Io mi-s treaza de pe la 6
.
Pregatitam
pt soata. Plecata in delegatie, vine maine seara.
Am dat drumu la
si strans prins camera, iar acu astept una bucata nepoata sa imi fie adusa.

19+ cu

alexia?
vezi sa nu tot ridici copilu,stii tu
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana alexia? vezi sa nu tot ridici copilu,stii tu ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |

19+ cu

am inteles
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Doamnelor,un nou capitol aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148161
pupici la gagici!!!