Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
adipapazi...eu sunt deja inscrisa pentru luna martie...pe 6 Martie sunt la Budapesta.
mire...oooffff....Doamne-ajuta sa iasa bine pana la urma.
clara...poate totusi ne aduci si tu o veste buna maine...parac prea devreme ai facut Beta.
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinamolnar Mami iesi din starea asta, ca altfel vin cu Nu te poti da batuta asa de usor. ![]() Va iesi soarele si pe strada mea ![]() MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s) |
am iesit! nu stiu cum reusesc sa ma remontez asa rapid da' e de bine! sper sa nu ma trasneasca p.k. cu vreun raspuns nashpa la mail! offfff... cand ziceti ca revine la "lucru"? luni???
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui adipapazi fetelor, amh=0,66 .daca nu mai e samira suparata, las ca azi sunt eu la rand. clara, ce amh aveai tu? felicia, bravo! care va inscrieti pt martie? |
eu ma inscriu pentru martie... pe 8-9 feb ar trebui sa fiu in ziua 1 si incep AC daca nu imi raspunde P.K pana atunci!
am aflat aseara ca o pritena care era programata la FIV in februarie a ramas gravi natural! si are amh 0,5 asa ca...
Laura
mami_vreau spune:
felicia sa fie intr-un ceas bun!!! deci luna asta pui omuletii de zapada! 
mire iti tin pumnii pentru sambata! 
Laura
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui mami_vreau felicia sa fie intr-un ceas bun!!! deci luna asta pui omuletii de zapada! ![]() mire iti tin pumnii pentru sambata! ![]() Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
tin si eu tie pumnii

mami_vreau spune:
mire
samira cat e camera la korall? vreo oferta speciala?
Laura
lidiadiana spune:
Buna!adipapaziai mai facut FIV sau urmeaza primul in martie?Daca da, cum ai reactionat la tratament si ce protocul ai avut? Eu am AMH-ul , este 0,79( 1 fiind limita de jos)si am inceput tratamentul pt. primul FIV la PK.Acum sunt la a 4-a pastila de Marvelon.Urmeaza: clomifen(pastile), gonal(inj) si menopur(inj).
FSH mare... urmeaza primul FIV
fireyes spune:
adipapazi, eu am AMH 0.6 si mai produc cate ceva (intre 2 si 4 ovo mature/ punctie), inca nu mi s-a intamplat sa nu fie nici un folicul si sper sa nu se intample asta...
KiraClara spune:
| citat din mesajul lui felicia_ Fetelor, m-am hotarat! Luna asta fac transferul! Daca totul merge bine . Saptamana viitoare ar trebui sa-mi vina ciclonul, si intru in linie dreapta!Mirela, n-ai intrat azi, sper ca sunteti bine. Alina ![]() Luck, ati fost la TM? Asteptam raportul! KiraClara, faci maine testul, asa-i? Poate-poate! "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
Felicia, hai ca de data asta e cu noroc! Iti tin pumnii!

Nu te poti da batuta asa de usor. 
.