FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

bytzulica multumesc, si scuze ca am inimerit din greseala o culoare galbena si nu se vede nimic, camnd am timp o sa intru s apun pozici si apoi va asteptam si pe voi cu bebelusii, vor fi sgur, te pupic si multumesc
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Inna multumesc de incurajari. Am fost la farmacie si nu aveau decat Barza. Asta e...macar e caseta...oi vedea de minuni imi vor iesi. Mi-am luat si No Spa, concentratia cea mai mica. Deocamdata nu ma mai doare nimic, doar sunt balonata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Yarrina-tin pumnii sa iasa testul pozitiv! Doamne-ajuta sa fie bebe!La ce ora il faci?
Simonete-imi pare rau draga mea
Va pe toate si... maine dimineata asteptam o veste mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

bytzi bantui draguta , drumurile ma omoara, mama are o vb, dar nu pot so spun aiciam sa raman fara ceva......undeva.
In rest bine merci, ma mai duc cate o tura pe la protectie, ii mai stresez putin si plec, va mai citesc, ma bucur cu voi si tot asa, incerc sa vad partea plina a paharului.
Daca inainte ma rugam la DD sa fim sanatosi acum mai spun: sa ajung seara acasa sanatoasa.
Na,ca ma apucat meditatia, nu ma tine mult cca 5 min si-mi revin.
Nu prea te vad seara pe mess.

yarrina sper ca nu ai uitat sa-i ceri farmacistei testul cu doua liniute

Noapte buna cucuietelor, ingeri sa va atinga, la mine se impart pijamalele devreme

Mergi la inceput

Rodi abia m-am abtinut sa nu-l fac in seara asta. Dar maine la prima ora il execut...macar sa stiu o treaba. E o dereglare sau e chiar bebe.
Denisa am insistat sa fie cu 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Bitzy nu dr. I imi urmareste sarcina.

Mi-a zis I sa vin la Sibiu la primul ecograf (dupa confirmarea sacinii)daca vreau dar mi-a fost frica sa merg sa nu pierd sarcina datorita drumului si deci de la embriotransfer nu ne-am mai vazut, doar am vb la telefon de vreo 3 ori.

L-am rugat sa imi recomande un dr. in Cluj si a vorbit pt. mine cu un dr. (de fapt sunt 2 tata si fiu) si acest dr mi-a zis ca e nasul lui Ispasoiu

Numele bebeilor cred ca vor fi Maria Alexandra si Andrei Alexandru

Ruxi 24 + cu

Mergi la inceput

Nu vin cu vesti bune. Am facut test si e negativ...deci probabil este doar o dereglare. Astept rusii de acum si ma pregatesc pentru FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Nu vin cu vesti bune. Am facut test si e negativ...deci probabil este doar o dereglare. Astept rusii de acum si ma pregatesc pentru FIV.

ia si un sure-check sau clearblue si fa-l, ca barza asta... nu prea stiu ce-i cu ea...
au trecut 12 zile de la ovulatie?scuza-ma ca nu am citit din urma ca sa vad "istoricul".
dar de ce nu mai incerci 1-2 inseminari? e prima inseminare a ta cu donator? FIV e mai scump si mai stresant... ar trebui sa ramana ultma optiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Draguta pana nu apar rusii,mai poti spera

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

bytzy,, fetelor, dati-mi si mie un sfat...e normal sa-mi vina ciclul la o saptamana dupa ce am intrerupt stimularea???

Mergi la inceput