Tinere senioare cu greutate>50kg(65)
Raspunsuri - Pagina 9
guzelnico spune:
Mayan, iti multumesc pt sustinere. Daca era sa ma iau dupa stele, joi ar fi trebuit sa mearga ca pe roate dar ....
Sa inteleg ca dupa HSG, iti tragi "sclav sexual"?![]()
guzelnico spune:
Lumy, sigur ne vedem. Saptamana viitoare sunt ceva mai libera, pana ies actele firmei. Ca se pare ca au un avocat taaaaare "priceput" si nici nu ma lasa astia de aici sa-l imping nitel de la spate. Asa ca trebuie sa ma adaptez ritmului lor de lucru: incet si f incet.![]()
guzelnico spune:
Vorbim maine, acum ma cuibaresc si io langa sotul meu.
Noapte buna, fete minunate si tie, Librule!

Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Lumy, sigur ne vedem. Saptamana viitoare sunt ceva mai libera, pana ies actele firmei. Ca se pare ca au un avocat taaaaare "priceput" si nici nu ma lasa astia de aici sa-l imping nitel de la spate. Asa ca trebuie sa ma adaptez ritmului lor de lucru: incet si f incet. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
De deschis mai e cum mai e, dar sa le inchizi e un cosmar... noi de pe vremuri avem 2 firme, pe care dupa toate taxele cele noi, ne-am hotarat sa la suspendam activitatea pe 3 ani..daca era dupa mine le inchideam si gata...dar cica alergaturile si costurile sunt f mari
.Acu daca tot vrea soata service poate reinvie firma lui (care de fapt nu-i numai a lui, am si eu 10%, pe cand ea de-a 2-a e numai a mea
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Vorbim maine, acum ma cuibaresc si io langa sotul meu. Noapte buna, fete minunate si tie, Librule! ![]() ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Si io ma bag la nani, ca de nu raman teapana in scaun.

luminita42 spune:
Nico, scumpa mica
imi pare rau de tot.
Nici nu mi-am putut imagina asta.
Am fost si eu sigura ca va merge struna.
Cei doi embrionashi care sunt acolo la clinica te vor astepa, ai sa vezi. Ai tai sunt pentru luna viitoare! Uneori, un pas care pare mic are rezultate miraculoase. Ti se va implini dorinta ai sa vezi. Eu asa cred. Te pup din suflet, draga mea
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Luminita , tanara graviduta, cand ai de gand sa faci Beta?! Ce Z33-35-36 CM etc. Zi-ne mai bine in cate saptamani esti. Baga o placintica la semnatura. |
Nico, nu poate tanara de mine sa-ti dea beta
adria42 spune:
Nico o mie de pupici
virtuali si o imbratisare calda de la mine ca sa-ti alunge lacrimile si supararea! Stii tu cum se spune, tot raul e spre bine, bine ca a vazut doctorul ca endometrul nu e bun si nu a facut ET. Mititeii te asteapta rabdatori pana luna viitoare cand se vor cuibari la mamica lor! Asa ca sper sa gandesti pozitiv si mergi curajoasa mai departe!
adria42 spune:
Soricica, bafta maine!

Luminita, sa treaca durerile de burtica si sa ai grija de tine, sa te odihnesti cat mai mult pana la 3 luni! Si eu aveam dureri cand faceam efort (ca un fel de apasare) in 2008 cand am ramas gravida.Din pacate nu le-am bagat in seama, nici utrogestan nu mi-a fost recomandat si din pacate nu a fost bine...
Tu o sa fii cuminte si o sa vezi ca merge bine! Cand ma gandesc la tine incep sa gandesc pozitiv, tu esti speranta mea ca se poate...