bytzi poate chiar s-a rasturnat situatia si e ovarele tale au iesit din concediu
. vezi ce zice dr I maine, dar poti face o transvaginala sa vezi daca e chist pe undeva si poti reface si fsh-ul sa vezi daca e buna analiza. chiar daca e in alta zi si nu in ziua 2-3. valoarea nu se schimba incat sa nu iti poti da seama daca este in limite normale sau nu. Stiu ca intamplator la o consultatie care am facut-o la spitalul municipal dr a vrut sa imi faca un profil hormonal, chiar daca eram intr-o zi oarecare, si am avut in ziua 11 FSH-ul 7,68 iar in ziua 3 il am 4.28. Se poate observa ca sunt in limite normale am,andoua, asa ca daca nu esti sigura de rezultatul analizei poti sa il repeti.
Lasa ca cineva acolo sus a tinut cu tine si o sa fie bine, o sa faci acum la bebei de nu o sa te mai opresti 

pupici si sunt convinsa ca o sa vi cu vesti bune.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

rodicutza,estradiolul e ok,asa trebuie sa fie in z2-3 cam la limita de jos,asa vil aveam si eu tot timpul ,mai putin acum ca a facut schimb de locuri cu fsh-ul
Fetelor,eu nu cred in el,cum a zis si dr ,la mine nu se mai poate schimba nimik ,il repet doar sa vad eu cit mai e ,dar n u ca s-ar inbunatati situatie,hai sa fim realiste![]()
diana,copii,de nu ma mai pot opri???
hai ca esti haioasa
in cazul meu e greu...
iuca,asteptam capitolul
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
N-am uitat fetelor, avem CAPITOL NOU