Fiv in Ungaria 89

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Buna fetelor! Eu zic sa nu va mai stresati cu AMH-ul, al meu e 3,2 microgr/l(val norm 2-6,8 ),si...la prima stimulare am obtinut "rahat cu ochi", iar la a doua 3 ovule si un singur embrion. Schema de tratament e importanta,parerea mea...si cum ti-e norocul.Eu va doresc la toate sa-i faceti in ciuda la AMH si sa obtineti cat mai multi foliculi si !!! Pa si pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

fetelor, amh=0,66.
daca nu mai e samira suparata, las ca azi sunt eu la rand.
clara, ce amh aveai tu?
felicia, bravo!

care va inscrieti pt martie?

Amh-ul meu e 1,2. pe buletinul de analize scrie ca val normala minima e 2, nu 1 cum am vazut ca scrie pe altele.

Daca vrei, ma inscriu eu pentru martie 2011 ca pana atunci sa imi revin cu capu'

Felicia cati congelati ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Clara,
Ai refacut azi beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Clara, avem 4 blastocisti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Clara, avem 4 blastocisti.

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

Si ii dezgheti pe toti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ala77

Clara,
Ai refacut azi beta?

Facut! Numai asa... ca altfel lipsea fila de la dosar! Raspunsul il am luni.

Mergi la inceput

Doar n-ai intrerupt tratamentul...In ce zi de la ET ai facut primul beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

felicia
multa , multa bafta !!!!!!
Iti doresc din suflet sa fie incercarea norocoasa.
Da , m-am intors de la TM , cu vesti nu prea bune , in sensul ca am un totusi un hidrosalpinx pe trompa stanga de 18/36 mm , o fii mare , o fii mic habar nu am
Ce-i mai naspa , din ce am reusit sa citesc pana acum , este ca daca scot trompa se poate ca FSH sa creasca, sa raspund mai greu la stimulare si nr ovocitelor obtinute sa fie mai mic , ori la mine ..... ,daca e si mai mic decat a fost inseamna ca lipseste cu desavarsire.
balanta
parca tu ziceai ceva de genul asta , imi aduc eu aminte acum.
Ziceai ca rezerva ta diminuata se datoreaza si faptului ca nu mai ai o trompa buna ????
Ajuta-ma cu un raspuns , se poate daca imi scot trompa sa-mi creasca fsh-ul?
lidiadiana
iti doresc un fiv fara probleme si un rezultat exceptional.
Spune-mi te rog cate pastile de marvelon iei?

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

am uitat sa spun , dna dr Ionita mi-a recomandat pt balariile mele o aspirina si clexane de 0.4 cu o saptamana inainte de stimulare sau din prima zi de stimulare.

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Luck,FSH-ul nu creste din cauza ca scoti o trompa. Dar, scotand trompa, exista riscul afectarii vascularizatiei ovarului, iar acesta, irigandu-se cu mai putin sange, sa nu mai functioneze chiar la calitate maxima. Dar asta nu e obligatoriu sa se intample, pe cand, ramanand cu hidrosalpinxul, sansle de reusita prin FIV se imputineaza drastic. Si eu am avut hidrosalpinx, dar m-am scapat de el, n-am observat sa se fi inrautatit rezultatul la stimulare dupa ce am scos trompa. In schimb, a reusit FIV-ul (chiar daca am pierdut apoi sarcina la 6 saptamani).

Mergi la inceput