FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

yarrina draguta acum dute si fa reclamatie la farmacie ca nu a fost testul cu doua liniute(glumesc). Te rog adunate si mergi mai departe,capul sus si multi
Acum aranjeazate sa fi o nanuta frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

offffff....yarrina,dupa simtomele care ni le spunei ,eram mai mult ca sigura ca esti gravi ,deabia am asteptat sa pot intra pe net sa vad ce ai facut...
imi pare nespus de rau pt a4a nereusita dar la fiv sint sigura ca vei da lovitura de gratie
iti doresc ca miine sa fii o nanuta frumoasa

denisa,bafta ,poate vine si la tine ziua cind vei fi mamica mai repede
eu seara nu intru pe net

bubuam inteles
inna
daria,nu prea am auzit sa vina CM atit de repede ,avind in vedere ca la tine s-a oprit trat dupa 5 zile ,mie mi-a venit la 33 zile

eu sint cam ingrijorata ca sint in z30 si nu mi-a venit CM ,eu neavind dereglari si CM imi venea tot timpul intre 24-28 zile ,sint cam speriata mi-e frica ca DHEA sa nu-mi fi facut vre-o dereglare hormonala si mai mult ma ingrijoreaza ca in astea 2 luni am luat 3 kg in greutate eu mentinindu-ma la aceeasi greutate si chiar mai putin de vre-o 8 ani,acum nu o mai pot controla ,maninc f atent si putin ,beau doar apa cite 2,5 l/zi si multe fructe ,fara piine ,dulciuri,sucuri cei drept miscare fac f putina...am ajuns la 66kg/165cm

restul fetelor????de monty mai stie cineva ceva?nu am mai 'vazut-o' de anul trecut

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Yarrina-abia acum am putut intra si eu cu sufletul la gura, imi pare rau,dar cum ziceau si fetele pana nu-ti vine ciclul,mai exista o sansa...
bytzi-nu stiu,se poate ca DHEA sa-ti fi provocat dereglari hormonale,de fapt nici nu e de mirare cred ca asupra hormonilor si actioneaza, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. am aparut si eu si nu cu vesti tocmai grozave . dupa ce am asteptat atata timp cm de luna asta, care si asa intarziase foarte mult, acum o sa mai stau o puna pe bara pt simplu fapt ca asistenta din ungaria, care imi si traducea mi-a spuns niste "gogosele" cum ca nu imi face dr FIV fara sa am minim 3 inseminari facute, asta pt ca am sub 30 de ani. Asa ca ieri, cand eram ziua 3 si trebuia sa imi fac analizele nu am mai ajuns pt ca asistenta nu a vrut sa ma programeze pt eco de la jumatatea lunii. O sa ma duc peste vreo sapt sa imi fac totusi analizele de secretie, papanicolau....tot ce se poate face din secretie si luna viitoare cand o sa imi vina o sa fac hormonalele si celelalte din sange iar la mijlocul cm o sa merg la consult. O sa devansez totul cu o luna, asa ca fiv-ul in facem in aprilie. Sper sa nu ma mai trezesc si cu alte surprize. Ieri eram disperata ca trebuia sa imi fac rost de o hartie prin care sa dovedesc ca as mai fi facut o inseminare in tara , ca sa iasa la nr....in cele din urma se pare ca erau doar vb si nu cere medicul asa ceva si am vb cu altcineva care o sa ma ajute la traducere.

yarina imi pare tare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta, dar totusi, mai asteapta putin ca mai sunt ceva sperante pana nu te invadeaza uratii...

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

yarinna...
curaj pt.mai departe!
eu tot mai astept sa vii cu o veste buna deodata :)
am nevoie de moral bun, caci in scurt timp intru in focuri... imi iau concediu o luna, si sper sa rezist emotiilor mai ales
ca procedura nu ma sperie, na-m de ce.

