FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)
Raspunsuri - Pagina 11
bytzi spune:
chiar ca sar cu batul
nu ,draga mea fac protocolul ultra scurt ,cu inhibare dipherelin 0,1 din z2 si din z3 pe linga bag 5 menopur/zi -3 zile si apoi eco,zise dr sa nu mai cheltuim bani pe 5 zile de stimulare si sa ne trezim iar fara nimik...
dar nu asta-i buba
,buba e ca sint in z33 si nik CM ,cred ca am intrat la menopauza
nu-i de gluma ,zau...
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
eu am impresia ca vrei sa umplem capitolul ,sa se deschida cel norocos ,aaa![]()
_
6 IA, nereusite
bytzi spune:
sau eu sint aia![]()
vezi sa vii cu un fsh bun sa nu ma sperii![]()
_
6 IA, nereusite
simonete spune:
Gata , mi-am amintit , chiar ca iti zisesem ca acum faci stimulare mai puternica , cu 5 fiole ....... dar batranetea , de....
Stai linistita ca o sa-ti vina , cred ca e de la DHEA , nu vine menopauza chiar asa .
bytzi spune:
pai ,se mai deschid altele no fi doar unul norocos,ca io nu mai pun mina ca aduc ghinion![]()
de data asta dr mi-a schimbat protocolul sa vedem daca mere si le-am incercat pe toate ,ca protocolul lung cu inhibare din z21 nu se da la cele cu rezerva mica si endometrioza ,asa ca asta mai ramase...
_
6 IA, nereusite
liana_stoia spune:
Buna fetelor
Astazi am avut prima intalnire cu dr. I la Polisano si cu prof. S. Trebuie sa recunosc ca am fost incantata de ce am gasit acolo!
Ne-au sfatuit sa fcem pentru inceput 2 IA cu stimulare. Aiurita cum am fost, mi-am dat seama dupa ce am plecat ca am o nelamurire - cu siguranta nu va fi ultima ![]()
Asa ca va rog pe voi sa ma ajutati. ![]()
Dr. mi-a prescris gonal de 450ui pe care va trebui sa incep sa il fac din ziua 3,cate 75ui zilnic. Daca bine am inteles, va trebui sa il fac 10 - 11 zile? Si daca da, imi trebuie 2 penuri? Sau exista si de capacitate mai mare?
Ufff, am fost cam emotiva astazi, imi cam tremurau mainile. Dar am plecat cu mult optimism si abia astept urmatorul cm ca sa incep tratamentul.
Sa aveti toate o seara frumoasa si astept vesti bune de la fiecare!
cristm spune:
ciao fetele
I-am trimis e-mail lui P.K de la Budapesta. Sa vedem ce raspunde.
am citit la subiectul asta, cred, ca cineva a dat anunt pentru donatoare de ovocite. Unde ati dat anuntul, vi-a raspuns cineva?
cris
diana23ct spune:
liana_stoica exista si GONAL-f 900UI/1.5ml (66mcg/1.5ml). pe prima pagina gasesti mai multe link-uri cu informatii utile. acolo este si o lista preturi medicamente(de la ministerul sanatatii)si mai este un site de la farmacia Tei unde am auzit de la fete ca sunt preturile mai bune. intra pe ele si vezi ce anume te avantajeaza.
Oricum doza si zilele de stimulare nu sunt fixe, se fac in functie de cum reactionezi la tratament. Daca cresc repede poti face mai putine zile sau daca nu exista posibilitatea sa iti creasca doza. eu la prima inseminare facuta la Sibiu am avut in prima faza 10 fiole de 75UI ca ulterior sa imi mai dea inca 10. am facut 12 zile de stimulare, primele 4 cu 75UI pe zi si dupa prima eco mi-a crescut doza la 150UI. Oricum te tot cheama la 2-3 zile la eco sa vada cum evolueaza foliculii.
Bafta multa si sa dea Dumnezeu sa reusesti din prima.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

yarrina spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Am reusit sa-i disper cred pe cei de la Polisano cu faptul ca eu vreau sa vin sambata cand dr nu are program, doar interventii.
Dar saracul a zis ca ma primeste si a pus asistenta sa urmareasca daca are vreo interventie sambata si sa ma sune joi-vineri, ca deocamdata nu stie. Care dr ar mai face asa ceva? Mi-ar spune relaxat sa vin in cursul saptamanii. De asta il iubesc asa de mult. 
Azi dupa 5 iau si hormonalele, sper sa fie in regula, sa nu am nici o piedica sa ma apuc de FIV luna urmatoare.