Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 19
dent spune:
Buna fetelor! Eu zic sa nu va mai stresati cu AMH-ul, al meu e 3,2 microgr/l(val norm 2-6,8 ),si...la prima stimulare am obtinut "rahat cu ochi", iar la a doua 3 ovule si un singur embrion. Schema de tratament e importanta,parerea mea...si cum ti-e norocul.Eu va doresc la toate sa-i faceti in ciuda la AMH si sa obtineti cat mai multi foliculi si
!!! Pa si pusi
KiraClara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi fetelor, amh=0,66 .daca nu mai e samira suparata, las ca azi sunt eu la rand. clara, ce amh aveai tu? felicia, bravo! care va inscrieti pt martie? |
Amh-ul meu e 1,2. pe buletinul de analize scrie ca val normala minima e 2, nu 1 cum am vazut ca scrie pe altele.
Daca vrei, ma inscriu eu pentru martie 2011
Felicia cati congelati ai?
KiraClara spune:
| citat din mesajul lui felicia_ Clara, avem 4 blastocisti. "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
Si ii dezgheti pe toti?
KiraClara spune:
| citat din mesajul lui ala77 Clara, Ai refacut azi beta? |
Facut! Numai asa... ca altfel lipsea fila de la dosar! Raspunsul il am luni.
luck spune:
felicia 
multa , multa bafta !!!!!!
Iti doresc din suflet sa fie incercarea norocoasa.
Da , m-am intors de la TM , cu vesti nu prea bune , in sensul ca am un totusi un hidrosalpinx pe trompa stanga de 18/36 mm , o fii mare , o fii mic habar nu am 

Ce-i mai naspa , din ce am reusit sa citesc pana acum , este ca daca scot trompa se poate ca FSH sa creasca, sa raspund mai greu la stimulare si nr ovocitelor obtinute sa fie mai mic , ori la mine ..... ,daca e si mai mic decat a fost inseamna ca lipseste cu desavarsire.
balanta
parca tu ziceai ceva de genul asta , imi aduc eu aminte acum.
Ziceai ca rezerva ta diminuata se datoreaza si faptului ca nu mai ai o trompa buna ????
Ajuta-ma cu un raspuns , se poate daca imi scot trompa sa-mi creasca fsh-ul?
lidiadiana
iti doresc un fiv fara probleme si un rezultat exceptional.
Spune-mi te rog cate pastile de marvelon iei?
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
luck spune:
am uitat sa spun , dna dr Ionita mi-a recomandat pt balariile mele o aspirina si clexane de 0.4 cu o saptamana inainte de stimulare sau din prima zi de stimulare.
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
ala77 spune:
Luck,FSH-ul nu creste din cauza ca scoti o trompa. Dar, scotand trompa, exista riscul afectarii vascularizatiei ovarului, iar acesta, irigandu-se cu mai putin sange, sa nu mai functioneze chiar la calitate maxima. Dar asta nu e obligatoriu sa se intample, pe cand, ramanand cu hidrosalpinxul, sansle de reusita prin FIV se imputineaza drastic. Si eu am avut hidrosalpinx, dar m-am scapat de el, n-am observat sa se fi inrautatit rezultatul la stimulare dupa ce am scos trompa. In schimb, a reusit FIV-ul (chiar daca am pierdut apoi sarcina la 6 saptamani).