FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)
Raspunsuri - Pagina 19
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca30 Buna fetelor! Nu am mai scris pentru ca am fost foarte ocupata dar am citit tot...eu va sustin din umbra...sunt sigura ca anul asta o sa ploua cu bebei! Eu am fost la eco si totul decurge normal,mi s-a zis ca e baiatva pup si va tin pumnii la Fiv sau inseminari! ![]() 13+![]() |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
simonete spune:
Raluca nu pot sa cred ca au trecut deja 13 sapt. Parca azi ziceai ca tie nu-ti va reusi nici de data asta , ca ai semne de cm.
Sa ai o sarcina usoara in continuare si da-ne si noua un deget sau doua sa ne scoti de aici si sa ajungem si noi la Odisee. ![]()
yarrina spune:
Raluca deja stii ca-i baiat!!! Ce trece timpul!! Te pup si aveti grija de voi!
Eu o sa am gemeni...dar va anunt de Paste! ![]()
bytzi spune:
buna fetele,
raluca,felicitari!ma bucur enorm, ca sinteti bine si vorba lui simonete,13 sapt!!!ce trece timpul si zici ca-i baiat?
Sarcina usoara si fara probleme iti doresc
simonete,ceva planuri?
cipcirip???pe la noi mai treci?
yarrina,cu optimismul asta sigur vei reusi!!gemenasi sa fie ,daca asa vrei![]()
denisa
pup toate fetele fara exceptie
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
diana23ct spune:
buna fetele mele dragi.
raluca felicitari pt minunea care creste in burtica. sa ai grija de tine si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara in continuare si sa va bucucati de micut.
denisa si eu
, eu nu am fugit la fabrica de butoaie
, m-am inecat de tot intr-un site
unde stau noapte de noapte si tot descarc filme, concertte, interviuri.... imi fac si eu de lucru pana plec in ungaria.
yarrina cum stai cu analizele? ti-au venit rezultatele? cand incepi tratamentul? sa ne ti la curent cum merge treaba.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

diana23ct spune:
bytzi ce mai face fata mea draga? cum merge cu tratamentul? te-au invadat pana la urma rusii?
eu sper sa mai dau cateva kg jos pana ajung la fertilizare....am dat vreo 10 kg jos fata de cate aveam cand am facut ultima inseminare.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

bytzi spune:
diana,pot sa ma lad ,sint deja z4![]()
sa va zic ceva ,dar sa nu picati pe jos de ris![]()
am facut fsh+estradiol
fsh 3,8(2,4-14,4)!!!!!!!
E2 253(<160)
acum ce sa zic ,estradiolul a crescut f mult si cred ca mascheaza fsh-ul ,dar 3,8!!!! am sunat de 3 ori pe un biet baiat ca nu-mi venea a crede![]()
Astept sa vad ce zice dr,am impresia ca am un chist si de acolo fsh mic si estradiol mare
asa ca ...nu va bucurati
sa vezi miine ce furios e dr,ca nu-i posibil
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
denisa220972 spune:
Offf m-am linistit, acuma gata, vad putina miscare sunteti in regula.![]()
bytzi dar ce FSH ti-ai tras, super, daca este sa fie bun atunci ok, dar sa nu fie cum era la mine TSH(7.71) au gresit cand mi-au dat rezultatul, a copiat de la alta analiza
.
diana23ct ma bucur ca esti OK si esti pe baricade.
Va pup fetelor pe toate
rodicuta32 spune:
Bytzi-nici nu stiu ce sa zic! Asta da rasturnare de situatie. Eu ma asteptam acum sa-ti iasa pe undeva la limita superioara a normalului FSH-ul.Tu ai vazut negru pe alb rezultatul? Vezi tu ce zice si dr I maine. Bine-ar fi sa fie real si sa nu ai nici un chist.
Chiar voiam sa va zic :mie mi-a iesit estradiolul la limita inf. a normalului: 39,00pg/ml (VN:39-189 pg).Oare ce semnificatie are ca e putin mai mic, e de bine sau de rau?
[b]Raluca[/b- chiar ca a trecut repede timpul!Sa-ti ajute Dumnezeu sa duci sarcina cu bine pana la capat!
Va pup pe toate,desi vad ca ati "migrat" mai toate la "Fiv la Sibiu", nu-i nimic ca va urmaresc peste tot!
![]()
rodicuta32 spune:
Iuca-fii pe faza ca in curand ajungem la 20 de pagini si trebuie sa deschizi capitol nou si norocos ,caci ne-ai promis, nu?![]()

Eu am fost la eco si totul decurge normal,mi s-a zis ca e baiat