FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)
Raspunsuri - Pagina 9
simonete spune:
Ia !!! S-a pronuntat cuvantul "baba" ......si de cineeeee !?
Acu vin 
Aici eu sunt veterana , nimeni nu m-a depasit , asa ca te rog , la cei 33 de ani ai tai sa stai mai la coada .
Da , si eu zic sa deschida noul capitol o norocoasa , dar cine sa fie ?
simonete spune:
Yarinna sa ne dai si noua lista cu analizele pe care ti le cere , s-o mai fi schimbat ceva din ce e pe prima pagina.
Gaba-rema
esti o curajoasa ! Te admir !
bytzi spune:
simon',sint babaciune numai la capitolul -facut copii,in rest nu ma dau io cu una cu doua![]()
nu conteza vedeti voi,oricine se simte norocoasa sa deschida capitolul![]()
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
simonete spune:
Eu nu sunt norocoasa ! S-a vazut , nu ?
Ce ziceti de o mamica , sau viitoare mamica ?
Iuca , Inna , Raluca ?
yarrina spune:
Am verificat pe prima pagina cu ce am eu inca valabile si mai trebuie sa fac hormonalele. Dr inca nu mi-a trimis...s-o fi luat cu treaba si a uitat. Maine sunt in Z3 si ma duc sa le fac pe alea de inceput si apoi progesteron in Z21 si gata.
Sambata as vrea deja sa ma duc la Sibiu sa vb cu dr si sa vad ce schita de tratament imi da.
simonete spune:
Yarinna , dar ti-a spus ca iti va face FIV ?
Pe mine m-a sucit , m-a invartit si am ramas mai confuza ca inainte de a vorbi cu el.
A zis ca am aceleasi sanse ca la IA , pt. ca nu voi avea mai mult de unu , doi foliculi ........si de ce sa dau atatia bani , etc.
Iar la varsta ta frageda , cred ca iti va spune sa faci macar 6 IA.
Eu luna asta astept, din lipsa de bani, dar in martie deschid iar vorba de FIV.
yarrina spune:
Nu prea a avut de ales. I-am zis ca mai mult de 4 inseminari nu fac...nu are rost sa arunc banii pe fereastra pentru ca se pare ca nu fac nimic asa. L-am sunat azi si i-am zis clar ca asta e pasul urmator. Sunt sigura ca mi-ar fi propus inca o IA dar nu i-am dat ocazia.![]()
Acum am primit si mail-ul de la el cu analizele necesare si sunt mai putine decat cele pe care le avem noi pe prima pagina.
iuca spune:
Fetele am sa deschid eu capitolul urmator. Sper din suflet sa va port noroc.
Am o surpriza ptr voi. La semnatura 
poze
yarrina spune:
Am fost la intepat, astept rezultatele maine. Sper sa nu fie modificari fata de anul trecut. Sper sa ma poata primi dr sambata, aseara mi-a raspuns asistenta la mail si mi-a zis ca sambata nu are consultatii dar eu ieri i-am zis ca as vrea sa vin intr-o sambata ca nu pot pleca de la servici si mi-a zs ca-i ok.
Iuca....superbi!!!! Mi-as dori si eu din toata inima gemeni!!
bytzi spune:
yarrina,pt de ai dat singe?pt analize hormonale??
dar hepatita B- HBs, hepatita C- HCV, HIV, VDRL le-ai facut???cica sint valabile 6 luni
Culturi din col pentru: Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma se zice ca nu e bine sa fie mai vechi de 6 luni ,asta pt binele nostru caci duc la ruperea membranelor si la pierderea sarcinii ,ale mele au fix 6 luni si as vrea sa le repet chiar daca zice dr ca nu-i nevoie,fiindca este pt binele meu,astea le poti lua usor si de la o luna la alta....
simonete,spui si tu pur si simplu ca vrei fiv,ca esti constienta de sanse si te risti ,ce-i asa de greu ,pina la urma sint banii tai...
iuca,ok,te asteptam sa deschizi capitolul si sa fie norocos
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)