Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 20
luck spune:
ala77 
multumesc pentru incurajare !!!
Imi e tare teama , ovarul meu stang este singurul pe care ma pot baza , si in cel mai bun caz am obtinut o singura data 3 embrioni .
Ma gandesc ca daca nici asta nu mai functioneaza atunci pot sa-mi iau adio , ca degeaba nu mai am hidro daca nu mai am ovocite !!!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
luck spune:
ala 

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
Akaju spune:
adya sa fie bebe strumph...

marcelle am uitat sa iti multumesc anticipat...astept vesti pe miercuri.
care dintre voi a-ti mai fost la Debrecen...
problema este ca eu sunt atat de la inceput ca parca nici nu inteleg prea multe...sunt eu asa mai bulinutza...si ne-am decis si prea tarziu cred....
am tot sperat ca va iesi
si daca nu ma duceam la un consult si nu imi spunea Dr. sa fac HSG, nu aflam niciodata care-i buba...stiu ca poate toate a-ti trecut prin "experiente" si mai lungi si poate si mai traumatizante, dar toate luptam pentru un sufletel care atunci cand va veni, mai devreme sau mai tarziu, va fi cea mai importanta fiinta pentru noi...si cand va veni poate vom reusi sa uitam toate greutatile prin care am trecut.
la toate...
Akaju spune:
...stiti cumva fetelor daca ai o singura trompa asta inseamna ca doar ovarul de la cealalta poate da ovocite?...adica daca trompa dreapta este infundata, ovocite face numai stangul?![]()
rubia spune:
Salut,
Sa va dau o veste pe final de capitol : la noi totul este normal ,bebe este perfect si se pare ca vom avea o leoaica.
Acum nu-mi ramane decat sa ma documentez ce trebuie sa fac de acum incolo ca toate cele ce urmeaza reprezinta o noutate pentru mine..
Va pupik si multa bafta.
balanta_tm spune:
luck, aparui si eu cu intarziere, dar vad ca te-au lamurit fetele ca daca scapi de hidrosalpinx ai sanse mai mari sa iti reuseasca FIVul decat daca stai cu el.
Eu am 'toate trompele', dar n-am 'toate ovarele', ca am avut un chist pe ovarul stang si am facut laparoscopie ca sa il scot si astfel mi-am pierdut o mare parte din ovar; ceea ce mi-a ramas din el nu mai contine foliculi antrali, asa ca, e ca si cum am doar un ovar si...doua trompe
.
AMHul meu este la limita inferioara (1.1) desi FSHul nu e foarte rau: 8.7 a fost cea mai mare valoare.
Ma gandesc ca daca mergi la un chirurg obstetrician bun, va sti cum sa iti elimine hidrosalpinxul asa incat sa nu iti diminueze rezerva ovariana; totusi, cred ca e mult mai riscant sa scoti un chist decat un hidrosalpinx dpdv al rezervei ovariene. Succes!
La cine ai facut eco 4D in TM? La dr Cioata?
Dia_na
, cand pleci la Budapesta?
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
luck spune:
balanta 
am inteles , sa traiesti !!!
Nu am facut la dr Budau.
luck spune:
am uitat virgula dupa nu
deci am facut la Budau.
felicia_ spune:
Rubia, ce ma bucur1 Sa-ti traiasca leoaica! Cred ca ai stat cu inima stransa.. bine ca totul e bine!
Akaju, ovocite vei putea obtine de la ambeel ovare, nu au legatura cu trompele. Scuze ca nu am retinut.. ce analize/investigatii ati facut pana acum? V-ati hotarat la fiv?
Luck, imi pare rau ca s-a refacut pacatosul de hidrosalpinx...
Clara, nu stiu cati vom dezgheta, o sa-l intreb pe PK in mailul in care ii anunt z1. Cred ca e cam singura necunoscuta din schema .
Ba nu.. nu stiu daca o sa-mi masoare acolo progesteronul, sper ca da.
Balanta_tm, mai ai si tu putin! Hai ca eu fac si al doilea transfer pana il faci tu pe primul![]()
Mirela, ce mai zici?