tin pumnii tuturor fetelor de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Buna fetelor. Am revenit si eu cu vesti deloc bune. Am facut pe 22 ian FET (in aceeasi zi cu Yarina -IA ) si rezultatul bhcg <1,2. Nu stiu ce sa mai fac. Endometrul OK dupa spusele dr. I, iar blasto congelati din folia de 3 au rezistat la dezghet 2. La insistentele mele dr. I mi-a dat trimitere pt analize trombofilie la dr. Uscatescu- Fundeni. Nu stiu ce sa mai fac. Mai am 2 blasto congelati, dar nu mai am traere sa mai incerc un transfer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,imi pare nespus de rau....
Analizele de trombofilie fale la Synevo caci la Fundeni nu se fac toate(mai cu seama mutatiile parca....),intra la subiectul Trombofilie caci te lamuresc fetele mai bine(miki e f dragutza si iti va explica ce trebuie sa faci pt inceput) si apoi mergi la Uscatescu la Fundeni cu analizele facute sau mai e dr Avram la Cotlea iarasi f buna din ce am citit pe la fete si inca o dr la Timisoara care nu am retinut bine cum se numeste .
Fati ce analize crezi ca se mai pot face si apoi incearca FET 2,inca odata imi pare tare rau....
Ce stii la Sibiu ii vitrifica embrionii sau ii congeleaza,vad ca rezista bine la dezghet fata din alte parti si ma gindeam ca poate ii vitrifica ca se zice ca asa au sanse de 99% la dezghet.

diana,bine ai facut ca ai schimbat traducatoarea,unde scrie asa ceva ,hai ca-i culmea.....ete de aia nu m-am dus eu la Unguri ,decit sa-mi traduca cine stie cine si mai ales ce
Nu fi trista ,las ca april e luna ta si e ok ca faci analizele acum poate nu iese ceva bine si ai timp sa faci si tratament (vorbesc din expierenta).

gaba-rema,mult noroc ,noi iti sintem alaturi

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata la mine!
Sunt franta de oboseala cat m-am dantuit aseara. A fost foarte frumos...ne-am distrat foarte bine.
Azi e si Z1 ca sa fie treaba buna. I-am dat mail dr I ca nu cred ca-i la cabinet astazi fiind duminica. Astept sa ma sune sa-mi spuna care sunt pasii de urmat pt FIV. Ce nu inteleg este...poti obtine mai multi blatocisti si sa transferi doar o parte si o parte luna urmatoare? Adik daca am acum 4...luna urmatoare pot folosi 2 din ei de exemplu? Si cat mai platesc suplimentar? Ca si prima data?

Mergi la inceput

bytzi ms de incurajare, acum sunt putin suparata ca de asta vara tot astept acest moment si parca nu mai am rabdare....dar tot raul spre bine, la urma urmelor imi fac analizele relaxata, nu sa ma preseze timpul si apoi poate mai reusim sa ma strangem ceva banuti pana in aprilie. cu privire la translator, din pacate s-a dovedit inca o data ca noi romanii avem un talent formidabil de a ne face de ras si a iesi in evidenta de cele mai multe ori negativ....asa ca nu este de mirare ca toate natiile ne privesc cu dispret. Cea care imi traducea e romanca si bine inteles ca a trebuit sa se faca de rusine. Actuala translatora este o super femeie, am avut sansa sa cunosc cand am fost in vara si de atunci mi-a placut de ea pt ca era comunicativa si nu isi lasa clientii balta pe holuri si ea sa plece cate 1-2 ore...Mi-a recomandat-o si denisa care a fost f multumita de ea. Ce sa iti zic, am stat in prima seara de vb vreo 2 ore pe msg (pe casti) in comparatie cu a noastra, care mereu trebuia sa o sun si luna asta mi se face rau cand vie factura, am depasit 15 euro costul convorbirilor cu ea, si cumulat nmu stiu daca am vb 15 min....
medicilor din ungaria chiar nu am ce sa le reprosez, sunt niste profesionisti sisper sa iasa bine pana la urma.
va pupacesc pe toate si astptam luna asta noi rezultate pozitive.
luna asta cine s-a trecut pe listuta?
pupici la toate fetele

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

Mergi la inceput

daria, imi pare tare rau pt rezultat. nu prea stiu mare lucru cu privire la analizele trombofilie, de fapt sincera sa fiu nici nu stiu pt ce anume se fac. Tot ce sper este sa iti iasa bine si sa iti revi. Trebuie sa se prinda pana la urma. Ma gandesc, oare nu e totusi cam devreme sa afli rezultatul? Cate zile au trecut?
pupici si fi tare, o sa fie bine pana la urma

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

Mergi la inceput