()
![]()
![]()

de care vrei,ia spune-ne tu noua?![]()
![]()
![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
bebita,tu stii cel mai bine!
amy,sa fie in ceas bun!!

luminita42 spune:
Bebitza, cand te-oi simti tu pregatita faci si operatia.
De-ai scapa mai repede.
Cat despre poze, da-mi te rog pm cu adresa ta de email, altfel nu pot trimite.
Fetelor, Amy si Libra am trimis emailuri cu pozele celui mic!
Amy sa fie cu noroc! O sa bem pentru tine pe 12 si pe 14 februarie!
Libra spune:
| citat din mesajul lui amy2007 Rezolvat cu actele la primarie. Vineri pe 12 februarie cununia civila, noi 2 si parintii lui si duminica pe 14 februarie cununia religioasa la Giurgiu, intre noi ai casei. Va pupic pe toate. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Sa fie intr-un ceas bun! Spor la pregatiri!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0