FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)
Raspunsuri - Pagina 10
yarrina spune:
Da, pentru hormonale. Dr mi-a zis ca daca is mai vechi de un an sa le repet. I-am zis ca eu le-am facut in iulie anul trecut toate astea si mi-a zis ca-s ok. Stiu ca le poti lua de o o luna la alta dar le poti lua si in timpul sarcinii asa ca tot aia e. Daca e sa o tragi...o tragi...
diana23ct spune:
neata fetelor, am facut si eu ochi acusica....
yarrina in mod normal ar fi fost bine sa repeti mai multe analize, chiar daca nu sunt f vechi celelalte, pt lunistea ta sufleteasca. HIv, HBs, HCV,imunologia este f importanta iar (toxoplasma igg si igm, CMV igg si igm, lysteria, rubeola daca ai facut-o in copilarie si ti-au iesit pe analizele vechi ca ai anticorpi nu mai e nevoie sa o faci.Imunologia nu prea o cer multi, nici mie nu mi-a cerut-o in ungaria, dar eu vreau sa o fac. este f importanta pt ca in cazul in care au de ex toxoplasma in primele luni de sarcina trebuie sa dai copilul afara, nu ai voie sa faci tratament pt ea in primul trimestru si te trezesti ca ai facut un fiv aiurea si trebuie sa faci chiuretaj. SI cele din secretie vaginala e bine sa ti le repeti sa sti cum stai inainte de fiv, sunt anumite bacterii care nici nu permit implantarea sarcinii. Daca tot te apuci sa faci analizele pt fiv eu zic sa repeti cam tot, chiar daca nu sunt f vechi, mai bine stai cu sufletul impacat. mie in ungaria mi-a cerut pt anestezie si EKG.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

diana23ct spune:
bytzi nu dispera, si eu ma trezesac cu intarzieri ale cm cand mi-e lumea mai draga. daca inainte am pus chestia asta pe seama kg in plus (nu zic ca acum nu mai am de dat jos)acum nu mai stiu ce sa cred. inainte se vedea clar, daca in luna respectiva am avut tendinta de a ma infrasa, indiferent cat de putin, atunci imi intarzia cm, daca slabeam 1-2 kg incepeau sa scada zilele care erau in plus. Luna trecuta mi-a venit la 43-44 zile. Luna asta am zis ca nu mai stau, iau diu ziua 16 sau 17 duphastone ca sa imi vina mai regleze ptuin pana la fiv, ca tot astept o luna, macar sa fie cu folos. dereglari pot aparea de la mai multe, inclusiv de la stres, asa ca relaxare totala si fi cumintica. o sa iasa un bebe mic pana la urma.

eu am zis cand o veni bebele asta mic ca primul lucru o sa ii dau o mama de bataie buna sa ma tina minte, ca prea face pe ce vrea el inca de acum si ma lasa sa astept atata. el crede ca rabdarea mea nu are limite

diana23ct spune:
iuca sa iti traiasca comorile sunt scumpici foc amandoi

pt toti 3. mai avem putin si facem un anisor.

simonete spune:
Iuca
vreau si eu ! Ce mari s-au facut !
Iti multumim ca ne ajuti , tu trebuie sa ai mana norocoasa !
Bytzi si Yarinna problema e ca nici eu nu stiu cum e mai bine , de-aia am mers pe mana lui.......... nu v-am spus ca sunt confuza ?
Si acum sunt mai rau.
Nu stiu cum e mai bine.
Eu pe cm. natural produc cate un folicul, ca o fi gol sau nu , nu stiu.
In schimb la stimulare cresc pana pe la 13-14 si atat sau n-am deloc.
Eu acu ce sa mai cred !
Nu stiu ce sa mai fac.
yarrina spune:
Simo daca asa te-a sfatuit el inseamna ca stie ce vorbeste dar ai putea sa fortezi si tu un pic norocul. Asa cum a facut Bytzi.![]()
simonete spune:
Asa vreau sa fac ! ![]()
O sa-l rog sa facem FIV chiar cu 1-2 foliculi , dar tare mi-e frica sa nu ma refuze.
Eu de luna asta am inceput un trat. homeopat si peste 2 luni va fi numai bine , sa vedem rezultatele, ca nu-si face efectul imediat.
Dr. homeopat era ff. multumita de rezultatele obtinute pe alte paciente si era f. optimista , desi eu i-am reamintit de vreo 2 ori varsta mea .
bytzi spune:
Hai mai simon' ca nu-i asa de greu si nu te mai gindi la refuz,mie mi-a zis de atitea ori sa renunt si vorba mea tot timpul era: 'vreu sa incerc si asta..... sa fiu multumita sufleteste ca am incercat tot' si nu mai zicea nimik
,zice ok cum vreti dv,mie imi place de el ca e maleabil,deci astept ziua cind vei zice fiv....
se pare ca cam toate de pe listutza am ajuns la fiv(yarrina,diana,gabi,simonete
....)
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
simonete spune:
Luna urmatoare fac hormonalele in z2.
Sa vedem ce iese.
Bytzule , dar tu tot pe cm. natural faci ? Sa nu sari cu batzul , dar mai uita baba !![]()