FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)
Raspunsuri - Pagina 18
rodicuta32 spune:
Buna dimineata fete dragi!
Draga Monty subscriu si eu la ce a zis Bytzi,asa e,si doar noi ,care suntem in aceeasi"oala" putem simti cat e de greu!
Nu are nici un rost sa disperam,acum nu intelegem de ce ni se intampla tocmai noua,dar poate ca Dumnezeu are alte planuri cu noi,nu stim niciodata cum e mai bine.Intr-o perioada si noi ne-am izolat,nu mai voiam sa mergem nici la nunti sau zile de nastere in familie ca sa nu ne intrebe toti "de ce nu vine bebe la voi". Acuma cred ca am mai depasit faza,ma gandesc ca sunt alti oameni care au probleme mult mai mari si incerc sa ma bucur de ceea ce am.Normal ca ne dorim un copil macar (eu intotdeauna mi-am dorit 3
) si vom lupta pana unde o sa avem putere si resurse, dar suntem oarecum impacati cu situatia.
Te imbratisez draga Monty si-ti sunt alaturi cu tot sufletul!
Va
pe toate dragele mele si va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut ! Pe-aici e miros de primavara!

denisa220972 spune:
Mai fetelor am si eu o rugaminte la voi, dati-mi si mie adresa de la fabrica cu BUTOAIE, poate gasesc pe cineva sa o inchida,o garda financiara, finantele cu o revizie de fond, ca prea sunteti acolo cu toate.
montytaiana ia fa-ti un bilant al vieti, (ca tot se incheie anul fiscal
)ce ai realizt daca ai fost sanatoasa ,ai un sot cu care te intelegi, ai familia alaturi de tine(atat cat stiu ei) si pune si partea negativa, daca nu erai sanatoasa, daca aveai un sot betiv care
si pe tine si copilul,dormeati pe strazi, nu asa ca privesti putin si iti place ce ai realizat pana acum? Ce te opreste sa depui dosarul de adoptie, sa ai si alceva de care sa te agati, nu se stie niciodata care este norocul tau. Sa stii ca nu este un ton de repros este un ton de incurajare, fiindca daca te afunzi in depresie nimeni si nimic nu te mai scoate de acolo. Sa privesti intotdeauna partea plina a paharului si nu partea cea goala si ai sa vezi ca lucrurile nu sunt asa de negre.
Capul sus esti cea mai frumoasa,ce mai desteapta si nimic nu poate sa te darame,sa nu uiti asta niciodata.

bytzi

diana23ct spune:
montytaiana
asa cum ti-au spus si celelalte fete, capul sus, totul are un sens in viata si nimic nu este intamplator. Fie ca ne place, fie ca ca nu, tot ce ni se intampla si toate greutatile prin care trecem sunt cu un rost. Nu strica sa iti depui si dosarul pt adoptie, asa cum a spus si denisa, dar in primul rand eu zic sa te linistesti, sa nu mai gandesti negativ, si parerea mea este sa faci un efort o perioada si sa strangi ceva banuti pt un FIV. Daca esti sanatoasa, ai cm regulat, totul e ok trebuie sa reusesti prin fiv. Nu mai irosi timpul, banii si nervii pe IAD-uri, ca sa nu mai zic de giulesti care mi se pare ca nu inspira nici o garantie. Si eu am fost acolo, initial plecasem pe ideea sa fac acolo, iar dr Marinescu nu vreau sa supar pe nimeni, dar cel putin in giulesti eu zic ca e doar numele de el. Poate la clinica privata isi da interesul, dar in spital de stat stii bine cum isi fac toti treaba....Nu stiu cati ani ai, dar indiferent de varsta linistetstete si atunci va aparea minunea. Pleaca pe 2 drumuri, depune actele pt adoptie, incarcate pozitiv, strange ceva banuti pt un fiv si o sa fie bine pana la urma. 

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

denisa220972 spune:
mai fetetelor dar ati fugit cu toate la fabrica de butoaie sa va refaceti stocul, lasa ca de maine o inchid![]()
diana23ct pupici multi si succes
yarrina spune:
Eu sunt aici si n-am somn.....
Monty sper ca pana vezi mesajul iesi din starea asta ca se lasa cu bataie!!! Eu am 4 inseminari in mai putin de un an esuate, acusi fac un FIV si daca nu-mi auta D-zeu din prima nici nu ma las! Fac o suta si tot am un copil pana la urma!!! Ia fi-i optimista si lasa 'butoaiele' ca nu-s bune decat pentru vin...ca sa avem sa sarbatorim cand vom fi toate gravidute!!
la toate fetele!
denisa220972 spune:
OFICIAL INCHIS FABRICA DE BUTOAIE
.
Sa aveti parte de o saptamana cu bucuri si va ofer ghiocei

simonete spune:
Stiti ce mi s-a intamplat azi ?
Era sa ma muste un caine !!
Cand s-a repezit la mine i-am bagat poseta in gura si si-a infipt dintii in ea .......au ramas pe poseta mea niste urme de dinti si urme de saliva de caine.
De o ora caut pe internet sa-mi cumpar aparat de-ala cu ultrasunete pt. caini , dar nu prea m-am lamurit.....
Mai lipsea sa fi fost inseminata sau chiar gravida si sa ma muste ala , ca cred ca-l omoram 
Voi ce mai faceti ? Cine se mai insemineaza in martie ?
yarrina spune:
Me Me Me Simo!!!! Eu chiar ma fertilizez nu inseminez...adik treaba e serioasa rau.

Naspa treaba cu catelul...bine ca nu te-a muscat. N-am patit niciodata...poate si din cauza ca eu 'vorbesc' cu toti pe care ii vad.![]()
raluca30 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris pentru ca am fost foarte ocupata dar am citit tot...eu va sustin din umbra...sunt sigura ca anul asta o sa ploua cu bebei!
Eu am fost la eco si totul decurge normal,mi s-a zis ca e baiat
,am emotii in continuare,tin si dieta,am greturi si ma rog sa dea DD sa ma urmati toate anul asta!
va pup si va tin pumnii la Fiv sau inseminari!
13+