Tinere senioare cu greutate>50kg(65)
Raspunsuri - Pagina 8
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Buna seara, fete minunate! ![]() Iata-ma si pe mine, ciufulita, cu rimelu' scurs, cu ochii semi-rosii dar uscati, ca azi mi s-au terminat lacrimile. Sunt cam necajita ca nu s-a finalizat FIV-ul 3 (nici nu stiu daca sa-i mai zic "cel norocos"). ![]() ![]() ![]() Si acum detaliile: M-am dus eu frumusel la clinica, mandra nevoie mare de productia mea de oua si surpriza: din cei 10 embrioni doar 2 au continuat sa se divida in 6 si, respectiv, 8 celule. Inainte sa ma trimita la salon, ce-i vine doctorului sa-mi mai faca o eco, sa vada cat de gros e peretele uterului. Si alta nenorocire, ca doar stiti ca astea vin in gasca: peretele s-a subtiat intre punctie si Z3 propusa pt ET. Asadar, dr a hotarat: inghetam cei 2 embrionasi si pregatim locsoru' pt luna viitoare. Va dati seama, ca a cazut cerul pe mine, asa de tare imi pusesem speranta in acest FIV si speram sa-i fac un cadou frumos sotului de Valentine's Day. Dar n-a fost sa fie.![]() ![]() ![]() P.S. Mona, salveaza tu onoarea Fecioarelor. Soricica, imi pun nadejdea si in tine ca maresti lista gravidutelor.![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Iubita, fruntea sus, curata ochisori, noi suntem alaturi de tine
. In ciuda "surprizelor" ai doi puiuti la pastrare, care abia asteapta sa se aseze la caldurica. Priveste, partea buna a lucrurilor, daca se poate spune asa, macar ai aflat cum stai cu peretele uterului, si daca e un lucru care se poate imbunatatii nimic nu e pierdut... mai rau ar fi fost sa nu fi stiut si sa fi continuat, fara sa cunosti sansele reale de reusita.
Plansul nu face bine. Ne-am inteles?

guzelnico spune:
Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine. S voi, familia mea virtuala, imi dati putere sa nu ma prabusesc naibii de tot. 
Aleycum Selam, Libru!
Bine ai venit, chiar aveam nevoie si de un gradinar in gradina noastra. Acum fie ne vei mai domoli, fie vei intra la mijloc.
Io te pup de bun venit, ca n-am simtit-o pe Libruta asa geloasa.
Pt prezentarea de pe pagina initiala, Galli va trece dupa cum se caracterizeaza el.
Pe listuta zilnica, il vom trece cu ...ZA.
Aaaaa, doar daca vrei, sa ne anunti tu, Libru, cand te ... racoresti.![]()
guzelnico spune:
Aaaaaa, inca ceva: vin in RO luni, pt muuuuult timp. Ma apuc de munca iar.
P.S. Fete cucuiete, sa-mi ziceti azi/maine daca vreti ceva din TR. Venim cu masina, asadar nu-mi fac probleme pt greutatea bagajului.![]()
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Lumy , trebuie sa imi revin. Am nevoie de putere si minte limpede.![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Nasico!! ti-am simtit lipsa!
Trebuie sa fii puternica, asa cum te stim noi, cadoul i-l vei face lui T, caci el e alaturi de tine si te sustine in tot ceea ce faci.
Stiu ca cuvintele sunt de prisos, si ca orice am zice, tot nu o sa reusim sa iti alinam durerea. No matter what iti vom fi mereu alaturi!

Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Aaaaaa, inca ceva: vin in RO luni, pt muuuuult timp. Ma apuc de munca iar. P.S. Fete cucuiete, sa-mi ziceti azi/maine daca vreti ceva din TR. Venim cu masina, asadar nu-mi fac probleme pt greutatea bagajului. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Si cam cat inseamna acest mult timp???
Ce nepoliticoasa sunt, nici n-ai venit bine, ca eu te intreb cand pleci
, nu de alta dar eu pana pe 16 februarie is libera, si probabil o sa fiu in continuare dc doc imi prelungeste concediu medical
guzelnico spune:
Familia Librescu, felicitari pt dimensiunea bobitei.
La mai mare!
Lumy
, v-ati lamurit pana la urma daca Somnoriciu' are semi-lunica sau veveritica?!![]()
Floricico
, de ce nu stai tu cumintica, nu stii cum e traficu' spre/dinspre munte?! Apoi, ce te faci cu frigul, zapada, poate gheata, unde calatoresti tu? Mai bine stai acasica, la caldurica.
Luminita
, tanara graviduta, cand ai de gand sa faci Beta?! Ce Z33-35-36 CM etc. Zi-ne mai bine in cate saptamani esti. Baga o placintica la semnatura.
MayanMistica spune:
Nico draga noastra asa cum au zis si fetele , fruntea sus si fi optimista .Tu esti nascuta sub o zodie norocoasa si sa stii ca norocul ba bate si la usa ta.Nu te teme , el va veni cat de curand.
Te pup 

guzelnico spune:
Lumy, posibil for ever sau for a very long time. Cu escapade lunare in TR, bineinteles. Dar doar pt weekend. ![]()
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Lumy, posibil for ever sau for a very long time. Cu escapade lunare in TR, bineinteles. Dar doar pt weekend. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Ce dragut: Someone is back in business!!!!!
Asa o sa avem timp sa ne vedem

PS nu am aflat inca, probabil pe 16, la eco...poate e cu semilunica si e mai pudic asa de fel.
Nu mai conteaza sanatosi sa fie ! E cel mai important lucru!

Va dati seama, ca a cazut cerul pe mine, asa de tare imi pusesem speranta in acest FIV si speram sa-i fac un cadou frumos sotului de Valentine's Day. Dar n-a fost sa fie.