FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)
Raspunsuri - Pagina 8
yarrina spune:
Am inteles ce si cum...E in functie de cum evolueaza. Eu inca sunt in asteptare...dr nu mi-a raspuns la mail...oare o fi plecat?
cristm spune:
ciao fetelor
Vin si eu cu vesti proaste; am facut analizele : FSH, Lh, Estradiol la sfatul medicului din Budapesta sambata; am primit rezultatele, sunt dezastruoase, nu ca ma asteptam la ceva bun...dar parca nici chiar asa : FSH = 74.76 mui/ml; LH= 48.8 mui/ml; estradiol = 49.71 pmo/l; numai la estradiol ma incadrez .Mentionez ca ciclul nu a mai venit din 30 oct. P.K. de la Budapesta mi-a zis sa incerc analizele astea in orice data vreau eu si daca rezultatul lor este sub valoarea de 20 fiecare poate incerc si eu FIV cu ovocitele mele ; eu sunt cea cu amh = <0.05 . Deci concluzia cred ca pot sa o trag eu de pe acum, nu e neaparat nevoie sa mi-o spuna el: FIV CU DONATOARE...
Help fetelor....
bytzi spune:
yarrina,e posibil sa nu fi citit mail-ul sau e prea ocupat si te suna cind gaseste timp ,dar ai grija eu i-am scris un mail si am primit raspuns intr-o sapt si ceva ,mi-a scris dr in mail ca a avut serverul stricat ,mai bine suna si zii asistentei ca atunci cind are timp dr sa te contacteze,stiu ca odata i-am zis dr ca ii trimit raspuns prin mail si el mi-a zis atunci ca ar fi mai bine sa-l sun ,eu prin mail ii scriu atunci cind nu ma grabesc sau cind nu consider ca e ceva fff important,asa ca mai bine suna![]()
pup si bafta ,astept sa ne scrii
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
cristm,imi pare tare rau....intradevar dezastruoase
,stii ce ma gindesc eu ?nu pot fi influentate si de lipsa CM ,nestiind cind sa le faci???dar probabil dr K stie cum e mai bine daca ti-a zis sa le faci in orice zi ,nu vreau sa te supar dar valoarea AMH mi se pare ffff mica nu's de ce eu intelesesem 0,5 si nu 0,05.Imi pare fff rau ,eu nu am avut curajul sa-mi fac AMH si poate trebuia ,cred ca si la mine valoarea este mult sub 0,5 la FSH de 29 din decembrie...
Am mai pus niste link-uri pe prima pagina culese de pe forum despre clinici care au in program ovodonatia poate ai citit si tu pe la alte sub,unde am inteles ca e mai ieftin ca la Ferticent.
Bafta multa si iti sint alaturi
caci cunosc destul de bine ce inseamna asta fiindca am trecut si trec si eu prin aceleasi probleme.
_
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Am sunat si chiar el mi-a raspuns.
Mi-a zis ca imi trimite pe mail o lista de analize pe care trebuie sa le fac, mare parte din ele le-am mai facut dar sa nu fie mai vechi de 1 an. Sa verific care trebuiesc repetate si dupa ce am rezultatele la toate il sun sa ma duc intr-o sambata sa stam de vorba. Cica nu-i ceva usor de dus si vrea sa ne vedem sa vorbim. 
Dupa ce voi avea rezultatele imi va stabili si schema de tratament. Off...dar lasa ca n-oi muri eu din asta. Vorba aceea cum ca "nu ti le da Dumnezeu pe toate" e mai mult decat adevarata. Am un sot care ma iubeste, o casa frumoasa, o masina, posibilitate sa cresc si 5 copii, servici bun dar nu am ce-mi doresc cel mai mult.....
cristm spune:
multumesc Bytzi
asta e...la Brno am inteles ca este mai ieftin..tot de la voi stiu...cam 4800 eur, se asteapta intre 8 - 12 luni.
P.K. a zis ca rezultatul este elocvent si daca nu este in a 3 zi de ciclu.
Nu stiu sincer ce sa zic...sa mai asteptam inca 1 an...eu am 34 in iulie si sotul 35...
Imi vine sa ma urc pe pereti de suparare....
Nu stiu ce ar spune el daca i-az propune sa incerc chiar asa cu analizele astea proaste...
bytzi spune:
Beiiii!!!!nu se mai poate,numai vesti rele
,sper ca ati citit instructiunile pe mail si vreau ca capitolul urmator sa fie deschis de o norocoasa ,ok???cind vedeti ca se fac 20 pag(nu mai mult ca mie imi place ordinea si disciplina
) o norocoasa sa deschida capitolul cu userul comun(aspirante_bb),ne-am inteles???pt nelamuriri scrieti PM chiar de se mai strica ceva ,repar io nu'i problema ,poate in felul asta am si eu un pic de noroc la incercarea care zic eu ca se apropie ,ca tare pesimista mai sint ,simt ca nici de data asta nu mere
ok ???cine se simte norocoasa ,o asteptam cu capitol nou![]()
pupi toate fetele
_
6 IA, nereusite
bytzi spune:
yarrina,bravo fetito
sa vezi ca deacum se apropie si momentul cu bebele(si eu sint de aceeasi parere cu tine ,nu le putem avea pe toate si eu multumesc lui dumnezeu sint f multumita de ceea ce am)
cristm,daca ai posibilitate eu as zice sa incerci si cu ovocitele tale,acum ca esti constienta de sanse nu te astepti la minuni...dar ar fi bine sa vorb cu dr poate iti da vre-un trat sa-ti vina CM si tot atunci sa te vire la fiv,poate din cauza lipsei CM sint analizele asa dezastruase
eu sint disperata z32 si nimik ,astept sa treaca de 35 daca nu vine CM am sa sun la dr ,mi-e frica ca ma pune sa opresc DHEA si nu am facut nici o brinza
,beiiiii sint constienta ca dupa cum evoluiaza lucrurile sint varza ,gata sint baba ce mai
_
6 IA, nereusite
bytzi spune:
yarrina,analizele le-am scris pe prima pagina,avind listutza de la Polisano data de dr ,daca mai e ceva in plus sa ne scrii sa trecem la acatist![]()
_
6 IA, nereusite